Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk: tak aj ja som padol na kolenaa :'( - Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk

Jump to content

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

tak aj ja som padol na kolenaa :'( Ohodnotiť článok: -----

#1 Užívateľ je offline   Tony_vicks Icon

• Skúsený užívateľ
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 882
  • Dátum registrácie: 11-April 07

Napísal 28 March 2008 - 23:25

Nuz ja som tu uz na tomto fore uz nejaky cas a radim komu len viem ako co dalej ked sa citi byt beznadejny.
Kazdy moj vztah sa sale skoncil tak ze sme ostali v dobrom ako priatelia, nebolo tomu inak ani teraz, ALE... teraz to bolo predsa len trochu inee. Viete su lasky co zahoria zhasnuu alebo zhoria, su pekne ale po nich sa viete lahko spametat vstat a ist dalej.
Ale kazdy aspon raz zivote stretne osobu ktora je ako diamant. Je krehka ze by ste ju jedinym neopatrnym uderom rozbili a zaroven pevna nato aby vase sklenene srdce prerezala a doskrabala, srdce v ktorom sa skryva jeden maly krasny svet vasich snov. A viete laska je slepa a vobec nerozmysla, ved aj preco by mala? ved je to laska, pocit niecoho co sa neda popisat, nieco co len citite povznasa vas ale aj zhodi znici a zabije. A ako sa vola moj diamant? Vola sa Majka, je to dievca co nikdy vzivote nenazvem strohym slovkom Ona, Bude pre mna moja Majka.
A teraz uz len otazka vcom je problem? odpoved z mojej racionalnej casti mojho je ze "tvoja hlupost"
trvalo to rok, nie je nic horsie ako byt jednostranne zalubeny cely rok a nakoniec si jednou vetou zatlct posledny klinec do rakvy vlastnej lasky a ostat sam ako pes bez rodiny.
Vytrhla mi srdce zo skla a hodila na zem a slapla na neho , ono sa mi rozbilo na milion kuskou, a po tomto sa este tvarte ze vsetko je ok a sme len priatelia:( a viete vcom spociva prava laska? vtom ze aj napriek tomu jej cez cez slzy pri pohlade na nu a na vase srdce na zemi poviete ze "ok, budeme len priatelia ak je to co ta urobi stastnou"
tak vtom momente je jedina vec co zadrzi predtym aby ste zasli a pockali si prvy nakladny vlak a skocili je vase ego, co sa uz nastastie casom dost zocelilo a ostal dost hlboko vo vas zakoreneny pud sebazachovy.
Vydate zo seba kazdy den aj posledny mg zivotnej energie len preto aby sa mala lepsie a povzbudite ju ze vsetko bude ok, riskujete pritom vlastnu zahubu v nekonecnej ciernote a nakoniec sa dockate len sklamania.
jedina satisfakcia ma byt veta "prepac ja som netusila ze ty si taky paf, ani neviem ako som to dokazala"
A viete co je najsmiesnejsie? to ze sa tento vztah bol na 80% virtualny (tu sa najde par z vas co mi povie ze nicto , ale vacsina zvas sa len zasmeje, "hahaha taky hlupy si tony nemohol byt") ale asi som bol.

nemusite mi poradit ja som sa uz aj tak zabil,ak chcete kludne vyjadrite svoj nazor , mir ist egal.

Prepac Majka ,ze som nebol pre teba dost dobryy a bud stastna naveky, milujem ta.

Priložené súbory

"Dzungla vsetkych ludskych veci je postavena na prchavom okamziku krasy"

Najvacsia strata je ak stratime aj to co sme vobec nemali :crying:
0

#2 Užívateľ je offline   martinr Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 254
  • Dátum registrácie: 02-January 08

Napísal 29 March 2008 - 00:09

tak to mi je luto , ale co tebe radit, ked ty sam si tu bol pre vsetkych ako taky guru :) urcite nejake dovody to muselo mat a mozno ani sam o nich nevies, casom na to prides a povies si ze nestala zato, alebo... ja neviem, vazne tazko radit alebo sa vyjadrovat k niecomu ked ide o teba.
0

#3 Užívateľ je offline   rajc1 Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIP
  • Článkov: 12
  • Dátum registrácie: 10-March 08

Napísal 29 March 2008 - 11:58

no ja musim napisat,že tvoj članok ma dojal.je to naozaj pisané od srdca.asi si sa potreboval vyrozpravat z toho čo ta trapi,lebo o radu tu ani nežiadaš.tak dufam,že ti to pomohlo...
0

#4 Užívateľ je offline   Tigirik Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 874
  • Dátum registrácie: 26-November 07

Napísal 29 March 2008 - 15:56

Tony ja som ti uz svoje napisala...povedala som ti svoj nazor...vela ludi ta chape a presne vie ako sa citis....a ty...ako som ti povedala len cakat ...nic ine...pretoze ty dobre vies ze aj laska boli:(
0

#5 Užívateľ je offline   jasy Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 193
  • Dátum registrácie: 19-February 08

