Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk: preco mi nedvoveruje - Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk

Jump to content

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

preco mi nedvoveruje Ohodnotiť článok: -----

#1 Užívateľ je offline   jancityz Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIPPIP
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 40
  • Dátum registrácie: 28-March 07

Napísal 10 March 2008 - 08:29

mam kamaratku ktora chce byt len kamaratka vraj nechce sa viazat pozname sa uz rok len medzi tym mala vztahy s niekym inym ale len kratkodobe. ja ju mam rad ona to vie ale nechce si nic zacinat a nechce mat vztahy a preco teda mala druhe vztahy? :7:
prosim o radu
0

#2 Užívateľ je offline   jasy Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 193
  • Dátum registrácie: 19-February 08

Napísal 10 March 2008 - 10:12

Ja mam asi najmensie pravo davat radu ale..Nie je to nahodou tak ze ona ta ma rada len ako kamarata a nechce si s tebou pokazit tento vztah? Asi ta nechcela urazit tak to povedala takto obklukou aby si sa na nu nenahneval..alebo zranit(ked vie ze ju mas rad inak a ona teba nie)..To je moj nazor ale moze byt aj inak..V kazdom pripade drzim palce nech sa to skoro vyriesi..
0

#3 Užívateľ je offline   Tony_vicks Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 882
  • Dátum registrácie: 11-April 07

Napísal 10 March 2008 - 10:39

jancityz said:

mam kamaratku ktora chce byt len kamaratka vraj nechce sa viazat pozname sa uz rok len medzi tym mala vztahy s niekym inym ale len kratkodobe. ja ju mam rad ona to vie ale nechce si nic zacinat a nechce mat vztahy a preco teda mala druhe vztahy? :7:

no tak tu je to tazkee. Ona asi k tebe neciti take silne pocity ako ty knej, lipnes na nej ale ona ta drzi od seba lebo ta asi nechce ranit. tu neidde podla mna o nedoveru ale skor o snahu neanit ta. ved si len predstav ako by to bolelo keby ste boli spolu len kvoly tomu ze ty ju mas raaad a ona by podviedla alebo dala kopacky.
Fakt si premysli ci ju mas natolko rad aby si riskoval zranenie.

A podla mna si vaz ze ste len kamarati, casom zizstis ze takyto ludia su pre niekoho vacsia opora ako partner, ja som nato casom tiez prisiel. Inac stymto problemom niesi saaam , aj ja nieco podobne len s rozdielom ze ta moja ma svoje dovody preco si ma drzi od tela a nema a ani nemala nijake ine vztahy pocas toho co sa pozname a ja o nu bojujem
"Dzungla vsetkych ludskych veci je postavena na prchavom okamziku krasy"

Najvacsia strata je ak stratime aj to co sme vobec nemali :crying:
0

#4 Užívateľ je offline   peto2231 Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 268
  • Dátum registrácie: 29-November 07

Napísal 10 March 2008 - 19:35

Asi ta fakt len bere ako kamarata.Asi tam chyba ta chemia proste ju nepritahujes.A asi vie ze by to stebou nevyslo a nechce pokazit dobry kamaratsky vstah
0

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

1 užívatelia si čítajú tento článok
0 užívateľov, 1 návštevníkov, 0 anonymných užívateľov