Mám na vás otázku.. ako riešite problémy v láske? Ako sa cítite, ked ste so svojou plovičkou rozhádaní, pohádaní, viac než dosť poškriepení? Ako sa správate? Ste mlkvi, zúfalí alebo to znášate s rozumom a triezvo? Ako sa správate k danej osobe? Psychické vydieranie, tlak alebo lahostajnosť? Ako riešite zmierovanie a ako z vašej strany prebieha? Viete/ neviete si priznať chybu?
Snád to nie je privela otázok...ale dakujem za odpovede..
Strana 1 z 1
Riešenie problémov v láske
Napísal 15 March 2008 - 23:22
Všetky problémi sa najlepšie riešia vydiskutovaním ...v kľude, kde nastal problém. Bol som už niekoľko krát pohadaný so svojou láskou a ver mi že len slová (rozhovor) to vyrieši, a možno aj drahý darček, ale to ja neuznávam...
Jasné že keď som urobil chybu tak si to bezproblemov priznam a poprosím o prepáčenie... Ale pretože sme chlapi tak na vine sme stale mi a niekedy sa treba ospravedlniť aj zato čo vôbec nebola naša chyba...
Na všetky otazky som ti asi neodpovedal, ale dufam že pomohlo aspoň čiastočne...
Jasné že keď som urobil chybu tak si to bezproblemov priznam a poprosím o prepáčenie... Ale pretože sme chlapi tak na vine sme stale mi a niekedy sa treba ospravedlniť aj zato čo vôbec nebola naša chyba...
Na všetky otazky som ti asi neodpovedal, ale dufam že pomohlo aspoň čiastočne...
Napísal 16 March 2008 - 19:16
Cítim sa veľmi biedne...ale snažím sa nájsť nejaké riešenie...síce my dvaja ho stále hľadáme...nevieme sa dlho hnevať...stále mu vravím a dokonca aj on mne keď máme nejaký problém riešme ho hneď a hľadajme riešenie spoločne keĎ vôbec nejaké je...musím poklopať že zatiaľ sme našli na všetko....niekto to rieši ignorovaním...ja nie...ja tlačím na človeka aby sme o tom rozprávali....aj keď musím priznať že niekedy sme obaja moc tvrdohlaví:D
Napísal 17 March 2008 - 19:58
hm..ako sa hadať? Užitočné su hadky konštruktivne ked nam nejde len pohadat sa koli blbosti a zhodit toho druheho ale ked mame niečo nevyrozpravane alebo nam niečo vadi a už sa to neda vydržat vtedy je hadka možno na mieste pokial niesme schopni rozhovoru...že sa tym aj niečo vyrieši...ale v každom pripade moje zlatko lubim a každa hadka ma štve a zaroven mrzi...a či si viem priznat chybu? velmi malokedy si ju priznam...okej to priznavam:D
Napísal 25 March 2008 - 19:09
Síce viem, že to nie je správne, ale ked som fakt naštvaná.. respektíve dá sa povedať.. že ma bolí srdiečko, neviem byť taká ako predtým. Možno to je niekedy kúsok psychické týranie. Necitim sa pri tom dobre, lebo viem že ho tým trápim, ale je to vo mne a neviem si s tým rady. Trvá nejaký čas, kým ma to prejde, kým zas poviem - ľúbim ťa.
Strana 1 z 1

Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
Pomoc

Citovať