Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk: Ako pozvať babu na prvé rande... - Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk

Jump to content

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

Ako pozvať babu na prvé rande... Ohodnotiť článok: -----

#1 Užívateľ je offline   deco4 Icon

• Skúsený užívateľ
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 101
  • Dátum registrácie: 05-March 07

Napísal 22 March 2008 - 03:27

ahojte..chcel by som sa opýtať hlavne kočiek ako pozvať babu na prvé rande...proste len tak to na nu vyhrknúť alebo nejako inak...som veľmi velmi neskúsený v tejto oblasti preto hľadám pomoc u druhých...ak tú dotyčnú nepoznám ako to urobiť...?a ako jej dať najavo aby to bolo viditeľné že po nej ide človek...myslim aby si to všimla...diky...
0

#2 Užívateľ je offline   jasy Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 193
  • Dátum registrácie: 19-February 08

Napísal 22 March 2008 - 09:32

No ja si myslim ze idealne je..chod za nou ked je s kamaratkami/kamaratkou..Ty tiez s kamaratmi(ale nie zase s 10..tak s 2 asi)..chvilu dajte rec..ked uvidis ze to medzi vami ide celkom pozvi ju von ale nie ako rande iba akoze idete niekam s kamaratmi ci by nesla s vami..ked budete spolu dlhsie vsetko sa ukaze..Sem tam na nu hod ockom usmej sa na nu bud k nej pozornejsi ako k inym..a dufaj ze sa chyti..Vela stastia :)..Vyhoda tych kmaratov je ze keby to neklapalo pri prvom rozhovore mozete zduchnut..nie je to potom take osobne..Mozes sa tvarit ze to bolo len take spoznavanie..a nebudes zamietnuty:)
0

#3 Užívateľ je offline   rajc1 Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIP
  • Článkov: 12
  • Dátum registrácie: 10-March 08

Napísal 22 March 2008 - 12:09

ahoj.tak babe ani nemusiš davat nejak extra najavo,že sa ti pači to ona jednoduxo z teba vyciti a ked ju xceš pozvat na rande tak použi typicku frazu mohli by sme niekedy skočit na kavu.baby maju rady priamyx xlapov, ktorí vedia čo xcu....vela štastia.
0

#4 Užívateľ je offline   peto2231 Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 268
  • Dátum registrácie: 29-November 07

Napísal 22 March 2008 - 15:07

No ja si myslim ze idealne je..chod za nou ked je s kamaratkami/kamaratkou..Ty tiez s kamaratmi(ale nie zase s 10..tak s 2 asi)..chvilu dajte rec..ked uvidis ze to medzi vami ide celkom pozvi ju von ale nie ako rande iba akoze idete niekam s kamaratmi ci by nesla s vami..ked budete spolu dlhsie vsetko sa ukaze..Sem tam na nu hod ockom usmej sa na nu bud k nej pozornejsi ako k inym..a dufaj ze sa chyti..Vela stastia :)..Vyhoda tych kmaratov je ze keby to neklapalo pri prvom rozhovore mozete zduchnut..nie je to potom take osobne..Mozes sa tvarit ze to bolo len take spoznavanie..a nebudes zamietnuty:)
Podla mna je toto velmi dobre riesenie. Aspon pritom zistis ci aj zjej strany su nejake sympatie.Lebo je dost trapne ak prides za nejakou neznamou babau hodis snou rec a ona ti povie "Odpal"
0

#5 Užívateľ je offline   martinr Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 254
  • Dátum registrácie: 02-January 08

Napísal 22 March 2008 - 15:50

ked ti baba povie odpal tak to nie je trapne, ale ubohe, skor ale pre nu, lebo nevie ako sa potom zena ma chovat, ked nema zaujem. A s odmietnutim musi clovek pocitat, nie je to nic hrozne stava sa to aj muzom aj zenam.Ale ja sobne by som nesiel nikdy za niekym kde by nebol ziadny prejav co len toho najmensieho zaujmu(ocny kontakt, usmev).
0

#6 Užívateľ je offline   Tigirik Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 874
  • Dátum registrácie: 26-November 07

Napísal 27 March 2008 - 12:58

Jednoducho sa na ňu pozri a navrhni jej napríklad kino...alebo spoločnú prechádzku niekde do prírody...a uvidíš ako to pôjde...čoho sa bojíš ...veď nič nemôžeš stratiť...len získať..
0

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

1 užívatelia si čítajú tento článok
0 užívateľov, 1 návštevníkov, 0 anonymných užívateľov