ja osobne urcite..mala som aj takych ktory boli ticho ako pen a to som ani nevedela ze tam su....mam rada vdychanie lebo aspon viem ze sa lubi a kludne pri orgazme moze byt aj hlasnejsie vzdychanie kricanie cokolvek...je to sexi...:P
Maju zeny rady, ked pri tom chlap vzdycha?
Napísal 11 January 2009 - 19:17
od susedov som jeden čas nútene počúvala skučanie, ako keby to bol nejaký pes :blink:nakoniec vysvitlo, že to bola susedova frajerka, no netrvalo to ani mesiac a "medové týždne" skončili - už som chcela volať aj sanitku, lebo som myslela, že tá žena umiera :lol: čudné, ako sa niektoré ženy odbavujú :love
:cmuk: :cmuk: :cmuk:
Napísal 11 January 2009 - 20:53
Samantha said:
od susedov som jeden čas nútene počúvala skučanie, ako keby to bol nejaký pes :blink:nakoniec vysvitlo, že to bola susedova frajerka, no netrvalo to ani mesiac a "medové týždne" skončili - už som chcela volať aj sanitku, lebo som myslela, že tá žena umiera :lol: čudné, ako sa niektoré ženy odbavujú :love
Chcel by som daco take zazit, pri takom fakt perverznom sexe:D
Láska je ako keď sa pocikáš, všetci to vidia, no len ty to cítiš.
Napísal 04 April 2010 - 12:48
kavboj, on 06 February 2007 - 14:08, said:
Toto ma strasne zaujima,lebo opacne to funguje.
ano mna to nahodou strašne vzrušuje, že sa mu to so mnou páči atd... mala som priatela ktorý to ochkal, a pomaly aj kričal a neskutočne ma to vzrušovalo. teraz mám takého, ktorý si pri sexe pomaly ani nevzdychne a je to také ani keby som sa milovala s nejakou sochou ktoré sa vie sem tam hýbať.. o ničom..
Napísal 22 May 2010 - 17:50
Ja som tiez svojmu partnerovi vravela, aby sa naucil pri tom vydat aspon ston
Bo potom nvm, ci sa mu to paci alebo nie
Co citi, preziva.. A naucil sa to
Vzdycha tesne pred orgazmom, cim mi dava znamenie, teda ja viem, ze ,,uz bude". A dokonca to robi uz prirodzene
A na druhej strane som rada, ze pri tom nereve jak najaty
Proste.. vychovala som si ho
Jeho tiez vzrusuje, ked vzdycham, takze to plati aj opacne
Aspon v mojom pripade

Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
Pomoc

Citovať