Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk: prosim poradte - Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk

Jump to content

• (2 Strany)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

prosim poradte Ohodnotiť článok: -----

#1 Užívateľ je offline   rajc1 Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIP
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 12
  • Dátum registrácie: 10-March 08

Napísal 16 March 2008 - 09:46

ani neviem ako začat.po včerajšku mam pocit,že spravodlivost,laska neexistuje.každy hovori ako lubi ale tak ten kto lubi ako može tak ubližit.nedokažem sa vyrovnat so svojim rozxodom naozaj lubim svojho byvaleho.ale už mam dost jeho ubližení,nedovery,a slz.takto ma ešte nikto nepotrapil.myslela som si,že som silna osoba a že by som sa dokazala vyrovnat keby to medzi nami skončí.včera mi dal posledny úder pod pás.sme rozidení 2týždne a niekto mu neumyselne povedal,že som s nejakym xlapcom niečo mala hoci to nie je pravda.zda sa mi,že naši spoloční známi ma nemaju radi,lebo on určite o mne rozprava.povedal dokonca,že nelutuje naš rozxod že ho to mrzelo ale už nemrzí.a ja neviem či je to preto že si mysli,že som si ryxlo našla náhradu alebo to tka naozaj citi.včera som ostala uplne zarazena ked bol na disko a bol tam aj s jednou babou ktoru poznam a s kamošmi a na konci mi niekto povedal,že on s tou babou odvčera xodi.mne sa zrutil svet.povedala som mu že ho už nexcme nikdy vidiet a on niečo také že ok ani on mna.a s tou babou som sa tiež dost poxytila.prečo mi to spravil čím som si to zaslužila??ja nevladzem som psyxicky na dne neviem ako sa tvarit ked ho stretnem ked ix budem vidiet spolu.preto sem pišem lebo neviem čo si o tom mysliet ked po 3rokox má už druhú.lebo ja sa nedokážem ani pozriet na druhého..a teraz si už aj myslim,že on ma nikdy nelubil keby ano tak to nedokáže.normalne si želám sa odtialto odstahovat,zaspat na dlhu dobu,aby som zabudla na cely tento vztah.keby viem ako sa v nom sklamem a naplačem nikdy by som s nim nezačala xodit!rozmyšlala som,že mu aj napišem poštu že ho už nexcem vidiet nex mi už neubližuje vyhyba sa mi a poviem mu všetko čo mám na srdci.lebo takto si zrejme mysli že ja to preživam lahko a že ja som ta najhoršia,že som nikdy o lasku nebojovala a ako velmi mi ubližil a že ho nenavidim.len neviem či by to bolo spravne mu ešte pisat.čo si o tom všetko myslite?ako sa xovat pred nim a pred nou ako zabudnut a už netrpiet?
0

#2 Užívateľ je offline   peto2231 Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 268
  • Dátum registrácie: 29-November 07

Napísal 16 March 2008 - 15:42

Viem ako sa citis a ze to velmi boli,ale čas všetko vylieči a zahoji.Musiš byt silna a nerozmyšlaj nad tym chod von medzi priatelov a zabavaj sa uvidís bude ti lepšie. Nestoji ti zato aby si sa kvoli nemu trápila ked on ta vobec nelubi.A ked ho stretneš,ukáž mu že ta to vobec netrapi.
0

#3 Užívateľ je offline   Tony_vicks Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 882
  • Dátum registrácie: 11-April 07

Napísal 17 March 2008 - 11:07

toto je proste kruty zivot,

chapem ta, ale bohuzial musis to pretrpiet. najdi si ineho. Laska medyi vami asi uz nefungovala davnejsie. A tu jeho terajsiu proste ignoruj ako aj jeho, Lebo ak sa budes snou hadat okolie ta odsudi a dostanes sa do nemilosti spolocnosti.preto maj chladnu hlavu.A podla mna mu nepis , nema to cenu len by si ho zbytocne provokovala a on by vedel ze ti ublizuje a dari sa mu. Spravaj sa knemu ignorantsky a jeho to omrzii.

vela stastia dryim ti palce
"Dzungla vsetkych ludskych veci je postavena na prchavom okamziku krasy"

