Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk: potrebujem sa vyrozpravat, boli ma srdiecko... - Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk

Jump to content

• (3 Strany)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

potrebujem sa vyrozpravat, boli ma srdiecko... Ohodnotiť článok: -----

#1 Užívateľ je offline   moonlight Icon

• Skúsený užívateľ
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 295
  • Dátum registrácie: 01-April 08

Napísal 01 April 2008 - 15:43

zdravim vas, zaujima ma nazor okolia na jeden neprijemny zazitok – vzhladom k tomu, ze sa mi este nic podobne nestalo a nedava mi to vobec ziadnu logiku, takze neviem prist na to, ako sa s tym zmierit. aj ked mozno nie vzdy vsetko musi mat dovod alebo nie vzdy sa ho dozvieme...stretla som chalana, s ktorym sme si boli od zaciatku sympaticki a vyzeralo to na blizsi ako kamaratsky vztah. poznali sme sa len par dni, ked sme sa dohodli, ze si musime vyriesit vtedajsie zavazky a potom uvidime. on odisiel na dovolenku domov, kde ukoncil svoje puta a ja tiez, rozisla som sa priatelom. dufala som, ze sa s novym “objavom” spozname blizsie, citila som sa s nim velmi prijemne a on mi tiez daval najavo svoju naklonnost. a jedneho vecera mi z nicoho nic povedal, ze mi nemoze ponuknut viac ako kamaratstvo, pretoze mame rovnake povahy a jemu to nevyhovuje a ze to neciti na 100% a ma pochybnosti...a vela inych nepochopitelnych veci...bola som v takom soku, ze som vobec nedokazala reagovat ci argumentovat alebo zistovat skutocny dovod. pokial viem, tak ziadnu inu nema, medzi nami sa nic zle nestalo, nepohadali sme sa...az neskor som sa nahnevala, ze mi ublizil a vlastne mi nedal ziadnu sancu, pretoze sa sam rozhodol a postavil ma pred hotovu vec. cele nase spoznavanie trvalo menej ako mesiac. podla mna pochybnosti ma kazdy na zaciatku vztahu a vsetko ukaze cas a pokial ide o povahu, tak sme si naozaj podobni, ale nepozname sa tak dobre, aby ma mohol takto hodnotit a uz vobec nie posudit, ci by to fungovalo alebo nie. je to taketo spravanie normalne? mam si mysliet, ze mu preskocilo a ze mi nestoji za to aby som sa trapila? stalo sa to pred vyse dvomi tyzdnami, ale ja som este stale vo faze smutku a bezsennych noci...akokolvek sa na to snazim pozerat z nadhladu, nejde mi to a stale ma to rovnako boli...zazila som, ake to je, citit sa stastna a spokojna a teraz smutim, ze som o to prisla...bez varovania a bez priciny...dakujem za precitanie do konca, strucnejsie sa mi to nepodarilo a dakujem za vase nazory.
0

#2 Užívateľ je offline   peto2231 Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 268
  • Dátum registrácie: 29-November 07

Napísal 01 April 2008 - 17:11

No asi nesi jeho typ ked ta nechce.Ja mam tiez kamaratky sktorymi si velmi dobre rozumiem ale nechodil by som s nimy. No je mi cudne, za ta to az tak vzalo ,po takom kratkom case co sa poznate.
0

#3 Užívateľ je offline   Tigirik Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 874
  • Dátum registrácie: 26-November 07

Napísal 01 April 2008 - 17:20

Nepovedala by som že ju nechce...veď kvôli nej nechal priateľku....skôr by som povedala že ho niečo zaskočilo čo zistil...možno mu vážne stačil len mesiac na to aby ťa spoznal....
0

#4 Užívateľ je offline   jasy Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 193
  • Dátum registrácie: 19-February 08

Napísal 01 April 2008 - 18:15

Neviem uplne co si mam o tom mysliet..je to take zvlastne..asi suhlasim s tigrikom zrejme na tom nieco bude..Alebo s tou jeho priatelkou to bola loz a chcel ta len pre nieco ziskat..Kazdopadne nemusis byt az taka smutna onedlho to prejde ved neboli ste spolu dlho..
0

