Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk: Čo je odvaha? ako prekonať strach... - Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk

Jump to content

• (3 Strany)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

Čo je odvaha? ako prekonať strach... Ohodnotiť článok: -----

#1 Užívateľ je offline   deco4 Icon

• Skúsený užívateľ
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 101
  • Dátum registrácie: 05-March 07

Napísal 20 April 2008 - 12:11

Prosím Vás vie mi niekto povedať čo je odvaha a ako prekonať strach že budeme odmietnutí....:ban:Neviem či vôbec v mojom slovníku existuje slovo odvaha čo sa týka začiatku vzťahu....
0

#2 Užívateľ je offline   Martin Icon

• Administrátor
  • Icon
  • Skupina: Administrátor
  • Článkov: 657
  • Dátum registrácie: 19-February 10

Napísal 20 April 2008 - 12:29

strach mat nebudes ak ti to bude jedno a nebude to pre teba dolezite ... lebo svoju hodnotu merias na zaklade inych veci nez na uspechu so zenami
Pridaj sa do našej Facebook skupiny.
0

#3 Užívateľ je offline   Tigirik Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 874
  • Dátum registrácie: 26-November 07

Napísal 20 April 2008 - 12:31

Strach....hm...nemaj strach...veď predsa nie všetko vychádza v živote...a predsa nájdeš odvahu ísť ďalej...tak je to podľa mňa aj vo vzťahu...
0

#4 Užívateľ je offline   deco4 Icon

• Skúsený užívateľ

Napísal 20 April 2008 - 13:09

Tigirik said:

Strach....hm...nemaj strach...veď predsa nie všetko vychádza v živote...a predsa nájdeš odvahu ísť ďalej...tak je to podľa mňa aj vo vzťahu...

ale ja podrebujem niekoho kto mi pomôže sa toho zbaviť..bo ked náhodou nejaká baba po mne ide proste sa zľaknem..akokeby ma blokovalo niečo...
0

#5 Užívateľ je offline   Tigirik Icon

• Skúsený užívateľ

Napísal 20 April 2008 - 13:57

Neviem či taký človek existuje...to musíš asik nájsť v sebe úplne sám..
0

#6 Užívateľ je offline   6205 Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIP
  • Článkov: 21
  • Dátum registrácie: 27-March 07

Napísal 20 April 2008 - 17:28

Ja za posl. 10 rokov nepoznam nic ine iba odmietnutia. Vela krat som sa pokusal zoznamit alebo viacej zblizit so znamymi alebo kolegynami v praci, ale nikdy to nevyslo a doteraz som nezaznamenal ani naznak zaujmu od ziadnej zeny nikde a nikdy. Preto som to uz ani dlho neskusal, nemam to zapotreby zase byt odmietnuty. Ked to neide, tak to neide...

Ale takato odpoved ti asi moc nepomoze.
0

#7 Užívateľ je offline   Tigirik Icon

• Skúsený užívateľ

Napísal 21 April 2008 - 08:17

Prestal si veriť?
0

#8 Užívateľ je offline   Tony_vicks Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 882
  • Dátum registrácie: 11-April 07

Napísal 21 April 2008 - 09:16

6205 said:

Ja za posl. 10 rokov nepoznam nic ine iba odmietnutia. Vela krat som sa pokusal zoznamit alebo viacej zblizit so znamymi alebo kolegynami v praci, ale nikdy to nevyslo a doteraz som nezaznamenal ani naznak zaujmu od ziadnej zeny nikde a nikdy. Preto som to uz ani dlho neskusal, nemam to zapotreby zase byt odmietnuty. Ked to neide, tak to neide...

ahoj,
niekde asi robis chybu alebo hladas na nespravnom mieste, Chapem z odmietnutie boli ale stale si treba verit bo nadej umiera posledna a to uz je po nasej smrti.
"Dzungla vsetkych ludskych veci je postavena na prchavom okamziku krasy"

Najvacsia strata je ak stratime aj to co sme vobec nemali :crying:
0

#9 Užívateľ je offline   deco4 Icon

• Skúsený užívateľ

Napísal 21 April 2008 - 12:43

Tigirik said:

Prestal si veriť?

no hej prestal som veriť už dávno.a čím menej verím tým viac to chcem...ale asi to nemá význam...
0

#10 Užívateľ je offline   Tigirik Icon

• Skúsený užívateľ

Napísal 21 April 2008 - 12:56

Prepáč že to tak poviem ale nerob to...skús nájsť trošku sily v sebe...keď to vzdáš to nie je ten správny prístup...ja viem povieš si čo ja tak o tom môžem vedieť...neveril by si koľko....
0

#11 Užívateľ je offline   deco4 Icon

• Skúsený užívateľ

Napísal 22 April 2008 - 13:13

Tigirik said:

Prepáč že to tak poviem ale nerob to...skús nájsť trošku sily v sebe...keď to vzdáš to nie je ten správny prístup...ja viem povieš si čo ja tak o tom môžem vedieť...neveril by si koľko....

možno máš pravdu..ale ty zase nechápeš prečo je to tak a ver že nie si sama..ani ja to nechápem..možno také ako ty už nie sú alebo sa pohybujem v nesprávnej spoločnosti..
ja už proste neviem a nevládzem...keby som vedel ako to urobiť tak ver že to urobím...
0

