Ahojte,
Sice som si davnejsie povedal ze nie, ale predsa porusim svoj zavazok a napisem sem.
Hladam si partnerku(spriaznenu dusu/chybajucu polovicku/...)
Nejaku milu studentku z BA lebo aj ja studujem tam elektroniku,
moje nazory na zivot resp pohlad na svet som uz asi na tejto stranke dost popisal. Privytal by som som nejaku co by vedela tolerovat moju lasku k technike k lietadlam a slabucky militarizmus(nie ,nenosim maskace a pod.), dievca co pochopi moju chlapsku lezernost voci urcitym veciam a nebude sa snazit zo mna urobit nieco co niesom a nebudem a nebude jej vadit moj postoj k cirkvy a moj vlastny vztah k Bohu.
dievca ktorej sa paci kreslene umenie (napr. tara mcPherson, Taral Wayne,...)a mat vztah k cyberpunk anime alebo aspon bude mat pochopenie, a paci sa jej aj ina ,ako americka "tuctova" kinematografia a nepocuva hip-hop ani rap alebo ak aj tak nie je pre nu jedinym co existuje na svete.
Na tom ako vyzeras si zakladam minimalne ale privytal by som aspon vek okolo 20 rokov a viac (nech mi to mladsie prepacia ,ale nemam dobre skusenosti)
mozno su moje kriteria privelke ale mam uz dake skusenosti a radsej napisem aby neskor nebolo sklamanie. Ale viem sa trocha prisposobyt :)
Ak ta tento inzerat neodoradil ale naopak nasla si vnom nieco co ta zaujalo, prosim ozvy sa/odpis mi :)
icq# 338605195 (tony)
gabriel.klotton@gmail.com
Strana 1 z 1
hladam si partnerku
Strana 1 z 1

Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
Pomoc

Citovať