Najvacsia strata je ak stratime aj to co sme vobec nemali :crying:
0

#4 Užívateľ je offline   martinr Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 254
  • Dátum registrácie: 02-January 08

Napísal 18 March 2008 - 00:56

presne tak ignoracia je velmi silny nastroj, len treba mat pevnu volu aby si dokaza celit tym hovadinam co ti moze spravit.
A ineho zatial nehladaj ublizis potom jemu ak ho nebudes mat rada a budes mysliet na byvaleho. daj tomu este nejaky ten cas.
0

#5 Užívateľ je offline   rajc1 Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIP

Napísal 19 March 2008 - 12:06

dakujem pekne za nazory.asi je ozaj najlepšia ta ignoracia.ja ho proste nechapem a asi nikdy nepoxopim.prečo to vlastne robi?aby na mna zabudol,alebo sa mu pači alebo ma provokuje.fakt neviem.iste je že mi ubližuje a dari sa mu.ja neviem byt taká ako on.napriek všetkemu necitim nenavist voči nemu skor sklamanie.je smutné,že po 3rokoch toto robi.on čo hovoril,že by mi nikdy neubližil..
0

#6 Užívateľ je offline   Mortishia Icon

• Nový užívateľ
  • PIP
  • Článkov: 1
  • Dátum registrácie: 19-March 08

Napísal 19 March 2008 - 16:08

Hej rozchod velmi bolí ale časom to všetko prejde, a čas aj rany zahojí, treba sa teraz čo najviac baviť a chodiť von s priatelmi ....ignoraciou dáš najavo že proste ti nechýba a nepotrebuješ ho :)vela štastia prajem :)
0

#7 Užívateľ je offline   peto2231 Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 268
  • Dátum registrácie: 29-November 07

Napísal 19 March 2008 - 18:10

rajc1 said:

dakujem pekne za nazory.asi je ozaj najlepšia ta ignoracia.ja ho proste nechapem a asi nikdy nepoxopim.prečo to vlastne robi?aby na mna zabudol,alebo sa mu pači alebo ma provokuje.fakt neviem.iste je že mi ubližuje a dari sa mu.ja neviem byt taká ako on.napriek všetkemu necitim nenavist voči nemu skor sklamanie.je smutné,že po 3rokoch toto robi.on čo hovoril,že by mi nikdy neubližil..

Ten kto lubil nikdy nebude toho druheho nenavidiet.Preto sa tomu hovori laska. Nenavidiet ho nebudes ale aj keby si sa snim raz dala do kopy nikdy by to uz nebolo ako predtym,Stale by si mala blby pocit,že ked ti to raz urobil ci ti to neuroby aj druhy krat. Ty nebude nikdy taka ako on,lebo ty si ho narozdiel od neho skutocne lubila. A vtom je medzi vami velky rozdiel.Lebo ten kto ta naozaj lubi ta nenecha plakat.
0

#8 Užívateľ je offline   Jozo309 Icon

• Nový užívateľ
  • PIP
  • Článkov: 2
  • Dátum registrácie: 18-March 08

Napísal 19 March 2008 - 22:53

Poznam viac takychto parov...a viem...ze Keby ta fakt lubil tak by ti to nespravil--ja napriklad vzdy ked sme sa s mojou pochytili aj ked malo kedy ale pochytili...vzdy skoro bola na vine ona...no ona sa nahnevala ako keby to bola moja vina...keby ze ju nemilujem...ta zanou nepojdem..vzdy som bol ja kto zanou siel... proste dievcata si svoju chybu nedokazu cesne priznat ale chlapci ...ty musia priznat aj to co narobia dievcata...no vidim ze nie vzdy je to tak...inekedy je to naopal ale v malo prípadoch zelam vela stastia...a ako vraveli kolegovia tu hore....ignoruj...ved on mozno nakoniec zacne lutovat....ale ty si ho ozaj lubila..tak preto si nedokazala take nieco spravit vela zdaru prajem
0

