Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk: Zdrave ego - Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk

Jump to content

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

Zdrave ego Ohodnotiť článok: -----

#1 Užívateľ je offline   bandidado Icon

• Skúsený užívateľ
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 197
  • Dátum registrácie: 27-January 08

Napísal 05 April 2008 - 19:42

Pohadal som sa so svojou priatelkou a pri hadke mi povedala ze mam zdrave ego. Co to moze znamenat?
0

#2 Užívateľ je offline   Tony_vicks Icon

• Skúsený užívateľ
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 882
  • Dátum registrácie: 11-April 07

Napísal 06 April 2008 - 11:40

bandidado said:

Pohadal som sa so svojou priatelkou a pri hadke mi povedala ze mam zdrave ego. Co to moze znamenat?

nuz sice neviem nacom ste sa pohadali, a tak budem trocha vseobecny.
Mat zdrave EGO je podla mna dobra a niekedy az doleziota vec. Treba si poznat svoju cenu a nenechat si skakat po hlave. Na to aby sme vedeli prezit v dnesnom svete a aby sme si vedeli plne uvedomit a opatovat lasku (chapat ju ako nieco potrebne z zdrave , ale v ramci reality) na to treba najpvr byt vyrovnany sam so sebou a mat tak trochu rad saam seba. Treba ale davat pozor aby to neprerastlo do egoizmu, co uz ale trocha skodi. Najst tu spravnu mieru je tazke a vela ludi to nedokaze ani v pokrocilom veku.

obcas ale treba mysliet aj na seba a povedat si ze aj ja sa chcem mat dobre a nebudem skakat ako mi pisakju
Zas nieze si pri sexe uz budes kricat vlastne meno, tak sa budes mat raad :D

Takze pokial povedala ze mas zdrave ego ,je to este nie tak zle ako keby bola povedala ze si egoista, nuz ale ktovie ako to myslela. nevesaj hlavu to sa urovnaa:)
"Dzungla vsetkych ludskych veci je postavena na prchavom okamziku krasy"

Najvacsia strata je ak stratime aj to co sme vobec nemali :crying:
0

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

1 užívatelia si čítajú tento článok
0 užívateľov, 1 návštevníkov, 0 anonymných užívateľov