Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk: Bozk - Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk

Jump to content

• (2 Strany)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

Bozk Ohodnotiť článok: -----

#1 Užívateľ je offline   techynal Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIP
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 19
  • Dátum registrácie: 06-February 08

Napísal 12 March 2008 - 13:22

Mam jednu kamaratku, celkom dobre si rozumieme, sympatie su na oboch stranach, ale je tu jeden problem. Ked sme sa pocas decembra zacali okolo seba motat, tak bolo vsetko pekne, zavolal som ju von a odmietla, potom nemohla. Potom zavolala ona mna, prisiel som, fajn sme si pokecali a tu nastal zlomovy moment. Na dalsi den sme boli spolu este s jej kamaratmi v bare (poznam tych jej kamaratov a kamaratky), taka mala partia a videl som na nej, ze sa nieco deje. Potom ked som prisiel domov, tak som sa od nej dozvedel, ze to nepojde a ze ma nechce zranit, ale ze som prilis hanblivy na nu, ze som sa ju nepokusil ani len pobozkat ked sme boli spolu von. Kedze som nechcel nic pokazit, snazil som sa ist na to pomaly, slusne, nechcel som nic uponahlat a uz vonkoncom som sa nechcel vnucovat alebo nieco podobne. Takze som dopadol ako som dopadol, inak povedane ma odkopla.

Ako tak bezal cas, trochu sme sa pohadali, aj ked iniciatorom tej hadky bola ona a komunikacia medzi nami nebola vobec ziadna. Jedneho dna mi napisala, tak som odpisal, aj ked to bolo este take velmi chladne, obaja sme mali odstup, no po par dnoch bolo vsetko opat normalne a ja som zase zacal citit, ze ju mam strasne rad. Dlhe noci sme spolu kecali cez PC, niekolkokrat sme sa aj stretli hoci len v partii, ale aspon nieco a ona mi povedala, ze som sa zmenil a ze uz nie som taky hanblivy.

Pri tych prilezitostiach ako sme tak boli spolu, ci sme sa bili, natahovali alebo nieco robili, tak bolo par momentov kedy som ju mohol pobozkat, lenze som vzdy zavahal, ako keby som mal urcity blok voci nej. Neviem ako to vysvetlit a opisat, ale neslo to, neviem ci som sa jej bal alebo som sa bal jej reakcie, ale ostal som uplne zamrazeny v tomto smere. Teraz lutujem, ze som to nespravil a ani neviem ci bude este taka vhodna prilezitost, ale ak bude, obavam sa uz teraz, ze sa opat nic nestane, pretoze ako keby som prave ju nedokazal pobozkat. Vobec to nechapem.

Vie mi niekto poradit a pomoct s tymto problemom? Alkohol by som nerad do toho tahal.

Vek: 20 a 18

Dakujem.
0

#2 Užívateľ je offline   Tony_vicks Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 882
  • Dátum registrácie: 11-April 07

Napísal 12 March 2008 - 13:55

chapem tvoj problem (aspon si myslim ze ho chapem)

mno ale jedine riesenie co ma napadaa je ju pobozkat, proste neries , neplanuj , nemysli ale konaj, neboj to sa neda pokazit. proste ju pobozkaj a vermi ze ti neda facku, musis ukazat ze mas nato odvahu a nie je to pre teba problem.

A ano alkohol nepouzivaj ten je pre slabochou co sa nevedia inac zabavit a uvolnit

vela zdaru
"Dzungla vsetkych ludskych veci je postavena na prchavom okamziku krasy"

Najvacsia strata je ak stratime aj to co sme vobec nemali :crying:
0

#3 Užívateľ je offline   Tigirik Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 874
  • Dátum registrácie: 26-November 07

Napísal 12 March 2008 - 14:53

Mám tiež ten podobný názor ako Tony....no a keď ti náhodou dá facku nerieš to....určite si uvedomí že si spravil len to po čom aj ona veľmi túži...tak chlape šup do nej:)
0

#4 Užívateľ je offline   techynal Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIP

Napísal 12 March 2008 - 16:12

Ked dostanem facku, tak aspon bude presne vediet co to znamena a budem vediet, ze to nebola dobra cesta a ze to mam asi zabalit a zabudnut na nu.

Len si neviem predstavit celkom situaciu, ze sedim v aute, ona vedla mna a zrazu sa zacnem na nu naklanat :) Asi to bude lepsie ked bude len dvaja pekne o samote. Snad sa to podari.

