A co robit teraz, ako reagovat a ako sa ku nej spravat? Mam sa tvarit ako by sa nic nestalo ale skusit nieco pocas tyzdna? Teraz ma napada ze od stvrtku su prazdniny, cize v stredu by sa dalo v pohode niekde ist pretoze vo stvrtok rano netreba nikde vstavat. Len neviem ci to vobec ma zmysel sa jej to este pytat i ked ma to velmi laka, len sa strasne bojim jej reakcie a toho, ze by ma zase odmietla.
Co myslis tym, ze je to teraz natruc, lebo som sa odhodlal a tym, ze co ma caka, ze ma neminie? Myslis, ze sa ona teraz sama ozve ci niekde nepojdeme? Ja myslim, ze ona ma urcite volat nikde nebude, pretoze to nie je jej styl a uz to, ze mi pred par dnami surovo napisala, ze sa mam pohnut a niekedy ju zavolat niekde mi prislo dost divne.
Ked som sa s nou bavil pred par dnami a pytal som sa, ze ci v piatok nieco ma, tak povedala, ze az vecer (diskoteku) a tak som sa hned radsej spytal na sobotu. Povedala, ze ma volno. Dnes som sa jej pytal a jej odpoved mi vyznela ako keby sa tomu chcela vyhnut, ze proste jej kamaratka dnes povedala, ze musia ist nieco zariadit.......
Bozk
Napísal 16 March 2008 - 08:01
proste neries ze sa to teraz nepodarilo, snaz sa cez tyzden. ray to klapne. to inac tak byyva ked clovek nieco chce tak ani za bohasa mnu to nedari zrealizovat v kratkom case. Proste hladaj hladaj, ten spravny cas
"Dzungla vsetkych ludskych veci je postavena na prchavom okamziku krasy"
Najvacsia strata je ak stratime aj to co sme vobec nemali :crying:
Najvacsia strata je ak stratime aj to co sme vobec nemali :crying:
Napísal 16 March 2008 - 16:54
Teraz som uplne vedla a neviem ci sa mam o nieco snazit a volat ju este niekde. Boli sme dnes v partii asi hodinu, bolo to totalne chladne, ani sa poriadne na mna nepozrela, za hodinu sme prehodili spolu maximalne 5 viet a to bolo vsetko. Potom na zaver cau, cau a koniec.
Nechapem toto spravanie, neviem ci mam mat vycitky ja, ci ich ma ona, ci to jedno pozvanie pokazilo vsetko pekne z poslednych par dni alebo co je dovodom tohto spravania. Mam sa jej spytat ci to pozvanie bola hlupost alebo co sa deje, ze preco sa tak sprava a ci sa nieco stalo... alebo sa na to vykaslat a radsej sa na nic nepytat?
Nechapem toto spravanie, neviem ci mam mat vycitky ja, ci ich ma ona, ci to jedno pozvanie pokazilo vsetko pekne z poslednych par dni alebo co je dovodom tohto spravania. Mam sa jej spytat ci to pozvanie bola hlupost alebo co sa deje, ze preco sa tak sprava a ci sa nieco stalo... alebo sa na to vykaslat a radsej sa na nic nepytat?
Napísal 18 March 2008 - 01:23
Dnes som bol nedalek od nej, tak som sa jej ozval ci by mi nepozrela autobus, pretoze na zastavke bol strhnuty. Tak mi povedala, ze o par minut mi ide a ze by aj zisla dole, ale ze by som nestihol autobus. Tak jej hovorim, ze jej idem rozbit okna a ze pojdem domov, ona sa zasmiala a povedala, ze sa mi takto pekne nuka a ja jej toto povie. Potom sa pytala, ci ma teda ist dole a ci pojdem dalsim busom, reku ze ano, tak zisla, sadli sme si na zastavku kde sme sedeli 25 minut a rozpravali sa, az kym mi nesiel autobus.
Som rad, ze sa nebranila a ze sama sa rozhodla prist, ale bolo to stale take divne. Tie pohlady neboli stale to co pred tyzdnom..., dobre sme sa porozpravali, zasmiali, ale prilis sme sa na seba nedivali. Ked prisiel autobus, tak vravi, aby som sa postavil, lebo mi nezastavi. Tak som si rychlo vytiahol peniaze a siel sa postavit, ked sme si hovorili cau, cau, tak sme sa na seba ani nedivali, neviem preco. Je mi to teraz trosku luto, ale na opacnu stranu som rad, ze po tom co sa udialo a ako sme sa k sebe spravali v nedelu, tak dnes sme sa dokazali porozpravat. Na to co sa stalo v sobotu som sa nepytal, vobec ma to ani nenapadlo a asi je to tak lepsie, ze sa na to z oboch stran zabudne.
Som rad, ze sa nebranila a ze sama sa rozhodla prist, ale bolo to stale take divne. Tie pohlady neboli stale to co pred tyzdnom..., dobre sme sa porozpravali, zasmiali, ale prilis sme sa na seba nedivali. Ked prisiel autobus, tak vravi, aby som sa postavil, lebo mi nezastavi. Tak som si rychlo vytiahol peniaze a siel sa postavit, ked sme si hovorili cau, cau, tak sme sa na seba ani nedivali, neviem preco. Je mi to teraz trosku luto, ale na opacnu stranu som rad, ze po tom co sa udialo a ako sme sa k sebe spravali v nedelu, tak dnes sme sa dokazali porozpravat. Na to co sa stalo v sobotu som sa nepytal, vobec ma to ani nenapadlo a asi je to tak lepsie, ze sa na to z oboch stran zabudne.

Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
Pomoc

Citovať