prežila som prvy važny vztah bola to moja velka laska a myslela som že spolu ostaneme...už sme sa rozišli 2krat toto je 3a ja v podstate xcem,aby bol definitivny,lebo sa bojim,že sa zase sklamem proste už viem,že on nezmeni svoju povahu a ja nedokažem byt už viac xapava ako som.a preto to tak boli..na jednej strane tužim po tom ,aby sa xcel ku mne vratit a xcem ho stretnut,ale na druhej strane ja netužim po takom vztahu,aby sme sa stale len hadali pre ine pohlady na život a iné nazory.ja som mu xcela vždy len dobre a aby sa aj dobre mal len on to akosik nexce počuvat.len on to asi xape tak,že sa donho moc staram že xcme mat tie najlepšie nazory.boli to dost,lebo v takyxto xvilax si človek uvedomi ako tu druhu osobu lubi.a v tom je ten moj problem,že ja ho lubim a nedokažem si predstavit,že ho uvidim v naruči nejakej inej baby to by mi asi velmi ubližilo.ale zase sme taki rozdielni,že ten vztah nema buducnost a ja si to uvedomujem.kamošky mi radia,aby som to nexala tak,že si najdem lepšieho,že toto nebol zdravy vztah a že on sa nezmeni.ja neviem ako dalej...boli sme spolu 3roky a to je dost dlha doba.neviem ako sa xovat ked ho uvidim,lebo sme z tej istej dediny a bojim sa čo to so mnou spravi ked ho tu uvidim s inou babou,lebo on je dost pomstychtivy a bude xciet na mna čim skor zabudnut.mna nemaju radi jeho znami a rodina a jeho zase nemaju rady moje kamošky ale rodina ho ma rada...mali sme vela prekažok v našom štasti a to je škoda....
Strana 1 z 1
som sklamana,neviem ako dalej
Napísal 10 March 2008 - 21:47
rajc1 said:
prežila som prvy važny vztah bola to moja velka laska a myslela som že spolu ostaneme...už sme sa rozišli 2krat toto je 3a ja v podstate xcem,aby bol definitivny,lebo sa bojim,že sa zase sklamem proste už viem,že on nezmeni svoju povahu a ja nedokažem byt už viac xapava ako som.a preto to tak boli..na jednej strane tužim po tom ,aby sa xcel ku mne vratit a xcem ho stretnut,ale na druhej strane ja netužim po takom vztahu,aby sme sa stale len hadali pre ine pohlady na život a iné nazory.ja som mu xcela vždy len dobre a aby sa aj dobre mal len on to akosik nexce počuvat.len on to asi xape tak,že sa donho moc staram že xcme mat tie najlepšie nazory.boli to dost,lebo v takyxto xvilax si človek uvedomi ako tu druhu osobu lubi.a v tom je ten moj problem,že ja ho lubim a nedokažem si predstavit,že ho uvidim v naruči nejakej inej baby to by mi asi velmi ubližilo.ale zase sme taki rozdielni,že ten vztah nema buducnost a ja si to uvedomujem.kamošky mi radia,aby som to nexala tak,že si najdem lepšieho,že toto nebol zdravy vztah a že on sa nezmeni.ja neviem ako dalej...boli sme spolu 3roky a to je dost dlha doba.neviem ako sa xovat ked ho uvidim,lebo sme z tej istej dediny a bojim sa čo to so mnou spravi ked ho tu uvidim s inou babou,lebo on je dost pomstychtivy a bude xciet na mna čim skor zabudnut.mna nemaju radi jeho znami a rodina a jeho zase nemaju rady moje kamošky ale rodina ho ma rada...mali sme vela prekažok v našom štasti a to je škoda....
ahoj, no j mi ta luto ale tuna je len jedna moznost ato zatat zuby a pretrpiet to a uz sa nevracat, najdi si ineho
"Dzungla vsetkych ludskych veci je postavena na prchavom okamziku krasy"
Najvacsia strata je ak stratime aj to co sme vobec nemali :crying:
Najvacsia strata je ak stratime aj to co sme vobec nemali :crying:
Napísal 10 March 2008 - 22:29
..sama vies, ze tento vztah nema zmysel..prezili ste urcite vela pekneho, tak na to spominaj..viete obaja, ze to nefungovalo a fungovat nikdy nebude..mozno zostanete dobrymi kamaratmi, ktori maju vela spolocnyx peknyx spomienok..musi to len preboliet, to lahke nebude..ale urcite to raz skonci a ty sa budes moct otvorit pre novy vztah..drzim ti palceky, nex mas dostatok sil na to, aby si to co najskor prekonala..
Napísal 11 March 2008 - 10:54
Prekážky sú o tom aby sme sa snažili ich prekonať...ale na to vážne musia byť dvaja keď máte vzťah....Inak to potom robí problémy...a vy ste ich začali mať...ber to zas s tej lepšej strany....zistila si aký naozaj je pred tým než by si spravila nejaké iné vážne rozhodnutie.....napríklad svadba...ja viem možno predbieham ale je to tak...teraz ti ostáva len sa pozbierať...zatnúť zuby a päste a ísť šupom ďalej....ja viem že to je ťažké...a aj bude...pretože 3 roky sú 3 roky...ale určite si silná osoba...a zvládneš to....
Napísal 22 March 2008 - 19:15
Ahoj, ja som mala asi podobny vztah ako ty....boli sme spolu skoro 3 roky...a za tu dobu sme sa 2 krat rozisli...vzdy sa po nejakej dobe chcel on ku mne vratit.... ale to asi aj preto ze som mu vzdy vela veci tolerovala a snazila sa mu dat jeho volnost....kedze ta bola pre neho dolezita...lenze....lenze ked sme splu chodili uz 3 krat...tak ja u som nedokazala tolerovat to ze sa mi cez tyzden neozve..., alebo to z emi musi stacit vidiet ho pravidelne iba v sobotu...chcela som viac...co po 2 rokoch je myslim pochopitelne....na jednej strane mi s nim bolo krasne, ked sme spolu boli a bol uzasny...,a le na druhej strane mi bolo strasne smutno ked sme spolu nebodli a ani som o nom nic nevedela....alebo mi bolo smutno ked chodieval pit pravidelne s byavlou a s kamosmi...ale bezo mna...alebo ked isiel na lyzovacku s byvalymi kolegynami, kde si ani lyze nebral...a po 2 rokoch som mu otot vsetko uz nevedela dalej tolerovat...snazila som sa mu dat najavo ze chcem len jeho pozozrnost...a chcem citit ze mu na mne zalezi a ze so mnou rata...ale on ot nechapal a citil sa byt mnou obmedzovany....a tak sme sa potom hadali...az to dopadlo tak ze sme sa tead znovu rozisli...teda on sa so mnou rozisiel...bolo to urcitym sposobom aj pochopitelne, lebo ja som chcela od neho istotu...a viac pozornosti...a jemu to vadilo..., a hadky boli na programe kazdy tyzden.... Tak a teraz sme rozideni 2 mesiace a momentalne on ma zaujem so mnou pravidelne spavat...ale bez vztahu...kedze on nechce byt obmedzovany...
Strana 1 z 1

Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
Pomoc

Citovať