Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk: Zoznamenie cez internet... - Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk

Jump to content

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

Zoznamenie cez internet... Ohodnotiť článok: -----

#1 Užívateľ je offline   lovelypink Icon

• Nový užívateľ
  • PIP
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 1
  • Dátum registrácie: 10-March 08

Napísal 11 March 2008 - 18:55

Ahojky

Som tu nova mam 19 rokov aa okrem tohoto kopu inych problemov z ktorymi by somm rada sla vonku pretoze to drzim v sebe uz dost dlhuu dobu nemam sa komu vyrozpravat tak dufam ze takato cesta mi pomoze ako dalej tak dakujem vsetkym co mi odpovedia radami na tuto spravu... Takze moj pribeh sa zacal tu v Londyne do Londyna som prisla minuly rok v novembri zabudnut na minulost cize zacat od zaciatku pretoze som sa v laske strasne sklamala som po cerstvom rozchode no cerstvom ako cerstvom je tomu uz 4mesiacov ale stale to boli. No ale teraz som sa zoznamila z jednym chalanom cez internet najprv sme si pisali 3mesiace a minuly tyzden sme uskutocnili stretko:) stravila som u neho cely vikend bolo nam super este pri ziadnom chalanovi som necitila to co pri nom a to som mala ten spominany 3 a pol rocny vztah. Sme od seba 2 a pol hodinky:( autobusom piseme si kazdy den aj telefonujeme kazdy den minimalne 1hodinu vkuse:)tento vikend idem znova za nim strasne sa tesim a aj on...bojim sa ze sa zalubim a spravym taku istu chybu ako v minulom vztahu... to co k nemu citim je tak krasne a citim to aj z jeho strany ale nechcem sa v tom vztahu uponahlat pretoze s byvalym partnerom sme sli na to strastne rychlo a az teraz som prisla na to ze to bolo zo zvyku ked som s nim zacala chodit som mala 15rokov a on 21 bola som neskusena bol to moj prvy vztah a ako sa vravi prva laska najkrajsia tak u mna to bol opak bola som naivna ale to len tym ze sa mi strasne pacil a zamilovala som sa do neho skakal mi po hlave on si robil co chcel a vzdy mna obvinoval z niecoho co nebola pravda!!! Chcem byt opatrna zalezi mi na terajsom vztahu prosim poradte...dufam ze mi rozumiete DAKUJEM
0

#2 Užívateľ je offline   peto2231 Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 268
  • Dátum registrácie: 29-November 07

Napísal 11 March 2008 - 19:33

Rob to co citis.Co sa tyka tvojho predosleho vstahu tak inak to dopadnut ani nemohlo. uz len stoho dvovodu ze ty si mala 15 a on 21 to znamena ze ste mali ine nazory na zivot. Zabudni rychlo na to co bolo,lebo mas pred sebou nieco nove a krajsie. A neboj sa do toho ist. Drzim palce nech ti to vyjde.
0

#3 Užívateľ je offline   Tony_vicks Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 882
  • Dátum registrácie: 11-April 07

Napísal 11 March 2008 - 19:44

ahoj,

podla mna uz si starsia a mudrejsia a nemyslim si ze by sa mala branit niecomu len preto ze si mala jeden rozchod.
Kludne si uzivaj lasku a zivot, co ak tento je ten pravy? :)
"Dzungla vsetkych ludskych veci je postavena na prchavom okamziku krasy"

Najvacsia strata je ak stratime aj to co sme vobec nemali :crying:
0

#4 Užívateľ je offline   lalalala Icon

• Skúsený užívateľ
  • PIPPIPPIP
  • Článkov: 94
  • Dátum registrácie: 28-December 07

Napísal 11 March 2008 - 20:05

nezamyslaj sa nad minulym vztahom...nemysli na to....tes sa ze mas niekoho noveho a zahod minulost za hlavu....bude to dobre...
si starsia mas viac rozumu mas viac skusenosti vies co chces vo vztahu a co nie...clovek najprv musi zazit zle veci aby si potom tie dobre vazil...keby si hned natrafila na dobreho chalana mozno by ta casom prestal zaujimat a mozno by sa ti znudil....takze vsetko je ako ma byt :)...drzim palce :)
0

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

1 užívatelia si čítajú tento článok
0 užívateľov, 1 návštevníkov, 0 anonymných užívateľov