Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk: laska cez sms.. - Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk

Jump to content

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

laska cez sms.. Ohodnotiť článok: -----

#1 Užívateľ je offline   jankaa Icon

• Skúsený užívateľ
  • PIPPIPPIP
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 89
  • Dátum registrácie: 22-November 07

Napísal 29 March 2008 - 21:47

pfuu tak neviem co mam robit....spoznala som jedneho xlapca..no spoznala raz sme sa stretli bol u mna kupovat v stanku cigarety..hned mi padol do oka je to zhodou okolnosti kamosov nevlastny brat ktoreho som dovtedy nepoznala...na druhy den mi povedal ze ma ten xlapec pozdravuje,ze som zlata tak som povedala ze aj ja jeho..o par dni prisiel von a povedal, ze ten xlapec mu povedal nex mi kamos da jeho cislo dal mi a napisala som mu sms o 3 dni odpisal ze je rad ze som sa ozvala..a potom o par dni napisal zas..zacali sme smskovat potom som sla s partiou do mesta..kamos mu volal ci nepride aj on a on ze kde sme a ci tam som aj ja a ze ma velmi pekne pozdravuje v ten vecer mi aj volal ale ze to si pomylil cislo mam 17 on 21 neslubujem si od toho nic ale mozno by som xcela aj viac ale neviem ci z jeho strany tam nieco je..je to divne ved ho ani nepoznam ale co mam robit ? od rozxodu z byvalym co su uz 3 mesiace je to prvy xlapec s ktorym si viem predstavit viac ako kamaratstvo..ale ved to je xore videl mi len tvar a to je vsetko...ale ked on ma fur pozdravuje a tak...hm pacim sa mu ??? viem je to divne ale ta..ja som uz raz taka
0

#2 Užívateľ je offline   jasy Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 193
  • Dátum registrácie: 19-February 08

Napísal 30 March 2008 - 10:56

Hmm no nieco na tom asi bude ze sa mu pacis..ked robi take veci :)..Divne mi je len ze ti ten prvy krat odpisal po troch dnoch..hm..Ved s nim chod niekam dohodni to cez kamarata nejak nezavazne..tam sa vsetko ukaze..Good luck
0

#3 Užívateľ je offline   peto2231 Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 268
  • Dátum registrácie: 29-November 07

Napísal 30 March 2008 - 11:17

Januljik said:

Hmm no nieco na tom asi bude ze sa mu pacis..ked robi take veci :)..Divne mi je len ze ti ten prvy krat odpisal po troch dnoch..hm..Ved s nim chod niekam dohodni to cez kamarata nejak nezavazne..tam sa vsetko ukaze..Good luck

Chodte niekam von cela partia nech ide aj on.to bude najlepsie a tak zistis nacom si.:kiss:
0

#4 Užívateľ je offline   zlatusikSB Icon

• Skúsený užívateľ
  • PIPPIPPIP
  • Článkov: 66
  • Dátum registrácie: 28-March 08

Napísal 30 March 2008 - 11:54

ahoj.ked ti mozem poradit tak ked uz ste si vymenili cisla tak mu napis a ho pozvi vonku alebo ked nechces ist z nim sama tak skus ist z partiu a ho pozvi a tak zistis ci je pre teba pravy a ze ci sa mu pacis.skus a uvidis
0

#5 Užívateľ je offline   Tigirik Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 874
  • Dátum registrácie: 26-November 07

Napísal 30 March 2008 - 12:34

Jednoducho ho volaj von ty keď on nemá snahu....
0

#6 Užívateľ je offline   jankaa Icon

• Skúsený užívateľ
  • PIPPIPPIP

Napísal 05 April 2008 - 14:27

no stretli sme sa....kamarat ho zavolal vonku...no co ja viem...zlaty typek aj flipy vsetko ale....nejak moc sme toho mi dvaja teda nenakecali.....ako pili sme spolu aj vsetko ale....bola som prekvapena inak som si to predstavovala.....nezacal on nezacala som ani ja.....a dost ma to teraz trapi a dnes rano mi uz prezvanal tak asi sa mu pacilo vcera.....myslela som si ze sa uz ani neozve.....no ale nebolo to ono dnes ked tak nad tym rozmyslam vela veci by som vcera urobila inak...no co uz....mam ho teraz zavolat von alebo nie ?? hm neviem....bojim sa ze zas sa ani jemu ani mne usta neotvoria.....:(
0

#7 Užívateľ je offline   jasy Icon

• Skúsený užívateľ

Napísal 05 April 2008 - 14:54

Hmm..ale ved nevidela si na nom nic? Nehadzal po tebe ocko?Neusmieval sa na teba tak zlatunko?Ak hej tak sa na neho proste zautoc :) ked bude vhodna prilezitost nabuduce.. Ja som to tak raz spravila a bol to ten najsamlepsi zaciatok..a ako sa on cudoval ale pacilo sa mu to moc moc moc..:)
0

#8 Užívateľ je offline   jankaa Icon

• Skúsený užívateľ
  • PIPPIPPIP

Napísal 05 April 2008 - 14:56

ale tak jasne ze sa pozeral :) akoze nezeby ma uplne odignoroval ale akokeby sa hambil skor alebo nevedel ako zacat debatu neviem problem je ze ja som strasne hambliva a ako som si vsimla tak asi aj on....
0

#9 Užívateľ je offline   jasy Icon

• Skúsený užívateľ

Napísal 05 April 2008 - 14:59

Hmm.Ale ved nevidela si na nom nic? Nehadzal po tebe ocko? Neusmieval sa na teba tak zlatunko? Ak hej tak na neho nabuduce ked bude vhodna prilezitost proste zautoc :) Ja som to tak raz urobila a bolo to super.. to by si videla ako sa on cudoval ale pacilo sa mu to moc moc moc :)) este potom sme spominali dlho aach jaj..
0

#10 Užívateľ je offline   jasy Icon

• Skúsený užívateľ

Napísal 05 April 2008 - 15:03

Ked budete sami alebo tak obdalec sa prekonaj a sprav ja som ho zatlacila k stene a zacala bozkavat bol uplne hotovy normalne usta mal otvorene..Skus to aj ty..ked sa chytal teda..lebo ak nie tak to nemusi dopadnut dobre..
0

#11 Užívateľ je offline   jankaa Icon

• Skúsený užívateľ
  • PIPPIPPIP

Napísal 05 April 2008 - 15:05

ta cosi to je na mna silna kava to ja by som nebola sxopna nemam odvahu na take...ale diky za radu bohuzial s mojou povahou to bude tazke....
0

#12 Užívateľ je offline   jasy Icon

• Skúsený užívateľ

Napísal 05 April 2008 - 15:08

Ale ved to nie je take tazke ja tiez nie som nejaka odvazna ale vtedy som to tak citila..tak som to spravila a bolo to fajn..ale u neho mi bolo jasne z jeho reakcii ze aj on nieco chce len sa necinil..
0

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

1 užívatelia si čítajú tento článok
0 užívateľov, 1 návštevníkov, 0 anonymných užívateľov