#5 Užívateľ je offline   laurika Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIPPIP
  • Článkov: 41
  • Dátum registrácie: 08-February 08

Napísal 01 April 2008 - 21:53

..hm..nedam ti radu..nemam ziadnu pre teba..snad len tolko, ze je zbytocne nad tym premyslat..ak ti on sam nebude xciet vysvetlit svoje konanie, tak .... a tak to, bohuzial, aj byva..mna by hlavne zaujimali nazory a vysvetlenia od muzskej casti na tejto stranke..xalani, casto tu citame a prezivame podobne, ci totozne prispevky, ako napisala moonlight..spravili ste aj vy nieco podobne?..mozno niekto z vasho blizkeho okolia?..vysvetlil vam to dotycny?..tie pribehy maju rovnaky scenar, tak cim to je?..robime nejaku xybu my?..preco to robite?..preco neviete dat aspon to normalne vysvetlenie?..existuje nejake vobec, alebo ani sami netusite?..
0

#6 Užívateľ je offline   martinr Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 254
  • Dátum registrácie: 02-January 08

Napísal 01 April 2008 - 23:31

mne moja byvala nikdy nepovedala dovod preco sa tak chovala ako sa chovala, staci :D
0

#7 Užívateľ je offline   laurika Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIPPIP
  • Článkov: 41
  • Dátum registrácie: 08-February 08

Napísal 02 April 2008 - 02:21

..hm..aj tak sa da..xixi..
0

#8 Užívateľ je offline   Tony_vicks Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 882
  • Dátum registrácie: 11-April 07

Napísal 02 April 2008 - 06:40

laurika said:

..hm..nedam ti radu..nemam ziadnu pre teba..snad len tolko, ze je zbytocne nad tym premyslat..ak ti on sam nebude xciet vysvetlit svoje konanie, tak .... a tak to, bohuzial, aj byva..mna by hlavne zaujimali nazory a vysvetlenia od muzskej casti na tejto stranke..xalani, casto tu citame a prezivame podobne, ci totozne prispevky, ako napisala moonlight..spravili ste aj vy nieco podobne?..mozno niekto z vasho blizkeho okolia?..vysvetlil vam to dotycny?..tie pribehy maju rovnaky scenar, tak cim to je?..robime nejaku xybu my?..preco to robite?..preco neviete dat aspon to normalne vysvetlenie?..existuje nejake vobec, alebo ani sami netusite?..

no ono sa to obcas neda popisat, proste nieco mu nesadlo trapilo ho . niektory proste potrebuju mat tu iskru dlhsie zapalenu, bo ak shasne skor tak sa zlaknu a radsej cuvnu. Mozno ze to cele urobil cisto z dobreho umyslu zranit menej. a preco nic nepovie preco? ako co? no mozno preto lebo nema dost sil pvedat pravdu alebo by ta pravda velmi tu druhu osobu ranila, ale toto je len jedna moznost. Naozaj sa podla mna da lahsie zvladnut rozchod zo vztahu co trval mesiac ako zo vztau co ssa trapil rok.
tot moj pohlad a skusenosti k teme.
"Dzungla vsetkych ludskych veci je postavena na prchavom okamziku krasy"

Najvacsia strata je ak stratime aj to co sme vobec nemali :crying:
0

#9 Užívateľ je offline   kubik Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 220
  • Dátum registrácie: 10-January 08

Napísal 02 April 2008 - 08:07

no ja som mal asi stastie, ale ja ked som sa rozchadzal s ex tak bola ku mne uprimna a presne mi vysvetlila preco to takto dopadlo, a doteraz nechapem ako sme v takej situacii dokazali byt k sebe tak uprimni...(a nemalo to s neverou nic spolocne)
0

#10 Užívateľ je offline   moonlight Icon

• Skúsený užívateľ

Napísal 02 April 2008 - 09:42

preco ma to tak vzalo? sama sa divim...mozno som precitlivena a mozno to niekedy az tak nezalezi od dlzky vztahu, aj ked neskor by to bolo urcite tazsie...ale moze to byt aj tym, ze zijem niekolko mesiacov v zahranici, daleko od domova, rodiny a chyba mi tu spriaznena dusa...hneva ma, ze sa odpoved nikdy nedozviem, preco sa to stalo a nedopadlo podla mojich predstav, ale s tym uz sa musim nejako vysporiadat sama...kazdopadne, pomohlo mi, ze som sa ozvala a dockala vasich postrehov, dakujem
0

