....povedali, ze aj na nete sa da najst ten pravy......
Napísal 25 October 2008 - 21:03
ale tu sa bavime o zoznameni na nete :) Ja len tvrdim, ze pre chlapa to tam nema zmysel...Ten ma vacsiu sancu v reali. U zien je to samozrejme uplne ine, tam je to zase skor opacne - je velka sanca, ze z tolkeho mnozstva si nielenze niekoho vyberu, ale aj niekoho kto im sadne :)
Napísal 28 October 2008 - 23:16
qaz said:
ale tu sa bavime o zoznameni na nete :) Ja len tvrdim, ze pre chlapa to tam nema zmysel...Ten ma vacsiu sancu v reali. U zien je to samozrejme uplne ine, tam je to zase skor opacne - je velka sanca, ze z tolkeho mnozstva si nielenze niekoho vyberu, ale aj niekoho kto im sadne :)
uplne súhlasím... :(
Napísal 03 December 2008 - 00:54
janicka said:
co je na tom, ze je niekto vtipnejsi a krajsi ako ty? to este nic neznamena, ty mas zasa ine hodnoty!
a zasa sa podla mna neda cakat, ze ty napises tri maily a zrazu ti z nich vyskoci baba tvojho zivota....ber to sportovo, rob to pre zababu, pre pokecanie s druhymi a ta baba sa uz niekde najde uz od niekal vyskoci mozno z netu, mozno z vedlajsieho vchodu...:))
a zasa sa podla mna neda cakat, ze ty napises tri maily a zrazu ti z nich vyskoci baba tvojho zivota....ber to sportovo, rob to pre zababu, pre pokecanie s druhymi a ta baba sa uz niekde najde uz od niekal vyskoci mozno z netu, mozno z vedlajsieho vchodu...:))
mozno na teba vyskoci spoza rohu a ty sa tak nalakas:w00t:, ze sa do teba zalubi:kiss:
[SIGPIC][/SIGPIC] Give A Bit Of Mmmh To Me!:thumbup1:
Napísal 28 December 2008 - 15:19
janicka said:
...veru tak, povedali no a tak to skusam aj ja...
....22 rocna holka, ktora ma za sebou sklamanie, trvalo to tri roky zacalo sa to laskou na prvy pohlad a skoncilo fackou...rada by som spoznat chalana, ktory ma ozajstne hodnoty, mozno len kamarat, mozno nieco viac......kto vie? ak mas chut si popisat, ano, len popisat ostatok prezradi osud sam......
...budem rada, ak sa ozves.....
PS. ja som zo ZA mne na tom odkial si nejak moc nezalezi......rozhodni sa sam
....22 rocna holka, ktora ma za sebou sklamanie, trvalo to tri roky zacalo sa to laskou na prvy pohlad a skoncilo fackou...rada by som spoznat chalana, ktory ma ozajstne hodnoty, mozno len kamarat, mozno nieco viac......kto vie? ak mas chut si popisat, ano, len popisat ostatok prezradi osud sam......
...budem rada, ak sa ozves.....
PS. ja som zo ZA mne na tom odkial si nejak moc nezalezi......rozhodni sa sam
Ahoj som 23rocny chalan mam tiez skalamanie ktore v mojej dusi mi stale brzdi lasku tak co stym sa da urobyt?
Napísal 01 August 2009 - 09:22
ahoj
mam 24 som styhly hyperaktyvny cloviecik ktory rad spoznava vzdy nieco nove novych ludi a podobne prosim ta bud taka dobra a prepac my pravopisne chyby mne slovencina nikdy nesla hehe a ak mozem vediet ake sklamanie mas co za sklamanie? huf no ak ti stacim tak pis buem velmo rad ahoj z pozdravom ostava dominik:yinyang:
mam 24 som styhly hyperaktyvny cloviecik ktory rad spoznava vzdy nieco nove novych ludi a podobne prosim ta bud taka dobra a prepac my pravopisne chyby mne slovencina nikdy nesla hehe a ak mozem vediet ake sklamanie mas co za sklamanie? huf no ak ti stacim tak pis buem velmo rad ahoj z pozdravom ostava dominik:yinyang:
Napísal 29 July 2010 - 09:38
urcite sa aj laska da "stretnut" aj na internete. ja som tymto sposobom spoznala svojho uz byvaleho, zoznamili sme sa na pokeci. naozaj to moze skoncit dlhoocakavanou svadbou, ale castejsi je rozchod. internet ako zoznamovaci prostriedok je fajn, len potom si treba dat pozor na to aby ste boli k sebe uprimni. pretoze cez net sa kazdy dokaze vychvalit do nebies a hrat dokonaleho, no tazsie je si zlozit masku a byt uprimny..
Napísal 09 August 2010 - 11:28
Citovať
tak ako aj ked ho najdes hocikde inde...moze vyjst a nemusi...

Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
Pomoc

Citovať