Poraďte mi, ako by som mohol do vzťahu priniesť niečo nové...teraz nemyslím na sex..len aby to nebolo stále o tom istom ale aby sa priatelka tesila ze bude somnou, že zažije niečo nové, niečo cim by som ju príjemne prekvapil napriklad.
Strana 1 z 1
poradte
Napísal 12 March 2008 - 15:22
ahoj,
no priatelu toto je daleko siahla vec a nie je iste ze ti pomozeme. Bolo by dobre ak by si aspon popisal co je pre teba" stale otom istom" lebo niekomu staci k stastiu malo inej treba aj modre z neba . Je miliarda drobnosti co moze do vztahu priniest nieco ine, a vacsina znich je tak mala ze ju clovek ani zrakom neuvidii. presne ani netusim oco ti ide, ci chces aby si ta viac vsimala alebo sa len bojis ze zapadnete do stereotypu.
ty si musis vytvorit svoj styl svoj maly vnutorny svet kde mozes pustit fantaziu sa rozbehnut na nekonecnej planine volnosti a potom napady odtial realizovat v realnom svete.
ved sa trocha rozpis, prejav svoje pocity, obavy, tuzby a mozno daco poradime
no priatelu toto je daleko siahla vec a nie je iste ze ti pomozeme. Bolo by dobre ak by si aspon popisal co je pre teba" stale otom istom" lebo niekomu staci k stastiu malo inej treba aj modre z neba . Je miliarda drobnosti co moze do vztahu priniest nieco ine, a vacsina znich je tak mala ze ju clovek ani zrakom neuvidii. presne ani netusim oco ti ide, ci chces aby si ta viac vsimala alebo sa len bojis ze zapadnete do stereotypu.
ty si musis vytvorit svoj styl svoj maly vnutorny svet kde mozes pustit fantaziu sa rozbehnut na nekonecnej planine volnosti a potom napady odtial realizovat v realnom svete.
ved sa trocha rozpis, prejav svoje pocity, obavy, tuzby a mozno daco poradime
"Dzungla vsetkych ludskych veci je postavena na prchavom okamziku krasy"
Najvacsia strata je ak stratime aj to co sme vobec nemali :crying:
Najvacsia strata je ak stratime aj to co sme vobec nemali :crying:
Napísal 12 March 2008 - 15:31
takze ja ju lubim..a nechcem ju stratit. chodime spolu uz druhykrat. rozisla sa somnou ale teraz mi povedala ze chce somnou chodit lebo ma lubi. ale po mesiaci chodenia mi povedala ze spolu nezazijeme uz nic nove..ze nas vztah je len otom istom. takze by mi pomohlo cokolvek nove.a povedala mi ze ajked sa bozkavame a sme spolu ze vzdy jej poviem len to iste aka je pekna co sa mi na nej paci atd..ze nic nove a ze to uz pozna naspamt. len ja jej uz nic nevravim ni co sa mi paci a ani nic lebo ja odnej nepocejem taktiez nic.skratka mi povedala ze nas vztah je otom istom ze spolu nezazijeme nic nove lebo ze sa uz uplne pozname.....pls poradte
Napísal 12 March 2008 - 16:29
hovorí ti že už je to stále to isté a tie slová pozná naspamäť?? čo nové by chcela počuť?? možno jej to hovoríš až moc často a preto to pre ňu nie je také výnimočné.. a čo nové?? nové miesta.. jednoducho niečo spoločné čo by ste mali len vy dvaja..
a neviem či sa takéto niečo dá zistiť po mesiaci chodenia.. dosť divné.. ak by mala podobné výhrady aj nadalej.. tak to asi nebude to pravé orechové..
a neviem či sa takéto niečo dá zistiť po mesiaci chodenia.. dosť divné.. ak by mala podobné výhrady aj nadalej.. tak to asi nebude to pravé orechové..
Napísal 13 March 2008 - 20:31
No keď ti také veci hovorí tak neviem či to bude na trvalejší vzťah...
Tak ako už bolo napísané tak s tým súhlasím, a dodal by som (hoci neviem aký je ona typ, a čo ma rada..), aby si bol trochu akčnejší, blaznivejší, urob niečo šialené a pochybujem že ju budeš aj naďalej nudiť... no skus
Tak ako už bolo napísané tak s tým súhlasím, a dodal by som (hoci neviem aký je ona typ, a čo ma rada..), aby si bol trochu akčnejší, blaznivejší, urob niečo šialené a pochybujem že ju budeš aj naďalej nudiť... no skus
Napísal 14 March 2008 - 16:24
chd s nou do kina,do divadla,na koncert. chodte len tak do mesta,niekam si sadnut na pivko,alebo na pizzu,na veceru. teraz uz zacina byt pekne,tak si urobte nejaky vyletikalebo chodte do lesa niekam na opekacku, s kamaratmi na chatu...mas x moznosti,len sa treba cinit.
Strana 1 z 1

Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
Pomoc

Citovať