Ako sa clovek zbavi toho, aby donekonecna neporovnaval svojho terajsieho partnera s tymi predchadzajucimi?
Ked ono sa to stale natiska, napriklad ako poznamka pri roznych temach.
A ked ste boli s niekym 6 rokov... sest rokov, v ktorych ste sa najviac zmenili a zazili vela veci po prvykrat, je to potom este tazsie, v kuse nespominat jeho meno a to, co bolo...
To musim cakat dalsich 6 rokov, kym bude ten novy partner taky obsiahly(alebo ako to mam nazvat...) ako ten ex?
Strana 1 z 1
co si myslite..?
Napísal 08 April 2008 - 17:40
Tak preco si sa s tym ex rozisla? :) Asi nie si dost vyliecena s toho vztahu, sest rokov je dlha doba , aj ja som bol s mojou EX skoro tolko, ked som bol po nasom rozchode asi dva mesiace na to s jedou babou, tak som porovnaval, teraz uz nie, casom to prejde.
Napísal 08 April 2008 - 17:49
Preco som sa s nim rozisla?
Mam o tom napisany cely roman, tazko sa to vysvetluje v niekolkych vetach. Ved vztahy su tak komplikovane veci.
Nezijem velmi podla nejakych zasad, takze zijem, ako to citim. Preto nemam na taketo otazky jasne odpovede. Proste som to tak citila.
Dakujem za tvoju radu, dufam, ze to tak bude aj u mna, ze to prejde skor ako trval vztah :)
Mam o tom napisany cely roman, tazko sa to vysvetluje v niekolkych vetach. Ved vztahy su tak komplikovane veci.
Nezijem velmi podla nejakych zasad, takze zijem, ako to citim. Preto nemam na taketo otazky jasne odpovede. Proste som to tak citila.
Dakujem za tvoju radu, dufam, ze to tak bude aj u mna, ze to prejde skor ako trval vztah :)
Strana 1 z 1

Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
Pomoc

Citovať