#9 Užívateľ je offline   martinr Icon

• Skúsený užívateľ

Napísal 20 March 2008 - 00:17

vies niektorym ludom robi neskutocnu radsot ked vidia ako sa druhy este koli nim aj trapi, miesto toho aby boli radi ze niekto ich naozaj lubi beru to ako svoju vyhru, kasli na neho ak robi to co robi vazne za to nestoji. Moja byvala si vzdy ked sme sa rozisli vyplnila profil na jednej nemenovanej stranke a vzdy tam mala ze je zadana, a koli comu to robi ? no koli tomu asi aby som sa trapil alebo jej zavidel, ja neviem... Ale mne to je jedno nech si je stastna s kym chce, ked jej nestacilo co ja som pre nu robil a ze mala vsetko po com tuzila tak nech si aj piatich ma naraz aby bola spokojna.
Este dva dni dozadu ma vytocil bratrancova frajerka, sme si pisali a zrazu sa to nejako zvrhlo na mna a byvalu, potom mi pisala ze to co vravela o mne ked sme sa rozisli ze tak mozno nemyslela, ze to uz aj mozno olutovala( co pochybujem, lebo jej arogancia voci mne uz vazne nemala hranic) a potom mi na to vsetko napisala ze ved sa nemam ani co cudovat ze ona to mala tiez tazke, to ma vytocilo najviac. Take nervy som dostal, si predstav ze niekto ta ma na haku 7 mesiacov co s nim zijes v zahranici, urazata, ponizuje a nadava ti. Kazdy den som trpel co jej zase bude vadit co si najde aby ma dojebala ako male decko a potom ked uz dlhsiu dobu mas toho vazne dost nemozes spavat ani nic jest, sa zbalim a odidem zo spolocneho byvania, len zo svojimi vecami na oblecenie, jednym tanierom a priborom.Nastastie mal jeden znami volnu izbu na mesiac u seba tak tam som isiel, takze som dopadol tak ze nemal som nic a este aj po mesiaci musim mat vlastne ubytko.Ok povedal som si, to zvladnem, potom som sa dozvedel ako moje byvala, ma ohovara s celym barakom kde som na ten mesiac byval este aj s tym co ma zobral k sebe, takze urcite super pocit, kazdy den sa tam vracat s prace a vies pri tom ze kazdy sa falosne na teba usmieva a pyta sa ako sa mas.Povedal som si a co vydrzim to, aj ked to bolo tazke obdobie, ale dalo sa, ignoroval som vsetko co som dopocul, nikomu som nepovedal ze nieco viem.Konecne po mesiaci som sa prestahoval, vsetko si znova kupoval, zariadoval, vybavoval. Jasne ze moja byvala zacala vyvolavat znova mojej starkej a uz sa jej stazovat ako ja som na nu nieco vravel,pritom nezabudla dodat ako je ona stastna a slobodna, naposledy som zistil ze sa mi snazila prihlasit pod moje meno na tu nemenovanu stranku, potom som si kukol ten jej profil a vidim to aka je zadana, takze uz ju omrzali casi slobody a stastia.Ale co od ignoroval som aj to ze sa mi tam snazila prihlasit, asi si myslela ze hned sa budem rozculovat ze ako si to dovoluje. A posledna vec co ma vytocila najviac bola frajerka mojho kamarata, pytala sa ma na jednu babu co sme spolu zacali viacej travit cas,ze ako sa ma frajerka. U mna to ostalo len ako kamarat, jednoducho mi teraz vhovuje byt sam, venovat sa sebe, nechcem nic vazne ani ist zo vstahu do vstahu a ona povedala kamaratovy ze aky som aja nerozhodny ze urcite za ten rozchod z byvalou mozem ja. No nesrali by ta take reci, prd vedela o nasom vztahu, prd vie o svojom vztahu a este sa chce robit aj mudra, pritom na kazdeho si nieco najde.
Ale co poviem si, kaslem na to ignoracia :D clevek ked vie ako sa vaci maju, nepotrebuje nikomu nieco dokazovat ani vysvetlovat, ja viem svoje dovody preco som odysiel, viem ze to dievca co som niekedy lubil sa zmenilo za tak kratku dobu na nepoznanie, preto nie je za cim lutovat, koli nej som sa dokazal zmenit, niekto by si povedal po tom rozchode ze na co to bolo? Ze to bolo zbytocne ale ja nie, viem aspon co chcem, co od svojej partnerky ocakavam v buducnosti.A uz nikdy by som nerobil taku chybu ze ked ona ma vinu na niecom, ze ja pridem a budem sa jej ospravedlnovat, lebo casom si na to zvykne a bude vediet ze jej prepaci clovek vsetko a este k tomu pride partner sam zo snahou to urovnat.
A po tomto vsetkom mi niekto ide tvrdit ze ona to mala urcite tazke, ostalo jej byvanie, vsetky veci co sme spolocne kupovali a zariadovali, priatelia( ktori uverili jej reciam a ja potrebu im nieco vysvetlovat nemam, to mi ani za to netoj) a este aj s dobrym pocitom na dusi aky ja som zniceny od nej odchadzal. takze tak, uf ale som toho napisa :)
0

