Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk: Láska bolí - Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk

Jump to content

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

Láska bolí Ohodnotiť článok: -----

#1 Užívateľ je offline   Evita Icon

• Nový užívateľ
  • PIP
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 4
  • Dátum registrácie: 02-April 08

Napísal 02 April 2008 - 07:21

Som vydatá žena a mám 42 rokov. S manželom sme už prežili všeličo. Dobré aj zlé. Keď som si myslela, že je medzi nami všetko OK zase ma podrazil. Možno som len príliš žiarlivá a pravda je na jeho strane. Chcem si len s niekým nezáväzne písať, petože mám pocit, že skolabujem. Rada si vypočujem aj názory mužov.
0

#2 Užívateľ je offline   Tony_vicks Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 882
  • Dátum registrácie: 11-April 07

Napísal 02 April 2008 - 10:45

ahoj, (dovolim si ti tykat ak nevadi)
skus napisat do skupiny laska a vztahy, to si tam cita viacej uzivatelov, ale jasne ze mozme si popisat, pomoct ako ta podrazil tvoj manzel?
"Dzungla vsetkych ludskych veci je postavena na prchavom okamziku krasy"

Najvacsia strata je ak stratime aj to co sme vobec nemali :crying:
0

#3 Užívateľ je offline   Evita Icon

• Nový užívateľ
  • PIP
  • Článkov: 4
  • Dátum registrácie: 02-April 08

Napísal 02 April 2008 - 11:10

Jasné, že mi môžeš tykať. Ďakujem, že mi aspoň niekto odpísal. Si chalan máš iný pohľad na veci ako ženy. Všeličo sa mi už stalo. Od škrtenia po kopance a podobne. Ale všetko som mu odpustila, vraj som si to vyprovokovala sama svojou žiarlivosťou.Vraj žiarlivosť, keď bol osláviť svoje narodeniny so svojou partiou (medzi inými samozrejme aj kolegyňami a potom mi klamal, že tam boli len kolegovia). Nie som blbá nemám nič proti spolupracovníkom, ale robili sme na jednom zamestnaní a dobre by mi padlo, keby pozval aj mňa. Svoju zákonitú manželku. Nikto z prítomných nebol cudzí. Všetko som mu odpustila a posledné štyri roky sa správal ako najlepší manžel na svete. To som však nevedela, že si štyri roky dopisuje s bývalou kolegyňou. V rámci reorganizácie nás totiž prepustili obidvoch pred štyrmi rokmi. V mobile ju má samozrejme ako Úrad práce. Vraj medzi nimi nič nie je, len si s ňou píše. Faktom je, že verím, že ma fyzicky nepodviedol je o 13 rokov starší odo mňa a s vekom už prichádza všeličo. Lenže ja verím tomu, že keď si niekto s niekým píše pravidelne a potajomky je v tom viac ako "ako sa máš?" Mal ďalších 150 kolelgýň. Tak prečo práve táto? Mne z toho vyplýva, že sú tam sympatie a flirtujú spolu. Keď som mu povedala, že si ju vyhľadám, alebo jej manžela okamžite pohrozil, že mi zablokuje účty a potom uvidím aký bude. Stretávame sa len raz za mesiac (je vodič kamiónu). Mám tú vydatú pani navštíviť, zavolať jej, alebo držať hubu a krok. Nehnevaj sa, že Ťa zaťažujem, ale niekomu som to proste napísať musela. Vyjadri sa prosím, ak Ti to nebude na obťiaž ako muž. Viem, že máte iný názor na veci ako ženy.
A prosím ako sa dostanem do tej časti Láska a vzťahy?
Díky
0

#4 Užívateľ je offline   Tony_vicks Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 882
  • Dátum registrácie: 11-April 07

Napísal 02 April 2008 - 11:22

v prvej liste uplne hore kliknes na "domov" a potm sa ti objavia trocha nizsie take kolomky a hned prva je nazvana laska a vztahy(tam si kliknes) a potom uz len pridavas pispevok ako tu:)

no neviem toto dost komplikovanee, pokial ta ale natolko trapy tyra neuvazovala si ho radsej opustit, ja viem ze je to nebeypecne hlavne s existencneho hladiska ale predsa. Neviem snad by som aj povedal ze chod za tou panou a v klude si snou otom porozpravaj ale naozaj maj chladnu hlavu
"Dzungla vsetkych ludskych veci je postavena na prchavom okamziku krasy"

Najvacsia strata je ak stratime aj to co sme vobec nemali :crying:
1

#5 Užívateľ je offline   Martin Icon

• Administrátor
  • Icon
  • Skupina: Administrátor
  • Článkov: 657
  • Dátum registrácie: 19-February 10

Napísal 02 April 2008 - 17:30

presunul som vas do "laska a vztahy" ;)
Pridaj sa do našej Facebook skupiny.
0

#6 Užívateľ je offline   Tigirik Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 874
  • Dátum registrácie: 26-November 07

