ahojte..chcel by som sa opýtať hlavne kočiek ako pozvať babu na prvé rande...proste len tak to na nu vyhrknúť alebo nejako inak...som veľmi velmi neskúsený v tejto oblasti preto hľadám pomoc u druhých...ak tú dotyčnú nepoznám ako to urobiť...?a ako jej dať najavo aby to bolo viditeľné že po nej ide človek...myslim aby si to všimla...diky...
Strana 1 z 1
Ako pozvať babu na prvé rande...
Napísal 22 March 2008 - 09:32
No ja si myslim ze idealne je..chod za nou ked je s kamaratkami/kamaratkou..Ty tiez s kamaratmi(ale nie zase s 10..tak s 2 asi)..chvilu dajte rec..ked uvidis ze to medzi vami ide celkom pozvi ju von ale nie ako rande iba akoze idete niekam s kamaratmi ci by nesla s vami..ked budete spolu dlhsie vsetko sa ukaze..Sem tam na nu hod ockom usmej sa na nu bud k nej pozornejsi ako k inym..a dufaj ze sa chyti..Vela stastia :)..Vyhoda tych kmaratov je ze keby to neklapalo pri prvom rozhovore mozete zduchnut..nie je to potom take osobne..Mozes sa tvarit ze to bolo len take spoznavanie..a nebudes zamietnuty:)
Napísal 22 March 2008 - 15:07
No ja si myslim ze idealne je..chod za nou ked je s kamaratkami/kamaratkou..Ty tiez s kamaratmi(ale nie zase s 10..tak s 2 asi)..chvilu dajte rec..ked uvidis ze to medzi vami ide celkom pozvi ju von ale nie ako rande iba akoze idete niekam s kamaratmi ci by nesla s vami..ked budete spolu dlhsie vsetko sa ukaze..Sem tam na nu hod ockom usmej sa na nu bud k nej pozornejsi ako k inym..a dufaj ze sa chyti..Vela stastia :)..Vyhoda tych kmaratov je ze keby to neklapalo pri prvom rozhovore mozete zduchnut..nie je to potom take osobne..Mozes sa tvarit ze to bolo len take spoznavanie..a nebudes zamietnuty:)
Podla mna je toto velmi dobre riesenie. Aspon pritom zistis ci aj zjej strany su nejake sympatie.Lebo je dost trapne ak prides za nejakou neznamou babau hodis snou rec a ona ti povie "Odpal"
Podla mna je toto velmi dobre riesenie. Aspon pritom zistis ci aj zjej strany su nejake sympatie.Lebo je dost trapne ak prides za nejakou neznamou babau hodis snou rec a ona ti povie "Odpal"
Napísal 22 March 2008 - 15:50
ked ti baba povie odpal tak to nie je trapne, ale ubohe, skor ale pre nu, lebo nevie ako sa potom zena ma chovat, ked nema zaujem. A s odmietnutim musi clovek pocitat, nie je to nic hrozne stava sa to aj muzom aj zenam.Ale ja sobne by som nesiel nikdy za niekym kde by nebol ziadny prejav co len toho najmensieho zaujmu(ocny kontakt, usmev).
Strana 1 z 1

Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
Pomoc

Citovať