Bozk
Napísal 12 March 2008 - 13:22
Ako tak bezal cas, trochu sme sa pohadali, aj ked iniciatorom tej hadky bola ona a komunikacia medzi nami nebola vobec ziadna. Jedneho dna mi napisala, tak som odpisal, aj ked to bolo este take velmi chladne, obaja sme mali odstup, no po par dnoch bolo vsetko opat normalne a ja som zase zacal citit, ze ju mam strasne rad. Dlhe noci sme spolu kecali cez PC, niekolkokrat sme sa aj stretli hoci len v partii, ale aspon nieco a ona mi povedala, ze som sa zmenil a ze uz nie som taky hanblivy.
Pri tych prilezitostiach ako sme tak boli spolu, ci sme sa bili, natahovali alebo nieco robili, tak bolo par momentov kedy som ju mohol pobozkat, lenze som vzdy zavahal, ako keby som mal urcity blok voci nej. Neviem ako to vysvetlit a opisat, ale neslo to, neviem ci som sa jej bal alebo som sa bal jej reakcie, ale ostal som uplne zamrazeny v tomto smere. Teraz lutujem, ze som to nespravil a ani neviem ci bude este taka vhodna prilezitost, ale ak bude, obavam sa uz teraz, ze sa opat nic nestane, pretoze ako keby som prave ju nedokazal pobozkat. Vobec to nechapem.
Vie mi niekto poradit a pomoct s tymto problemom? Alkohol by som nerad do toho tahal.
Vek: 20 a 18
Dakujem.
Napísal 12 March 2008 - 13:55
mno ale jedine riesenie co ma napadaa je ju pobozkat, proste neries , neplanuj , nemysli ale konaj, neboj to sa neda pokazit. proste ju pobozkaj a vermi ze ti neda facku, musis ukazat ze mas nato odvahu a nie je to pre teba problem.
A ano alkohol nepouzivaj ten je pre slabochou co sa nevedia inac zabavit a uvolnit
vela zdaru
Najvacsia strata je ak stratime aj to co sme vobec nemali :crying:
Napísal 12 March 2008 - 16:12
Len si neviem predstavit celkom situaciu, ze sedim v aute, ona vedla mna a zrazu sa zacnem na nu naklanat :) Asi to bude lepsie ked bude len dvaja pekne o samote. Snad sa to podari.
Este nejake navrhy prosim, pripadne psychicka podpora? Dakujem pekne!
Napísal 12 March 2008 - 16:33
Napísal 12 March 2008 - 16:42
no a co as tyka situacie nikdy to nie je nevhodny moment len tomu treba dat nalezitu formu :D a napoprve to nemusi byt vasnivy "francuzak" na zaciatok a uvolnenie situacie staci aj necaka pusa na pery lice (proste naznac o co ti ide) a ak to aj ona chce zarucim ti ze po tej puse na dalsi den budu mat tvoje usta pery a jazyk taku svalovku ze to svet nevidel. prpipadne pomaha sa jej poziet pred tym do oci (zahladiet sa do nej) potm zavriet a jede sa na vec, pekne s citom. treba to robit tak ako keby to bola posledna vec co mozes na zemi uz urobit a chces nato spominat.
dufam ze som pomohol, pripadne ak by sa vyjadrilo aj nezne pohlavie tohoto foora.
tak uz len posledna rada "len smelo do toho"
Napísal 12 March 2008 - 17:46
Napísal 13 March 2008 - 01:06
peto2231 - To je pekne napisane, ze len tak ju pobozkaj, ale neviem sa k nej dostat na taku blizkost, aby som to mohol v klude urobit. Sance uz na to boli, obcas aj ked sa rozpravame a sme vedla seba, tak sme dost blizko.
mima492 - Momenty take uz boli, ci sme sedeli vedla seba v aute a cakal som kym vystupi, mozno aj cakala ci sa na nieco zmozem a ked videla, ze nie, tak odisla. Alebo dalsi moment ked vedla mna klacala a rozpravali sme sa, teda skor sepkala, vtedy sme boli od seba skutocne len par cm a ja nic :(
Napísal 13 March 2008 - 02:21
Vela stastia, hlavne vynechaj v ten den z jedalnicka cibulu a cesnak :D
Napísal 13 March 2008 - 20:48
stali sme pred domom a rozprávali sme sa, ona hovorila že už bude musieť isť...
Tak som jej dal veľmi rýchlo pusu na peri a čakal som asi sekundu čo sa bude diať... a potom to už šlo samo... Bol to dosť nemotorný bosk a teraz sa na tom usmejem.
Ja som videl v jej očiach že niečo čaka, skôr ako sa rozlučime....
Treba sa jednoducho odhodlať, ale spočiatku ak sa tak hanbíš tak pusa na líčko nemôže nič pokaziť, hoci pochybujem, že keby si jej dal pusu na peri tak by ti dala facku, to fakt pochybujem...
Príjemne zažitky...:20:
Napísal 14 March 2008 - 01:15
Napísal 14 March 2008 - 23:49
Napísal 15 March 2008 - 23:23
Napísal 15 March 2008 - 23:26
techynal said:
nerob si ztoho nic, to je teraz natruc lebo si sa odhodlal :) co ta caka to ta nemynie

Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
Pomoc

Citovať