#11 Užívateľ je offline   Tony_vicks Icon

• Skúsený užívateľ

Napísal 02 April 2008 - 10:02

moonlight said:

preco ma to tak vzalo? sama sa divim...mozno som precitlivena a mozno to niekedy az tak nezalezi od dlzky vztahu, aj ked neskor by to bolo urcite tazsie...ale moze to byt aj tym, ze zijem niekolko mesiacov v zahranici, daleko od domova, rodiny a chyba mi tu spriaznena dusa...hneva ma, ze sa odpoved nikdy nedozviem, preco sa to stalo a nedopadlo podla mojich predstav, ale s tym uz sa musim nejako vysporiadat sama...kazdopadne, pomohlo mi, ze som sa ozvala a dockala vasich postrehov, dakujem

ano , pokial ti chyba niekto kto by ta podrzal je to tazkee, a podla mna to nieje precitlivelost. ja to volam komplex maelho dietata s lizatkom, lebo ak date dietatu lizatko a potom hned mu ho zoberiete tak bude plakat a bude nestastne hoc malo to lizatko len v ruke ani si poriadne nelizlo, ale to preboli a casom nato zabudne (toto ber len ako obrazne) proste stalo sa to uz aj mne a nie je to nixc prijemnee.

drzim palce aby si to prekonala a nasla si svoje stastie:)

0

#12 Užívateľ je offline   moonlight Icon

• Skúsený užívateľ

Napísal 02 April 2008 - 10:09

dakujem :-)
pekne prirovnanie
0

#13 Užívateľ je offline   Tony_vicks Icon

• Skúsený užívateľ

Napísal 02 April 2008 - 10:33

cely zivot mame v sebe kusok maleho dietata (aj ked niektory tvrdia ze nie) a obcas sa prejavy, ale to nie je na skodu veci:)

0

#14 Užívateľ je offline   patricia Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIPPIP
  • Článkov: 32
  • Dátum registrácie: 20-July 07

Napísal 02 April 2008 - 10:52

Mne sa to stalo tiez, a dokonca som bola v pozicii obidvoch, raz ako ty a raz ako on.

Najprv som sa zoznamila s jednym chalanom, boli sme spolu asi mesiac. Celkom to klapalo, ale očakavala som na zaciatku od toho viac. Podla mna on si myslel ze vsetko klape. Lebo som sa vzdy tvarila normalne, happy. Ale jedneho pekneho dna som mu napisala (SMS) ze to nema vyznam, ze je super chalan, ale zasluzi si lepsiu. Ze na seba nemame cas. ( trapne, ja viem, ale nedokazala som sa mu pozriet do tych oci plných nadeji a povedat KONIEC)

No a nakolko mam pocit ze sa mi vsetko vrati a cely moj zivot sa opakuje:
tak asi o dva mesiace som spoznala chalana, bolo mi s nim super, uzasne. Zhodovali sme sa vo vsetkom. Lenze podla mna ON teraz ocakaval od toho viac. Samozrejme ja som bola spokojna, lebo sa vzdy tvaril normalne, happy. A nevidela som nic co by nam to mohlo pokazit. Ale jedneho pekneho dna som dostala SMS ( po troch mesiacoch, skoda ze az tak dlho to tahal) ze to nema vyznam, ze som uzasna baba, zasluzim si viac. Ze nema na mna tolko casu kolko by chcel, ale ze ma ma rad. ( zname vety vsak)
0

#15 Užívateľ je offline   Tony_vicks Icon

• Skúsený užívateľ

Napísal 02 April 2008 - 11:14

patricia said:

Mne sa to stalo tiez, a dokonca som bola v pozicii obidvoch, raz ako ty a raz ako on.

