prosim poradte
Napísal 16 March 2008 - 09:46
Napísal 16 March 2008 - 15:42
Napísal 17 March 2008 - 11:07
chapem ta, ale bohuzial musis to pretrpiet. najdi si ineho. Laska medyi vami asi uz nefungovala davnejsie. A tu jeho terajsiu proste ignoruj ako aj jeho, Lebo ak sa budes snou hadat okolie ta odsudi a dostanes sa do nemilosti spolocnosti.preto maj chladnu hlavu.A podla mna mu nepis , nema to cenu len by si ho zbytocne provokovala a on by vedel ze ti ublizuje a dari sa mu. Spravaj sa knemu ignorantsky a jeho to omrzii.
vela stastia dryim ti palce
Najvacsia strata je ak stratime aj to co sme vobec nemali :crying:
Napísal 19 March 2008 - 12:06
Napísal 19 March 2008 - 18:10
rajc1 said:
Ten kto lubil nikdy nebude toho druheho nenavidiet.Preto sa tomu hovori laska. Nenavidiet ho nebudes ale aj keby si sa snim raz dala do kopy nikdy by to uz nebolo ako predtym,Stale by si mala blby pocit,že ked ti to raz urobil ci ti to neuroby aj druhy krat. Ty nebude nikdy taka ako on,lebo ty si ho narozdiel od neho skutocne lubila. A vtom je medzi vami velky rozdiel.Lebo ten kto ta naozaj lubi ta nenecha plakat.
Napísal 19 March 2008 - 22:53
Napísal 20 March 2008 - 00:17
Este dva dni dozadu ma vytocil bratrancova frajerka, sme si pisali a zrazu sa to nejako zvrhlo na mna a byvalu, potom mi pisala ze to co vravela o mne ked sme sa rozisli ze tak mozno nemyslela, ze to uz aj mozno olutovala( co pochybujem, lebo jej arogancia voci mne uz vazne nemala hranic) a potom mi na to vsetko napisala ze ved sa nemam ani co cudovat ze ona to mala tiez tazke, to ma vytocilo najviac. Take nervy som dostal, si predstav ze niekto ta ma na haku 7 mesiacov co s nim zijes v zahranici, urazata, ponizuje a nadava ti. Kazdy den som trpel co jej zase bude vadit co si najde aby ma dojebala ako male decko a potom ked uz dlhsiu dobu mas toho vazne dost nemozes spavat ani nic jest, sa zbalim a odidem zo spolocneho byvania, len zo svojimi vecami na oblecenie, jednym tanierom a priborom.Nastastie mal jeden znami volnu izbu na mesiac u seba tak tam som isiel, takze som dopadol tak ze nemal som nic a este aj po mesiaci musim mat vlastne ubytko.Ok povedal som si, to zvladnem, potom som sa dozvedel ako moje byvala, ma ohovara s celym barakom kde som na ten mesiac byval este aj s tym co ma zobral k sebe, takze urcite super pocit, kazdy den sa tam vracat s prace a vies pri tom ze kazdy sa falosne na teba usmieva a pyta sa ako sa mas.Povedal som si a co vydrzim to, aj ked to bolo tazke obdobie, ale dalo sa, ignoroval som vsetko co som dopocul, nikomu som nepovedal ze nieco viem.Konecne po mesiaci som sa prestahoval, vsetko si znova kupoval, zariadoval, vybavoval. Jasne ze moja byvala zacala vyvolavat znova mojej starkej a uz sa jej stazovat ako ja som na nu nieco vravel,pritom nezabudla dodat ako je ona stastna a slobodna, naposledy som zistil ze sa mi snazila prihlasit pod moje meno na tu nemenovanu stranku, potom som si kukol ten jej profil a vidim to aka je zadana, takze uz ju omrzali casi slobody a stastia.Ale co od ignoroval som aj to ze sa mi tam snazila prihlasit, asi si myslela ze hned sa budem rozculovat ze ako si to dovoluje. A posledna vec co ma vytocila najviac bola frajerka mojho kamarata, pytala sa ma na jednu babu co sme spolu zacali viacej travit cas,ze ako sa ma frajerka. U mna to ostalo len ako kamarat, jednoducho mi teraz vhovuje byt sam, venovat sa sebe, nechcem nic vazne ani ist zo vstahu do vstahu a ona povedala kamaratovy ze aky som aja nerozhodny ze urcite za ten rozchod z byvalou mozem ja. No nesrali by ta take reci, prd vedela o nasom vztahu, prd vie o svojom vztahu a este sa chce robit aj mudra, pritom na kazdeho si nieco najde.
Ale co poviem si, kaslem na to ignoracia :D clevek ked vie ako sa vaci maju, nepotrebuje nikomu nieco dokazovat ani vysvetlovat, ja viem svoje dovody preco som odysiel, viem ze to dievca co som niekedy lubil sa zmenilo za tak kratku dobu na nepoznanie, preto nie je za cim lutovat, koli nej som sa dokazal zmenit, niekto by si povedal po tom rozchode ze na co to bolo? Ze to bolo zbytocne ale ja nie, viem aspon co chcem, co od svojej partnerky ocakavam v buducnosti.A uz nikdy by som nerobil taku chybu ze ked ona ma vinu na niecom, ze ja pridem a budem sa jej ospravedlnovat, lebo casom si na to zvykne a bude vediet ze jej prepaci clovek vsetko a este k tomu pride partner sam zo snahou to urovnat.
A po tomto vsetkom mi niekto ide tvrdit ze ona to mala urcite tazke, ostalo jej byvanie, vsetky veci co sme spolocne kupovali a zariadovali, priatelia( ktori uverili jej reciam a ja potrebu im nieco vysvetlovat nemam, to mi ani za to netoj) a este aj s dobrym pocitom na dusi aky ja som zniceny od nej odchadzal. takze tak, uf ale som toho napisa :)
Napísal 21 March 2008 - 16:15
Napísal 21 March 2008 - 18:16
drzim palce aby si na to co najskor zabudla....nezabudni ze po zlom pride iba to dobre....predstav si ze by ta nechal po 7-8 rokoch co by si potom robila? ked najdes niekoho ineho tak mu potom podakuj ze ta nechal a povedz ze vdaka nemu si nasla uzasneho chalana...urcite na teba vytresti nechapave oci...
Napísal 21 March 2008 - 18:18
Napísal 21 March 2008 - 18:19
Napísal 21 March 2008 - 18:39
Napísal 24 March 2008 - 19:50
Napísal 25 March 2008 - 14:58
Napísal 26 March 2008 - 03:12
Napísal 26 March 2008 - 07:02
Najvacsia strata je ak stratime aj to co sme vobec nemali :crying:

Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
Pomoc

Citovať