Este nejake navrhy prosim, pripadne psychicka podpora? Dakujem pekne!
0

#5 Užívateľ je offline   plakarika Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 335
  • Dátum registrácie: 06-October 07

Napísal 12 March 2008 - 16:33

ked nevieš ako ísť na bozk.. skús to pomalšie.. napríklad len pusou na líce alebo tak.. prípadne pri zvítavaní alebo lúčení.. ja som človek ktorý musí ísť na všetko pomalšie takže také menšie krôčiky mi idú lepšie.. aj pri tom boskávaní.. nebolo to hned o tom, že sme sa vášnivo bozkávali.. pekne krôčik po krôčiku.. možno by to pomohlo aj tebe.. držím palce
0

#6 Užívateľ je offline   Tony_vicks Icon

• Skúsený užívateľ

Napísal 12 March 2008 - 16:42

takze podla mna ak dostanes facku tak to vobec nebal (to moze kludne znamenat zaciatok niecoho veeeeelmi divokeho, ale zdaleka to nie je koniec)

no a co as tyka situacie nikdy to nie je nevhodny moment len tomu treba dat nalezitu formu :D a napoprve to nemusi byt vasnivy "francuzak" na zaciatok a uvolnenie situacie staci aj necaka pusa na pery lice (proste naznac o co ti ide) a ak to aj ona chce zarucim ti ze po tej puse na dalsi den budu mat tvoje usta pery a jazyk taku svalovku ze to svet nevidel. prpipadne pomaha sa jej poziet pred tym do oci (zahladiet sa do nej) potm zavriet a jede sa na vec, pekne s citom. treba to robit tak ako keby to bola posledna vec co mozes na zemi uz urobit a chces nato spominat.

dufam ze som pomohol, pripadne ak by sa vyjadrilo aj nezne pohlavie tohoto foora.

tak uz len posledna rada "len smelo do toho"

0

#7 Užívateľ je offline   Tigirik Icon

• Skúsený užívateľ

Napísal 12 March 2008 - 16:48

asik každý sme zažili to prvé nutkanie pobozkať....hmmm aké to bolo pekné...najprv hanblivé a potom vášnivé...neboj sa toho....uvidíš...bude to ozaj pekné a nezabudnuteľné...
0

#8 Užívateľ je offline   peto2231 Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 268
  • Dátum registrácie: 29-November 07

Napísal 12 March 2008 - 17:32

Hmmm.Nemysli na nic len ju pobozkaj a neries proste je jedno co sa stane.Ak ti da facku ocom pochybujem tak sa len zasmej. LEbo moze ti dat facku nie preto ze jej to bolo neprijemne ale z soku co sa stalo. A podla mna ona caka len nato.
0

#9 Užívateľ je offline   mima492 Icon

• Nový užívateľ
  • PIP
  • Článkov: 2
  • Dátum registrácie: 12-March 08

Napísal 12 March 2008 - 17:46

som zena a jedno je iste,ked nechcem aby ma niekto pobozkal,tak nepripustim ani blizsi kontakt a ked vy ste mali momenty,ked ste boli v blizkosti,nemyslim ,ze by ti po bozku dala facku,,tak sa uz netrap a ked uvidis v jej ociach iskricky,tak ju pomaly poboskaj a uvidis ci sa odtiahne,,drzim palce
0

#10 Užívateľ je offline   techynal Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIP

Napísal 13 March 2008 - 01:06

plakarika - Objatia boli, samozrejme pri tom bozk na lice, ci to bolo na uvitanie alebo na rozlucenie. Nic viac vsak uz potom nebolo.

peto2231 - To je pekne napisane, ze len tak ju pobozkaj, ale neviem sa k nej dostat na taku blizkost, aby som to mohol v klude urobit. Sance uz na to boli, obcas aj ked sa rozpravame a sme vedla seba, tak sme dost blizko.

mima492 - Momenty take uz boli, ci sme sedeli vedla seba v aute a cakal som kym vystupi, mozno aj cakala ci sa na nieco zmozem a ked videla, ze nie, tak odisla. Alebo dalsi moment ked vedla mna klacala a rozpravali sme sa, teda skor sepkala, vtedy sme boli od seba skutocne len par cm a ja nic :(
0

#11 Užívateľ je offline   martinr Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 254
  • Dátum registrácie: 02-January 08

Napísal 13 March 2008 - 02:21

juuj no to si prepasol inu prilezitost ze ti sepklaa a ty nic :) ale ako pise mima492 keby nema o nieco zaujem nepripusti si ta k telu, zeny si skor drzia odstup ked sa im chlap nepaci. a nema 15rokov aby ta hned fackala, zena skor uhne alebo odvrati tvar na druhu stranu, vtedy to mozes zabalit a zabudnut na nu. Ja osobne dokazem spoznat zo spravania dievcata ci chce nieco viac, vsimam si hlavne pohlady, usmev, to ako reaguje ked nieco poviem, tak isto pri tanci, vtedy chlap vie najlepsie ci chce nieco viacej lebo sa to prejavuje dotykmi, ved to urcite chalani tu poznaju ked sa zenska okolo nich kruti na diske :D