Najprv som sa zoznamila s jednym chalanom, boli sme spolu asi mesiac. Celkom to klapalo, ale očakavala som na zaciatku od toho viac. Podla mna on si myslel ze vsetko klape. Lebo som sa vzdy tvarila normalne, happy. Ale jedneho pekneho dna som mu napisala (SMS) ze to nema vyznam, ze je super chalan, ale zasluzi si lepsiu. Ze na seba nemame cas. ( trapne, ja viem, ale nedokazala som sa mu pozriet do tych oci plných nadeji a povedat KONIEC)

No a nakolko mam pocit ze sa mi vsetko vrati a cely moj zivot sa opakuje:
tak asi o dva mesiace som spoznala chalana, bolo mi s nim super, uzasne. Zhodovali sme sa vo vsetkom. Lenze podla mna ON teraz ocakaval od toho viac. Samozrejme ja som bola spokojna, lebo sa vzdy tvaril normalne, happy. A nevidela som nic co by nam to mohlo pokazit. Ale jedneho pekneho dna som dostala SMS ( po troch mesiacoch, skoda ze az tak dlho to tahal) ze to nema vyznam, ze som uzasna baba, zasluzim si viac. Ze nema na mna tolko casu kolko by chcel, ale ze ma ma rad. ( zname vety vsak)

tie slova "si fajn, ale zasluzis si lepsiu(ieho alebo viac)" dokazu v tom momente boliet viac ako tupy dreveny kolik do srdca. preco to kazdy hovori???

0

#16 Užívateľ je offline   moonlight Icon

• Skúsený užívateľ

Napísal 02 April 2008 - 11:16

Tony_vicks said:

cely zivot mame v sebe kusok maleho dietata (aj ked niektory tvrdia ze nie) a obcas sa prejavy, ale to nie je na skodu veci:)

hlavne nikdy nie sme natolko dospeli, aby sme nemohli mat, resp. splnit si detske sny :-)
0

#17 Užívateľ je offline   kubik Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 220
  • Dátum registrácie: 10-January 08

Napísal 02 April 2008 - 11:20

no kocky, ja by som to videl pozitivne, isto sa s tym clovek vyrovna lepsie ako po nejakom dlhom case, a ak bol uprimny a povedal co citi, tak si to treba vazit lepsie ako keby vas mal tahat za nos par mesiacov a potom vam to povedat, to by ste sa este len trapili...ak to teda bolo uprimne...je to spravny chalan
0

#18 Užívateľ je offline   moonlight Icon

• Skúsený užívateľ

Napísal 02 April 2008 - 11:21

Tony_vicks said:

tie slova "si fajn, ale zasluzis si lepsiu(ieho alebo viac)" dokazu v tom momente boliet viac ako tupy dreveny kolik do srdca. preco to kazdy hovori???

alebo “si pekne dievca, pacis sa mi, nechcem ta stratit, ale tvoja povaha bude mozno vyhovovat niekomu inemu, mne nie” strasneeee.... ale – opakujem sa, no neda mi to, dakujem, tentokrat ste ma rozveslili...proste to je zivot a ludia sa niekedy spravaju nepochopitelne a asi sa s tym neda nic robit...do duse inych zial nevidime...sakra...
0

#19 Užívateľ je offline   Tony_vicks Icon

• Skúsený užívateľ

Napísal 02 April 2008 - 11:27

moonlight said:

alebo “si pekne dievca, pacis sa mi, nechcem ta stratit, ale tvoja povaha bude mozno vyhovovat niekomu inemu, mne nie” strasneeee.... ale – opakujem sa, no neda mi to, dakujem, tentokrat ste ma rozveslili...proste to je zivot a ludia sa niekedy spravaju nepochopitelne a asi sa s tym neda nic robit...do duse inych zial nevidime...sakra...

a je to skor podla mna aj dobre ze obcas do duse druheho nevidime, bolo by mam este viac do placu :(

0

#20 Užívateľ je offline   moonlight Icon

• Skúsený užívateľ

Napísal 02 April 2008 - 11:40

Tony_vicks said:

a je to skor podla mna aj dobre ze obcas do duse druheho nevidime, bolo by mam este viac do placu :(

to je pravda...ale niekedy to hneva, lebo clovek ma pocit, ze keby tomu rozumel, tak mu bude lepsie alebo sa s niecim skor vyrovna...ale asi to tak nebude, ked to tak nefunguje...
0

• (3 Strany)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

1 užívatelia si čítajú tento článok
0 užívateľov, 1 návštevníkov, 0 anonymných užívateľov