....povedali, ze aj na nete sa da najst ten pravy......
Napísal 19 April 2008 - 19:17
...veru tak, povedali no a tak to skusam aj ja...
....22 rocna holka, ktora ma za sebou sklamanie, trvalo to tri roky zacalo sa to laskou na prvy pohlad a skoncilo fackou...rada by som spoznat chalana, ktory ma ozajstne hodnoty, mozno len kamarat, mozno nieco viac......kto vie? ak mas chut si popisat, ano, len popisat ostatok prezradi osud sam......
...budem rada, ak sa ozves.....
PS. ja som zo ZA mne na tom odkial si nejak moc nezalezi......rozhodni sa sam
....22 rocna holka, ktora ma za sebou sklamanie, trvalo to tri roky zacalo sa to laskou na prvy pohlad a skoncilo fackou...rada by som spoznat chalana, ktory ma ozajstne hodnoty, mozno len kamarat, mozno nieco viac......kto vie? ak mas chut si popisat, ano, len popisat ostatok prezradi osud sam......
...budem rada, ak sa ozves.....
PS. ja som zo ZA mne na tom odkial si nejak moc nezalezi......rozhodni sa sam
Napísal 21 April 2008 - 08:10
6205 said:
na to zabudni, neda...
neni pravda :20:
Pridaj sa do našej Facebook skupiny.
Napísal 27 June 2008 - 20:16
hej, ale ja som nehovorila o stretnuti, ja som hovorila o niekom kto ma chut si pisat cez icq alebo skype, maily.....to je jedno nejaky kamarat, niekto kto sa chce vyrozpravat, kecat...ak ku tomu pride, tak aj stretnutie, ale len tak stretnute to nie...asi ste ma zle pochopili.....
Napísal 30 August 2008 - 13:37
Internet má veľa výhod ako je anonimita a šetrenie vlastného času. Moja osobná skúsenosť je taká, že raz som už bol dosť vyšportovaný a cvyčil som si stredné série so stovečkov na prsia a opačnému pohlaviu to bolo zvysoka jedno, ajtak. Vôbec na mňa viac neleteli a nič som z hodín týždenne v posilke nemal. Posylka mi nebola k ničomu kým som cvyčil. Myslím si, že internet nieje z tohto hladiska na zoznámenie výhodný kvôli skrývaniu vlastného výzoru a to nieje práve to podstatné na tom, ale skôr ide nadviazanie komunikácie. Tiež ma veľmi prtekvapilo, aké babenky na tie zoznamky píšu. Samozrejme, že aj moja predstava zoznámenia sa bola volakedy častejšie oveľa viac priestorová a nepredstavoval som si, že je nejaký zážitok pri zoznámení vnímať iba klávesnicu zvuk klávesnice a procesora...
Napísal 10 September 2008 - 19:07
Perlicka4554 said:
Tak janička, možno mali pravdu, skús si sa zaregistrovať na znamte.cz kde si môžeš nájsť super chalanov a možno pritom aj priateľov, a ešte čo je veľmi super po registrácií dostanes do losovaní o iPod Touch a iPod Shuffle
Tak na čo čakáš?
cmuk....xixixixi
Tak na čo čakáš?
cmuk....xixixixi
ahoj ako sa tam treba zaregistrovat nieako to neviem spustit
Napísal 11 September 2008 - 12:10
Láska cez internet určite existuje. Našla som si cez net chalana a už sme spolu 2 roky. Má to určite aj svoje nevýhody, sme na dialku, takže je to niekedy fakt ťažké. Nezvládne to každý. Možno preto trošku nechápem tých, ktorý sú závislí na svojej polovičke pomaly každú hodinu a ked s nou nie sú, doslova šalejú. Čo povedať na dialku, ked sa dvaja nevidia týždne?? Ako komunikácia samozrejme jestvuje - internet, mobil. Ale nie je to ono.. ten pravý kontakt s druhým. Chýba tam objatie, jednoduchý bosk a veľa veľa vecí.
Je to ťažšie, ale dá sa to.
Je to ťažšie, ale dá sa to.
Nezmysel je, keď robíme rovnaké veci stále dookola a zakaždým očakávame iné výsledky.:yawn:
Napísal 25 October 2008 - 15:39
no podla mna sa to absolutne neda :) Hlavne treba rozlisovat medzi zenou a muzom. Kazdej co i len trosicku lepsie vyzerajucej zene tam pridu denne niekedy aj desiatky mailov, cize jasne ze zena bude tvrdit "da sa to", ked jej z takeho mnozstva staci odfiltrovat par normalnych a je to. Pri takom dopyte to proste musi skor ci neskor ist. Lenze muz to ma ine, a aj ked vyzera v pohode, ma normalne zaujmy, a normalne oslovi zenu, tak jednoducho z tak obrovskej konkurencie sa vzdy najde niekto kto je originalnejsi, vtipnejsi, peknejsi, a pod :) Cize pre chlapa je to skoro nemozne, resp. musi mat proste stastie...Aspon tak vravia moje skusenosti, ked som to volakedy davnejsie skusal dobre 2 mesiace asi na 3 zoznamkach, a nebolo z toho vobec nic
Napísal 25 October 2008 - 20:34
co je na tom, ze je niekto vtipnejsi a krajsi ako ty? to este nic neznamena, ty mas zasa ine hodnoty!
a zasa sa podla mna neda cakat, ze ty napises tri maily a zrazu ti z nich vyskoci baba tvojho zivota....ber to sportovo, rob to pre zababu, pre pokecanie s druhymi a ta baba sa uz niekde najde uz od niekal vyskoci mozno z netu, mozno z vedlajsieho vchodu...:))
a zasa sa podla mna neda cakat, ze ty napises tri maily a zrazu ti z nich vyskoci baba tvojho zivota....ber to sportovo, rob to pre zababu, pre pokecanie s druhymi a ta baba sa uz niekde najde uz od niekal vyskoci mozno z netu, mozno z vedlajsieho vchodu...:))

Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
Pomoc

Citovať