Napísal 02 April 2008 - 18:40

no neviem či by to zas bolo až také ideálne ísť za tou osobou...hmmm...je vážne ťažko povedať čo a ako...som síce žena a veľmi rada by som chcela vedieť že či môj partner má milenku...no milenku...tu sa nevie či to je milenka...ale zas Tony má pravdu...skús porozmýšľať nad rozvodom...aj keď ......no človeku sa radí...ja viem:(
0

#7 Užívateľ je offline   martinr Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 254
  • Dátum registrácie: 02-January 08

Napísal 02 April 2008 - 20:43

no neviem ci je to najlepise riesenie ist za nou, sama seba sa spytaj co tym dosiahnes.Pred tebou moze byt prijemna a zastavat si ta, slubovat ze uz sa to nebude opakovat a pred nim na teba hadzat spinu.a on bude mat zamienku aby ti robil nejake peklo doma. neuvazovala si nad tym ze aj ty budes s niekym si pisat a jeho vyprovokujes k ziarlivosti ?
0

#8 Užívateľ je offline   jasy Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 193
  • Dátum registrácie: 19-February 08

Napísal 02 April 2008 - 21:04

Ked som citala tento clanok zuvazovala som ci napisat..kedze som mladsia..Asi ani tak nepomozem ale..Riesila by som to asi tak ako tony pise alebo tigrik..ale viem ze taky krok nie je vobec jednoduchy takze by to bolo naozaj krajne riesenie..:(..skus este aspon to co martinr pise- pis si aj ty s nikym a uvidis aka bude reakcia z jeho strany..
0

#9 Užívateľ je offline   duch Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 294
  • Dátum registrácie: 01-January 08

Napísal 03 April 2008 - 11:13

no tak moj nazor je.... ze je velky zbabelec. Mlatit zenu ,skrtit,kopat ,vyhrazat sa blokom uctou......to je terochu muc z jeho strany.

stretavas sa s nim raz za mesiac.......no a co si tak najst za mesiac kamarata?ved ten tvoj to nemusi ani vediet.ja byt na mieste tvojho kamarata tak by som mu dal riadnu nakladacku,pretoze zenam ublizuju len zbabelci.

no tiez by som sa priklonil k pisaniu s inym ale na druhej strane reakcia toho tvojho by mohla byt strasne nebezpecna vzhladom k jeho utocnej povahe...

hlavne potrebujes kamarata kerý by ti dokazal pomôct ked bude najhorsie ci v kazdej situacii.
:wheelchair: raz mi niekto povedal: starec pridaj bo ta vymenim
0

#10 Užívateľ je offline   moonlight Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 295
  • Dátum registrácie: 01-April 08

Napísal 03 April 2008 - 12:04

Mila Evita, rozhodne ti nechcem hovorit, co mas urobit, nemam na to pravo, ale dovolim si napisat moj uprimny nazor. A musim zacat tym, ze ak si doteraz nenasla odvahu, tak by bolo najlepsie ju konecne pozbierat a odist od neho! Vyzera to tak, ze sa viac trapis, ako si stastna, takze to nestoji za to, aj ked ty to tak zrejme nevidis alebo nechces vidiet. Nikto nema pravo ublizovat ti ani psychicky, nieto este fyzicky! Sluby a nadeje na zlepsenie su jedna vec, ale povaha cloveka sa v zasadnych veciach nemeni a co si dovolil raz, dovoli si aj drukykrat. Povahove crty, spravanie sa daju ovplyvnit, ale raz sa aj tak znovu prejavia. Hovoris, ze sa s manzelom vidite raz za mesiac a este k tomu si pise (mozno nielen pise) s nejakou kolegynou – naozaj ti to staci? Neviem, aky by malo vyznam s nou hovorit, to je skor na jeho rozhodnuti, ci s nou prerusi kontakt alebo nie a nemyslim si, ze ona by ti vysla v ustrety – preco by to aj robila, ak jej to tak vyhovuje? Nesuhlasim s riesenim typu “oko za oko, zub za zub” – teda aby si si zacala s niekym pisat len z pomsty, to by podla mna k nicomu dobremu neviedlo ani nic nevyriesilo. Skus sa skor zamysliet nad tym, ci je toto zivot a partner, aky ti vyhovuje, ci si naozaj stastna a ci si nezasluzis viac... Dufam, ze mas vo svojom okoli rodinu alebo priatelov, ktori ti pomozu a podrzia ta, ked to potrebujes. Hlavne mysli na seba a na svoje potreby. Odpovedam na zaklade toho, ako vnimam situaciu z tvojich informacii, nepoznam teba ani tvojho manzela, ale zaposobilo to na mna a nedalo mi neozvat sa. Prajem ti vela sil a optimizmu a nech sa vsetko vyriesi v tvoj prospech.
0

#11 Užívateľ je offline   kubik Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 220
  • Dátum registrácie: 10-January 08