Napísal 29 March 2008 - 20:35

:( Ani neviem co ti napisat...vsetko je tu na chuja..vsetko je pokazene..Ale raz hadam bude aj lepsie musime vydrzat..
0

#6 Užívateľ je offline   Tony_vicks Icon

• Skúsený užívateľ

Napísal 29 March 2008 - 21:59

martinr said:

tak to mi je luto , ale co tebe radit, ked ty sam si tu bol pre vsetkych ako taky guru :) urcite nejake dovody to muselo mat a mozno ani sam o nich nevies, casom na to prides a povies si ze nestala zato, alebo... ja neviem, vazne tazko radit alebo sa vyjadrovat k niecomu ked ide o teba.

vdaka, ale zas neprehanaj ja? a guru? to nie , ja sa len snazim pomoct ostatnym ako viem

to all:
ja vacsinou sa snazim riesit svoje problemy saam a nerad pisem o nich ale teraz som sa proste potreboval vystazovat niekomu/niekam,

vsetkym dakujem za moralnu podporu

0

#7 Užívateľ je offline   bandidado Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 197
  • Dátum registrácie: 27-January 08

Napísal 30 March 2008 - 13:02

Každý kto zažil skutočnú lásku a rozchod, tak len on vie ako to strašne bolí. To sa neda slovami opisat, hoci si to opisal dobre, aj tak je to slabe...
Ja to tiež poznám..:(
0

#8 Užívateľ je offline   peto2231 Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 268
  • Dátum registrácie: 29-November 07

Napísal 30 March 2008 - 18:19

Je to hnusny pocit prist o milovanu osobu.Clovek je zrazu tak sam,opusteny a ma strasny pocit prazdna.Najradsej by sa so svojim problemom utekal vyzalovat,vyplakat tomu koho miluje,ale nemoze.
0

#9 Užívateľ je offline   Tony_vicks Icon

• Skúsený užívateľ

Napísal 01 April 2008 - 11:30

je to priam neuveritelne ale ked som uz myslel ze ende a dalej to uz nevydrzim, sa mi ako luc s zo zamraceneho neba ozval moj mobil.
Pisala mi moja velmi davna priatelka a "matka mojich deti" (toto berte len ako srandu, bo kazdeho to sokuje). A navrhla mi ze by sme sa mohli stretnut, lebo ona bola dlho prec a neviedli sme sa celu vecnost. zavolal som jej a to mi pridalo taku silu do zivota, ten jej smiech priam detksky(nevie o mojom trapeni). proste ma to zobudilo usmial som sa a hned som uvidel svet o kustok krajsi,a to ay tak ze som opat vedel svoju dobru naladu preniest na niekoho ineho. Proste citim ze musim nieco urobit a aj to dokazem.

neuzatvarajte sa preto pred svetom lebo zdanlivo drobnost vam vie ukazat smer vasho zivota.

hned sa mi lahsie pise aj s Majkou hoc viem ze je koniec. Ale keby neprsalo, ani kvety by nerastli

0

#10 Užívateľ je offline   laurika Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIPPIP
  • Článkov: 41
  • Dátum registrácie: 08-February 08

Napísal 01 April 2008 - 21:40

..tony, tak toto bol naozaj krasny a pravdivy prispevok!!..mas pravdu, aj ta drobnost ta vie vratit spat do zivota a do hry..aj ked niekedy dlhsie trva, kym ju zbadame, ci najdeme a dovtedy vyronime more slz a pretrpime hory bolesti a smutku, ale ak sa dobre pozerame okolo seba, vzdy sa da najst takato ,,drobnost"..zivot nam ju vzdy prihra do cesty..a je uz len na nas, ci si ju vsimneme a ci sa jej xytime ako zaxranneho kolesa, ktore nas znovu bezpecne dopravi do pokojnyx vod..a hlavne, az v tyx tazkyx xvilax si vieme uvedomit cenu takejto drobnosti..prajem ti vsetko dobre..
0

#11 Užívateľ je offline   Evita Icon

• Nový užívateľ
  • PIP
  • Článkov: 4
  • Dátum registrácie: 02-April 08

Napísal 02 April 2008 - 11:47

Ty si napísal mne a netušila som, že aj Teba bolí srdce. Klobúk dole máš nádherné štylistické schopnosti. To s tým vlakom, nákladiakom a žiletkami napadlo už aj mňa. Ale vtedy si nahováram, že som silnejšia a rozumnejšia. Vieš čo mi pomáha? Dobrá hudba,plač a samota. No a ráno štartujem zase ako robot. Si mladý. Ty ešte fakt máš nádej. Pripadáš mi milý chalan a držím Ti palce. Nech Ti to vyjde čím skôr. Ale viem, že keď niekoho miluješ nadovšeto všetko mu odpustíš a nedokáže nikdy zabudnúť.
0

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

1 užívatelia si čítajú tento článok
0 užívateľov, 1 návštevníkov, 0 anonymných užívateľov