Vela stastia, hlavne vynechaj v ten den z jedalnicka cibulu a cesnak :D
0

#12 Užívateľ je offline   Tigirik Icon

• Skúsený užívateľ

Napísal 13 March 2008 - 12:49

Och joj...no nejako si to prepásol...ale ešte nič nie je stratené....jednoducho to nevzdaj...
0

#13 Užívateľ je offline   techynal Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIP

Napísal 13 March 2008 - 18:49

Nevzdavam, teda neplanujem to vzdat, ale kto vie ci bude este taka dobra prilezitost ako bola. Snad sa mi podari byt s len s nou bez kamaratov, pokecat si, dat si mozno drink......
0

#14 Užívateľ je offline   Tigirik Icon

• Skúsený užívateľ

Napísal 13 March 2008 - 20:04

no alkohol by som do toho moc nemiešala...ale je to na tebe....
0

#15 Užívateľ je offline   bandidado Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 197
  • Dátum registrácie: 27-January 08

Napísal 13 March 2008 - 20:48

Pamätám sa na môj prvý bosk...
stali sme pred domom a rozprávali sme sa, ona hovorila že už bude musieť isť...
Tak som jej dal veľmi rýchlo pusu na peri a čakal som asi sekundu čo sa bude diať... a potom to už šlo samo... Bol to dosť nemotorný bosk a teraz sa na tom usmejem.
Ja som videl v jej očiach že niečo čaka, skôr ako sa rozlučime....
Treba sa jednoducho odhodlať, ale spočiatku ak sa tak hanbíš tak pusa na líčko nemôže nič pokaziť, hoci pochybujem, že keby si jej dal pusu na peri tak by ti dala facku, to fakt pochybujem...

Príjemne zažitky...:20:
0

#16 Užívateľ je offline   techynal Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIP

Napísal 14 March 2008 - 01:15

Dnes sa situacia pohla trosilinku spravnym smerom a ako sme sa tak bavili, vysvitlo, ze ked sme stali u nej a sedeli v aute, tak nieco cakala. Cakala, ze to bude mat pokracovanie a nie ze vystupi. Tak sme sa dohodli, ze sa to pokusim napravit a ze niekde vybehneme spolu, snad uz teraz cez vikend sa podari. Drzte palce a diky vsetkym.
0

#17 Užívateľ je offline   Tigirik Icon

• Skúsený užívateľ

Napísal 14 March 2008 - 19:05

Jasné že budeme držať...a potom sa pochváľ:)
0

#18 Užívateľ je offline   techynal Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIP

Napísal 14 March 2008 - 23:49

Ak sa bude cim pochvalit. Snad bude taka idealna situacia, ked budem vidiet v jej ociach tie iskricky a ocakavania. Len este neviem kam pojdeme, ze ci niekde sadnut alebo co, co potom, vobec netusim ako to bude prebiehat, nemam nic naplanovane a ani nechcem nic planovat, pretoze by to potom aj tak neslo podla planu. Radsej sa rychlo rozhodnem a potom sa uvidi ako to cele bude prebiehat. A ak to pojde dobre, tak :loveeyes:
0

#19 Užívateľ je offline   techynal Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIP

Napísal 15 March 2008 - 23:23

Zial, nic z toho. Ked sme boli osobne, tak sa sa vobec k tomu nedostal, pretoze zmizla skor ako som sa to stihol opytat, ze ci niekde nepojdeme a ked som jej potom pisal na nete, tak ze dnes nie, ze jej kamaratka povedala, ze nieco maju, zajtra ze je nedela a to tiez nic, buduci vikend tu zase nie je a cez tyzden nevie. Vobec nechapem :(
0

#20 Užívateľ je offline   Tony_vicks Icon

• Skúsený užívateľ

Napísal 15 March 2008 - 23:26

techynal said:

Zial, nic z toho. Ked sme boli osobne, tak sa sa vobec k tomu nedostal, pretoze zmizla skor ako som sa to stihol opytat, ze ci niekde nepojdeme a ked som jej potom pisal na nete, tak ze dnes nie, ze jej kamaratka povedala, ze nieco maju, zajtra ze je nedela a to tiez nic, buduci vikend tu zase nie je a cez tyzden nevie. Vobec nechapem :(

nerob si ztoho nic, to je teraz natruc lebo si sa odhodlal :) co ta caka to ta nemynie

0

• (2 Strany)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

1 užívatelia si čítajú tento článok
0 užívateľov, 1 návštevníkov, 0 anonymných užívateľov