Napísal 03 April 2008 - 14:26

priklanam sa k nazoru, ze muz, ktory si nedokaze vazit zenu ako krehke stvorenie, a dokaze na nu zdvihnut ruku, je chory, a ziadnu zenu si ani nezasluzi!!!nemam vela skusenosti, predsa len som toho este vela neprezil, ale byt s niekym raz za mesiac a este aj vtedy si prezivat taketo muky, to podla mna nestoji za to...ved partner je tu preto aby nam vedel pomoct, utesit nas, poradit a nie aby nam vecne robil len trapenie....drzim palce nech si najdes tu spravnu volbu zivotom
0

#12 Užívateľ je offline   bandidado Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 197
  • Dátum registrácie: 27-January 08

Napísal 03 April 2008 - 15:54

Nechápem ako môže niekto žene ubližovať, opovážiť sa vôbec dvihnúť ruku na ženu. Ja by som nikdy v živote to nedokázal urobiť. Naznášam takých chlapov, čo si myslia že žena je ako ich vlastníctvo a môžu si s ňou robiť čo chcú. Neviem ako ich nazvať...
Ja si myslím že by si mala pouvažovať nad tým, či to ma ešte budúcnosť... A to ho vidíš raz do mesiaca...
Rozhodni sa správne. ahoj

0

#13 Užívateľ je offline   turbo20071 Icon

• Nový užívateľ
  • PIP
  • Článkov: 6
  • Dátum registrácie: 04-April 08

Napísal 04 April 2008 - 01:59

nebud smutna ak chces mozme o tom pokecat mam rovnaku skusenost
0

#14 Užívateľ je offline   ika Icon

• Nový užívateľ
  • PIP
  • Článkov: 2
  • Dátum registrácie: 07-April 08

Napísal 07 April 2008 - 19:39

Evita said:

Som vydatá žena a mám 42 rokov. S manželom sme už prežili všeličo. Dobré aj zlé. Keď som si myslela, že je medzi nami všetko OK zase ma podrazil. Možno som len príliš žiarlivá a pravda je na jeho strane. Chcem si len s niekým nezáväzne písať, petože mám pocit, že skolabujem. Rada si vypočujem aj názory mužov.

Ahoj neni si ziarliva taka by bola kazda ked nieco vyciti a toho dotycneho lubi tak ju to boli ja mam 48 rokov a moj manzel 49 teraz si nasiel 18 rocnu a velmi ma to boli spociatku som ziarlila na jej vek ale postupom casu som si vsetko uvedomila ved keby moj manzel nemal mercedes a chodil za nou bez koruny vo vacku a na trabante tak si ja osobne myslim ze by donho ani nezakopla ale on si to neuvedomuje on si chudak mysli ze je to laska vies ked tak nad tym rozmyslam je to velmi nespravodlive ked si chlap najde o 20 rokov mladsiu tak je to normalne ale zena keby si nasla 18 rocneho tak by na nu ukazovali prstom . Viem co asi prezivas ale ver prejde to mi zeny sme slabosky ked sa take nieco udeje tak vieme ronit len slzy a davat si otazky v com robime asi chybu v com sme zlyhali ale neni to tak jednoducho to je chemia a chlap si to v takom veku dokazuje aky je borec mi sa trapime a on si uziva vidis a mi to nevieme lebo pozerame na to co na to ludia a co nase deti ako by nami opovrhli keby sme to robili mi a dame sa do ustrania a placeme co keby si to spravila ty? polozila si si tu otazku ako by reagoval on ? ved to by bolo pod jeho uroven co si to ako jeho zena dovolila ved je to jeho a len jeho zena no co narobime sme proste take
0

#15 Užívateľ je offline   Tigirik Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 874
  • Dátum registrácie: 26-November 07

Napísal 07 April 2008 - 20:52

Povedala by som to tak...sme bláznivé kozy...keď to tak zoberieme...ako si užívajú oni?a my?plačeme v kúte a obviňujeme sami seba že čo zas my sme zlé spravili...
MY nič...to oni odišli...oni podvádzajú...tak nech oni trpia...
0

#16 Užívateľ je offline   minko168 Icon

• Nový užívateľ
  • PIP
  • Článkov: 3
  • Dátum registrácie: 07-April 08

Napísal 07 April 2008 - 21:06

Mila Evita. Suhlasim s tym co napisal moonlight. Jednoducho aj ty si zasluzis byt stastna ako kazdy clovek na Zemi. Aj ty hladas lasku. Tvoj problem by sa dal specifikovat aj ako skuska. Skuska vytrvalosti a odhodlania k niecomu. K comu na to musis prist sama. Ci ti zalezi viac na svojom stasti alebo nie. Nech sa rozhodnes pre akykolvek krok pamataj ze vsetci su s tebou a podporia ta ked to bude nutne. Aj tvoj koniec moze byt stastny zalezi len a len na tebe.
0

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

1 užívatelia si čítajú tento článok
0 užívateľov, 1 návštevníkov, 0 anonymných užívateľov