#10 Užívateľ je offline   rajc1 Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIP

Napísal 21 March 2008 - 16:15

no tak dakujem ešte raz za vaše vyjadrenia.budem sa snažit si z nich niečo zobrat..a martinnr no mal is to aj ty tažké asi si si prešiel niečim podobnym ako ja tak dufam,že už budeme len štastní a poučíme sa z tyxto vztahov.len neskutočne ma mrzi a zaroven hneva,že ešte stale vypisuje sestre a nepriemo sa pyta na mna čo robim kam xodim a hocikedy v noci jej napiše ako svetovo sa on zabava...myslim si,že je to trošku xoré.ja nemam potrebu mu robit naprieky a robit sa pred ním ako velmi sa zabavam...ale ludia sú rozni ako pozeram...
0

#11 Užívateľ je offline   lalalala Icon

• Skúsený užívateľ
  • PIPPIPPIP
  • Článkov: 94
  • Dátum registrácie: 28-December 07

Napísal 21 March 2008 - 18:16

povedz sestre nech si s nim nepise...nech mu posle sms ze ju to nezaujima...preco si tvoja sestra s nim pise?....
drzim palce aby si na to co najskor zabudla....nezabudni ze po zlom pride iba to dobre....predstav si ze by ta nechal po 7-8 rokoch co by si potom robila? ked najdes niekoho ineho tak mu potom podakuj ze ta nechal a povedz ze vdaka nemu si nasla uzasneho chalana...urcite na teba vytresti nechapave oci...
0

#12 Užívateľ je offline   jasy Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 193
  • Dátum registrácie: 19-February 08

Napísal 21 March 2008 - 18:18

Ahoj..No ja som zazila nieco podobne s druhou zacal chodit po mesiaci..A doteraz som nezistila ako to bolo ci ju ma fakt rad alebo mi to spravil naschval..tiez si zistoval o mne veci a snazil sa aby som sa dozvedela ze mu je fajn..Ja som sa rozhodla nechat ho tak teda ignorovat(ale ja som mala to stastie ze ja som ho nevidala)..tiez mi vsetci radili nech sa zabavim chodim von..spravila som to..ale moc to nepomaha..Este stale na neho myslim..a lutujem ze som nebojovala skor viac..Ineho si nehladaj aspon zatial bo mu len ublizis..a ak ta ma byvaly rad tak to len zaklincujes..A v ziadnom pripade nenadavaj tej jeho terajsej..Ked ich uvidis tvar sa co najviac prirodzene.Nepises ze preco ste sa hadali ako ti ublizoval predtym..moj terajsi mi tiez dlhsie ublizoval napriek tomu viem ze ma lubi..dostal priucku a uz je vsetko ok..Takze je mozne aj to ze ta necha aj plakat..
0

#13 Užívateľ je offline   lalalala Icon

• Skúsený užívateľ
  • PIPPIPPIP

Napísal 21 March 2008 - 18:19

a chod sa zabavat s kamosmi usmievaj sa zabavaj, s dotycnou co s nim chodi sa zase skamarat povedz jej ze ta to mrzi ze si sa s nou povadila a ze ta to uz preslo...budu z toho vsetci prekvapeni, neukazuj ze ta to trapi ze su spolu....musis byt silna a ukazat im ze ta to netrapi....prejdi vsetkym cez rozum...
0

