Kazdy moj vztah sa sale skoncil tak ze sme ostali v dobrom ako priatelia, nebolo tomu inak ani teraz, ALE... teraz to bolo predsa len trochu inee. Viete su lasky co zahoria zhasnuu alebo zhoria, su pekne ale po nich sa viete lahko spametat vstat a ist dalej.
Ale kazdy aspon raz zivote stretne osobu ktora je ako diamant. Je krehka ze by ste ju jedinym neopatrnym uderom rozbili a zaroven pevna nato aby vase sklenene srdce prerezala a doskrabala, srdce v ktorom sa skryva jeden maly krasny svet vasich snov. A viete laska je slepa a vobec nerozmysla, ved aj preco by mala? ved je to laska, pocit niecoho co sa neda popisat, nieco co len citite povznasa vas ale aj zhodi znici a zabije. A ako sa vola moj diamant? Vola sa Majka, je to dievca co nikdy vzivote nenazvem strohym slovkom Ona, Bude pre mna moja Majka.
A teraz uz len otazka vcom je problem? odpoved z mojej racionalnej casti mojho je ze "tvoja hlupost"
trvalo to rok, nie je nic horsie ako byt jednostranne zalubeny cely rok a nakoniec si jednou vetou zatlct posledny klinec do rakvy vlastnej lasky a ostat sam ako pes bez rodiny.
Vytrhla mi srdce zo skla a hodila na zem a slapla na neho , ono sa mi rozbilo na milion kuskou, a po tomto sa este tvarte ze vsetko je ok a sme len priatelia:( a viete vcom spociva prava laska? vtom ze aj napriek tomu jej cez cez slzy pri pohlade na nu a na vase srdce na zemi poviete ze "ok, budeme len priatelia ak je to co ta urobi stastnou"
tak vtom momente je jedina vec co zadrzi predtym aby ste zasli a pockali si prvy nakladny vlak a skocili je vase ego, co sa uz nastastie casom dost zocelilo a ostal dost hlboko vo vas zakoreneny pud sebazachovy.
Vydate zo seba kazdy den aj posledny mg zivotnej energie len preto aby sa mala lepsie a povzbudite ju ze vsetko bude ok, riskujete pritom vlastnu zahubu v nekonecnej ciernote a nakoniec sa dockate len sklamania.
jedina satisfakcia ma byt veta "prepac ja som netusila ze ty si taky paf, ani neviem ako som to dokazala"
A viete co je najsmiesnejsie? to ze sa tento vztah bol na 80% virtualny (tu sa najde par z vas co mi povie ze nicto , ale vacsina zvas sa len zasmeje, "hahaha taky hlupy si tony nemohol byt") ale asi som bol.
nemusite mi poradit ja som sa uz aj tak zabil,ak chcete kludne vyjadrite svoj nazor , mir ist egal.
Prepac Majka ,ze som nebol pre teba dost dobryy a bud stastna naveky, milujem ta.
Priložené súbory
-
image.php1.jpg (9.59K)
Počet stiahnutí: 28 -
image.php.jpg (16.96K)
Počet stiahnutí: 29

Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
Pomoc

Citovať