potrebujem sa vyrozpravat, boli ma srdiecko...
Napísal 01 April 2008 - 15:43
Napísal 01 April 2008 - 18:15
Napísal 01 April 2008 - 21:53
Napísal 02 April 2008 - 06:40
laurika said:
no ono sa to obcas neda popisat, proste nieco mu nesadlo trapilo ho . niektory proste potrebuju mat tu iskru dlhsie zapalenu, bo ak shasne skor tak sa zlaknu a radsej cuvnu. Mozno ze to cele urobil cisto z dobreho umyslu zranit menej. a preco nic nepovie preco? ako co? no mozno preto lebo nema dost sil pvedat pravdu alebo by ta pravda velmi tu druhu osobu ranila, ale toto je len jedna moznost. Naozaj sa podla mna da lahsie zvladnut rozchod zo vztahu co trval mesiac ako zo vztau co ssa trapil rok.
tot moj pohlad a skusenosti k teme.
Najvacsia strata je ak stratime aj to co sme vobec nemali :crying:
Napísal 02 April 2008 - 09:42
Napísal 02 April 2008 - 10:02
moonlight said:
ano , pokial ti chyba niekto kto by ta podrzal je to tazkee, a podla mna to nieje precitlivelost. ja to volam komplex maelho dietata s lizatkom, lebo ak date dietatu lizatko a potom hned mu ho zoberiete tak bude plakat a bude nestastne hoc malo to lizatko len v ruke ani si poriadne nelizlo, ale to preboli a casom nato zabudne (toto ber len ako obrazne) proste stalo sa to uz aj mne a nie je to nixc prijemnee.
drzim palce aby si to prekonala a nasla si svoje stastie:)
Napísal 02 April 2008 - 10:33
Napísal 02 April 2008 - 10:52
Najprv som sa zoznamila s jednym chalanom, boli sme spolu asi mesiac. Celkom to klapalo, ale očakavala som na zaciatku od toho viac. Podla mna on si myslel ze vsetko klape. Lebo som sa vzdy tvarila normalne, happy. Ale jedneho pekneho dna som mu napisala (SMS) ze to nema vyznam, ze je super chalan, ale zasluzi si lepsiu. Ze na seba nemame cas. ( trapne, ja viem, ale nedokazala som sa mu pozriet do tych oci plných nadeji a povedat KONIEC)
No a nakolko mam pocit ze sa mi vsetko vrati a cely moj zivot sa opakuje:
tak asi o dva mesiace som spoznala chalana, bolo mi s nim super, uzasne. Zhodovali sme sa vo vsetkom. Lenze podla mna ON teraz ocakaval od toho viac. Samozrejme ja som bola spokojna, lebo sa vzdy tvaril normalne, happy. A nevidela som nic co by nam to mohlo pokazit. Ale jedneho pekneho dna som dostala SMS ( po troch mesiacoch, skoda ze az tak dlho to tahal) ze to nema vyznam, ze som uzasna baba, zasluzim si viac. Ze nema na mna tolko casu kolko by chcel, ale ze ma ma rad. ( zname vety vsak)
Napísal 02 April 2008 - 11:14
patricia said:
Najprv som sa zoznamila s jednym chalanom, boli sme spolu asi mesiac. Celkom to klapalo, ale očakavala som na zaciatku od toho viac. Podla mna on si myslel ze vsetko klape. Lebo som sa vzdy tvarila normalne, happy. Ale jedneho pekneho dna som mu napisala (SMS) ze to nema vyznam, ze je super chalan, ale zasluzi si lepsiu. Ze na seba nemame cas. ( trapne, ja viem, ale nedokazala som sa mu pozriet do tych oci plných nadeji a povedat KONIEC)
No a nakolko mam pocit ze sa mi vsetko vrati a cely moj zivot sa opakuje:
tak asi o dva mesiace som spoznala chalana, bolo mi s nim super, uzasne. Zhodovali sme sa vo vsetkom. Lenze podla mna ON teraz ocakaval od toho viac. Samozrejme ja som bola spokojna, lebo sa vzdy tvaril normalne, happy. A nevidela som nic co by nam to mohlo pokazit. Ale jedneho pekneho dna som dostala SMS ( po troch mesiacoch, skoda ze az tak dlho to tahal) ze to nema vyznam, ze som uzasna baba, zasluzim si viac. Ze nema na mna tolko casu kolko by chcel, ale ze ma ma rad. ( zname vety vsak)
tie slova "si fajn, ale zasluzis si lepsiu(ieho alebo viac)" dokazu v tom momente boliet viac ako tupy dreveny kolik do srdca. preco to kazdy hovori???
Napísal 02 April 2008 - 11:20
Napísal 02 April 2008 - 11:21
Tony_vicks said:
alebo “si pekne dievca, pacis sa mi, nechcem ta stratit, ale tvoja povaha bude mozno vyhovovat niekomu inemu, mne nie” strasneeee.... ale – opakujem sa, no neda mi to, dakujem, tentokrat ste ma rozveslili...proste to je zivot a ludia sa niekedy spravaju nepochopitelne a asi sa s tym neda nic robit...do duse inych zial nevidime...sakra...
Napísal 02 April 2008 - 11:27
moonlight said:
a je to skor podla mna aj dobre ze obcas do duse druheho nevidime, bolo by mam este viac do placu :(
Napísal 02 April 2008 - 11:40
Tony_vicks said:
to je pravda...ale niekedy to hneva, lebo clovek ma pocit, ze keby tomu rozumel, tak mu bude lepsie alebo sa s niecim skor vyrovna...ale asi to tak nebude, ked to tak nefunguje...

Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
Pomoc

Citovať