#14 Užívateľ je offline   rajc1 Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIP

Napísal 21 March 2008 - 18:39

no segra si s nim piše preto lebo oni boli vždy dobri kamoši...a moje nove čislo on nema takže mne pisat ani nemože...a sestra mu neodpisuje na mna...iba take normalne sms..no a s tou babou by som sa určite neskamaratila,bo ju nemožem ani citit...snažim sa ho nevidat ale tak on aj tak xodi na take miesta kde xodim ja...aj dnes ho určite stretnem v meste...i ked on viem že tam xodim ako keby nemal zabranmy a ide tam tiež....
0

#15 Užívateľ je offline   lalalala Icon

• Skúsený užívateľ
  • PIPPIPPIP

Napísal 24 March 2008 - 19:50

neukazuj ze ju nemozes ani citit...vobec nie...pamataj ze ona za to nemoze...na vine je on...nemal si s nou zacat...tvar sa milo aj keby ti islo rozhodit srdce od zialu...vies ako ho bude stvat ked uvidi ze si v pohode? bude premyslat ako to ze sa netrapis koli nemu...najlepsie by bolo keby si mala nejakeho napadnika a zacala s nim chodit iba tak von...aby to on videl...no tak to by ho islo roztrhnut...vymysli nieco...
0

#16 Užívateľ je offline   martinr Icon

• Skúsený užívateľ

Napísal 24 March 2008 - 23:49

ale hlavne by si si mala dat do poriadku to ci vlastne chces este aby ste boli spolu alebo nie, ak to mas robit vsetko len na priek radsej sa na to kasli, nema to cenu ani vyznam.
0

#17 Užívateľ je offline   rajc1 Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIP

Napísal 25 March 2008 - 14:58

no nakoniec vyšlo najavo,že s tou babou nexodi,takže si to ten jeho kamoš zrejme vymyslel..ale nadalej mi s nou robi napriek.a ked minule videl že na to nereagujem napisal sms že prečo ked ma to trapi si ho nedoberam?že jasné neznašaš ma!a potom sme si dost pisali...on asi nevie čo xce....xcel moje nove čislo,ale ja som povedala,že si nexcem dalej ubližovat,tak som mu ho nedala hoci by som mu ho xcela dat..a na ot sa nahneval povedal,že si ho mam strčit a že už ho nexce a že ma nenavidi..ja važne nexapem...snažim sa zabudnut,ale takto sa mi nedari...
0

#18 Užívateľ je offline   lalalala Icon

• Skúsený užívateľ
  • PIPPIPPIP

Napísal 25 March 2008 - 16:28

vidis? presne ked nereagujes tak ho stve ze sa netrapis koli nemu....je to este decko...nevie co chce...keby bol uz dospely muz tak by taketo veci nerobil...neboj moja prejde ta to....len vydrz pride muz ktory bude vediet co chce a budes s nim stastna
0

#19 Užívateľ je offline   martinr Icon

• Skúsený užívateľ

Napísal 26 March 2008 - 03:12

pre boha kolko ma rokov? vazne chlapec ma este decke tahy. Kasli prosim ta na neho len si nadalej budes robit starosti lebo budes mat nedozreteho mumaka na krku. a ked ti to dokaze tak napisat nech si ho strcis tak je to pekny chrapun, ked nema to co chce hned uraza. ach jaj kopnut ho do chuja by sa zislo.
0

#20 Užívateľ je offline   Tony_vicks Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 882
  • Dátum registrácie: 11-April 07

Napísal 26 March 2008 - 07:02

aj podla mna je to len nedorastenec co povazujem zenu len za cca 50kg zbytocneho masa okolo prrrs a kundy. Vobec sa pre neho netrap. nech si drobcek uvedomi ze svet nieje len podla jeho predstaaav.
"Dzungla vsetkych ludskych veci je postavena na prchavom okamziku krasy"

Najvacsia strata je ak stratime aj to co sme vobec nemali :crying:
0

• (2 Strany)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

1 užívatelia si čítajú tento článok
0 užívateľov, 1 návštevníkov, 0 anonymných užívateľov