Zdravím všetkých. Opeť som tu s jedným big problémom. Strašne mi chýba ženská spoločnosť, už dosť dlho som nemal babu čo sa odráža aj na mojej nálade. :ban:Strašne by som chcel niekoho ľúbiť ale neviem si nájsť žiadnu babu. Najhoršie je že keď sa mi nejaká páči strašne znervózniem a neviem povedať ani slovo, teda prihovoriť sa jej a tak pokecať nehovoriac o pozvaní na akože rande. Neviem ako prekonať tento pocit, bo ak sa mi to nepodarí budem do konca života sám. Možno je to tým že neverím že si už babu nájdem pretože sa hlboko podceňujem hovoria druhí nie ja.
Týmto by som vás chcel poprosiť o radu, čo robiť a ako sa zbaviť tejto nočnej mory.
ďakujem pekne všeetkým...
Strana 1 z 1
ja už neviem čo je to za život
Napísal 01 April 2008 - 08:48
Neviem ti moc poradit..musis sa jednoducho premoct a spravit to..ved coho sa bojis? Ona ti neodhryzne z nosa :) a potom zrejme aj ona bude mat trochu tremu tak budete dvaja..zaciatky byvaju take zaujimavo vtipne povacsine :)..ale moze sa stat ze budete mat pocit ako by ste sa poznali dlho aj take som zazila..Na rande priamo ju pozvat ani nemusis jednoducho chod za nou s kamaratom nech on potiahne debatu ked bude tebe tazko..ked budes mat pocit ze su sympatie medzi vami potom s nou niekam chod(zase nemusis sam..)Postupne sa takto spoznate a nebudete mat taku tremu byt neskor sami..:)
Napísal 01 April 2008 - 20:07
To deco4
no tak tento pocit poznam velmi dobre.Tazko dýchas,potia sati dlane,potis sa na chrbate,oci z nej nespustis,v ustach mas sucho chces jej povedat ......bla bla bla.... ale nepovies,telom ti prebiehaju zimomriavky,strach z niecoho noveho ta pohlti,potom pride neistota,tlkot srdca je pomali neznesitelny....,v hlave ti behaju myslienky mam ju oslovit ci nemam? co ak ma odmietne a co ak nie ....(nakoniec sa zmozes len na gutten tag).A padla.
no jedina rada znie prekonat sam seba,prekonat ten strach....nebudem to tu vypisovat ved uz to tu bolo tolko krat napisane.
to tigirik
no nie vsetci muzi maju balenie bab v krvi su aj taký kerý su nesmelí,nemaju istotu a nedokazu povedat nejakej kocke ahoj. no a .....ved vies ako taký chlapi koncia.
Niektorý chlapi su pre dievcata nedosiahnutelny a na druhej strane.........
no tak tento pocit poznam velmi dobre.Tazko dýchas,potia sati dlane,potis sa na chrbate,oci z nej nespustis,v ustach mas sucho chces jej povedat ......bla bla bla.... ale nepovies,telom ti prebiehaju zimomriavky,strach z niecoho noveho ta pohlti,potom pride neistota,tlkot srdca je pomali neznesitelny....,v hlave ti behaju myslienky mam ju oslovit ci nemam? co ak ma odmietne a co ak nie ....(nakoniec sa zmozes len na gutten tag).A padla.
no jedina rada znie prekonat sam seba,prekonat ten strach....nebudem to tu vypisovat ved uz to tu bolo tolko krat napisane.
to tigirik
no nie vsetci muzi maju balenie bab v krvi su aj taký kerý su nesmelí,nemaju istotu a nedokazu povedat nejakej kocke ahoj. no a .....ved vies ako taký chlapi koncia.
Niektorý chlapi su pre dievcata nedosiahnutelny a na druhej strane.........
:wheelchair: raz mi niekto povedal: starec pridaj bo ta vymenim
Strana 1 z 1

Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
Pomoc

Citovať