Prosim vas, vedel by mi niekto poradit, ake cvicenie mam zvolit?
Pred rokom som schudla 9 kil. Pocas toho ako som chudla, som striedala aerobik a posilnovanie. Pred casom som bohuzial pribrala par kil späť, pretože som prestala cvicit a porusila som aj dobre stravovacie navyky. Teraz by som chcela opäť schudnut a mojou hlavnou otazkou je, ake cvicenie mam zvolit? Popripade by ma zaujimalo, ci postacuje cvicit kazdy druhy den a ci je jedno o kolkej cvicim (cvicievala som okolo 17:00)? Dakujem za odpovede.
Strana 1 z 1
Co cvicit?
Napísal 29 March 2008 - 11:58
jasne stači ti cvičiť každy druhy den a kombinacia siloveho treningu a aerobiku je najlepšia lebo v posilke si spevniš svaly a na aerobiku spališ tuky+pri posilovaní teda na koniec treningu ešte vyskoč na stacionarny bycikel aspon na 15 min:scooter::20:a pri strave dbaj na to aby jedlo obsahovalo vela bielkovin a malo tukov
Napísal 30 March 2008 - 15:38
dammar said:
jasne stači ti cvičiť každy druhy den a kombinacia siloveho treningu a aerobiku je najlepšia lebo v posilke si spevniš svaly a na aerobiku spališ tuky+pri posilovaní teda na koniec treningu ešte vyskoč na stacionarny bycikel aspon na 15 min:scooter::20:a pri strave dbaj na to aby jedlo obsahovalo vela bielkovin a malo tukov
Dakujem ti dammar za odpoved. A nevedel by si mi este poradit, ktore jedla obsahuju bielkoviny? Pozerala som to na nete, ale kazda stranka uvadza ine jedla a neviem comu mam verit. A mimochodom este jedna otazka: je vhodne pre chudnutie cvicit aj taebo alebo je vhodne iba na vypracovanie tela?
Strana 1 z 1

Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
Pomoc

Citovať