Láska bolí
Napísal 02 April 2008 - 07:21
Napísal 02 April 2008 - 10:45
skus napisat do skupiny laska a vztahy, to si tam cita viacej uzivatelov, ale jasne ze mozme si popisat, pomoct ako ta podrazil tvoj manzel?
Najvacsia strata je ak stratime aj to co sme vobec nemali :crying:
Napísal 02 April 2008 - 11:10
A prosím ako sa dostanem do tej časti Láska a vzťahy?
Díky
Napísal 02 April 2008 - 11:22
no neviem toto dost komplikovanee, pokial ta ale natolko trapy tyra neuvazovala si ho radsej opustit, ja viem ze je to nebeypecne hlavne s existencneho hladiska ale predsa. Neviem snad by som aj povedal ze chod za tou panou a v klude si snou otom porozpravaj ale naozaj maj chladnu hlavu
Najvacsia strata je ak stratime aj to co sme vobec nemali :crying:
Napísal 02 April 2008 - 17:30
Napísal 02 April 2008 - 18:40
Napísal 02 April 2008 - 20:43
Napísal 02 April 2008 - 21:04
Napísal 03 April 2008 - 11:13
stretavas sa s nim raz za mesiac.......no a co si tak najst za mesiac kamarata?ved ten tvoj to nemusi ani vediet.ja byt na mieste tvojho kamarata tak by som mu dal riadnu nakladacku,pretoze zenam ublizuju len zbabelci.
no tiez by som sa priklonil k pisaniu s inym ale na druhej strane reakcia toho tvojho by mohla byt strasne nebezpecna vzhladom k jeho utocnej povahe...
hlavne potrebujes kamarata kerý by ti dokazal pomôct ked bude najhorsie ci v kazdej situacii.
Napísal 03 April 2008 - 12:04
Napísal 03 April 2008 - 14:26
Napísal 03 April 2008 - 15:54
Ja si myslím že by si mala pouvažovať nad tým, či to ma ešte budúcnosť... A to ho vidíš raz do mesiaca...
Rozhodni sa správne. ahoj
Napísal 07 April 2008 - 19:39
Evita said:
Ahoj neni si ziarliva taka by bola kazda ked nieco vyciti a toho dotycneho lubi tak ju to boli ja mam 48 rokov a moj manzel 49 teraz si nasiel 18 rocnu a velmi ma to boli spociatku som ziarlila na jej vek ale postupom casu som si vsetko uvedomila ved keby moj manzel nemal mercedes a chodil za nou bez koruny vo vacku a na trabante tak si ja osobne myslim ze by donho ani nezakopla ale on si to neuvedomuje on si chudak mysli ze je to laska vies ked tak nad tym rozmyslam je to velmi nespravodlive ked si chlap najde o 20 rokov mladsiu tak je to normalne ale zena keby si nasla 18 rocneho tak by na nu ukazovali prstom . Viem co asi prezivas ale ver prejde to mi zeny sme slabosky ked sa take nieco udeje tak vieme ronit len slzy a davat si otazky v com robime asi chybu v com sme zlyhali ale neni to tak jednoducho to je chemia a chlap si to v takom veku dokazuje aky je borec mi sa trapime a on si uziva vidis a mi to nevieme lebo pozerame na to co na to ludia a co nase deti ako by nami opovrhli keby sme to robili mi a dame sa do ustrania a placeme co keby si to spravila ty? polozila si si tu otazku ako by reagoval on ? ved to by bolo pod jeho uroven co si to ako jeho zena dovolila ved je to jeho a len jeho zena no co narobime sme proste take
Napísal 07 April 2008 - 21:06

Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
Pomoc

Citovať