#12 Užívateľ je offline   Tigirik Icon

• Skúsený užívateľ

Napísal 23 April 2008 - 06:54

Nie je na to návod...na niektoré veci si musíš nájsť návod sám...je to smutné ale pravdivé...mnohé veci sa treba naučiť...a mnohé zas len nájsť v sebe...
0

#13 Užívateľ je offline   asdf Icon

• Nový užívateľ
  • PIP
  • Článkov: 1
  • Dátum registrácie: 08-January 08

Napísal 28 April 2008 - 00:12

Citovať

si uplne ako ja. Takisto som mal za cely zivot mozno 3 frajerky, a baba sa mi zhana tazsie nez voda na pusti. Povodne som si myslel, ze je to tym, ze som skaredy, ale zas tak skaredy asi nie som, ked kazda moja frajerka bola (aj ked sa na to pozeram objektivne, po rokoch) v pohode, ziadna skrata, a jedna bola dokonca dost pekna, aspon co mi ju furt kamosi zavideli :) Ale asi je to tym, ze oslovujem skor tie sympaticke a pekne baby. Nemyslim tym zase ako modelky, ale take prirodzene a normalne pekne, avsak ani tie v 99,99% pripadoch nemaju zaujem o mna. Uz ani neviem, kedy mi to naposledy vyslo, snad pred 4 rokmi. Vysledok je, ze uz dlhsiu dobu prakticky neoslovujem, nemam nervy na odmietnutia. Cakam kym o mna nejaka aspon trochu k svetu konecne zakopne, alebo po 40tke zacnem oslovovat tie skarede :)
0

#14 Užívateľ je offline   deco4 Icon

• Skúsený užívateľ

Napísal 30 April 2008 - 13:07

asdf said:

si uplne ako ja. Takisto som mal za cely zivot mozno 3 frajerky, a baba sa mi zhana tazsie nez voda na pusti. Povodne som si myslel, ze je to tym, ze som skaredy, ale zas tak skaredy asi nie som, ked kazda moja frajerka bola (aj ked sa na to pozeram objektivne, po rokoch) v pohode, ziadna skrata, a jedna bola dokonca dost pekna, aspon co mi ju furt kamosi zavideli :) Ale asi je to tym, ze oslovujem skor tie sympaticke a pekne baby. Nemyslim tym zase ako modelky, ale take prirodzene a normalne pekne, avsak ani tie v 99,99% pripadoch nemaju zaujem o mna. Uz ani neviem, kedy mi to naposledy vyslo, snad pred 4 rokmi. Vysledok je, ze uz dlhsiu dobu prakticky neoslovujem, nemam nervy na odmietnutia. Cakam kym o mna nejaka aspon trochu k svetu konecne zakopne, alebo po 40tke zacnem oslovovat tie skarede :)

tak to je tiež môj prípad..ja nehľadám ale nechám sa loviť som sa rozhodol ked to nevyjde tak budem do smrti sám a možno tá smrť príde skôr ako si myslím...nikdy nevieš...
0

#15 Užívateľ je offline   Tigirik Icon

• Skúsený užívateľ

Napísal 30 April 2008 - 13:12

Och joj...prečo zas smrť?bojíš sa odmietnutia...chápem...ale nebojíš sa predsa báb...tak šup s nimi von...a uvidíš budú ťa dobíjať aj samé..
0

#16 Užívateľ je offline   deco4 Icon

• Skúsený užívateľ

Napísal 30 April 2008 - 13:15

nemyslím si....a to nebolo vážne iba metafora....
0

#17 Užívateľ je offline   jaja Icon

• Nový užívateľ
  • PIP
  • Článkov: 6
  • Dátum registrácie: 29-April 08

Napísal 30 April 2008 - 18:03

asi v niecom robis chybu.. mozno sa sustred na zeny mimo zamestnania.... a v druhom rade sa nevzdavaj zeny obcas maju rady ked su dobiyjane
0

#18 Užívateľ je offline   Tigirik Icon

• Skúsený užívateľ

Napísal 30 April 2008 - 18:53

To má rada asik každá žena...ale tu je problém že on je rád dobíjaní.....
0

#19 Užívateľ je offline   duch Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 294
  • Dátum registrácie: 01-January 08

Napísal 02 May 2008 - 06:44

No neviem preco to mate v tomto vlakne ale neva.

Nuz takých chlapou ako je deco 4 zije omnoho viac. Niektorí maju stastie a niektorí zasa nie,niektorí maju partnera/ku az do smrti a niektorí nemaju do smrti ziadneho a podaktorí ktorý nemali nikdy partnera maju sex len s prostitutkou, ved taký je zivot.Aj ja patrým k takým ako je deco4 ...sme tzv ryby vo vode a stuky nech nas lovia ale v dnesnej dobe maju zeny ine priority hladaju ryby s prachmi a majetkami ...boze ved to vidim kazdý den .....

No take ako je tigirik uz urcite nie su a ak hej tak su zadane,hmmm vzdat sa nadeje je velmi lahke ale aj osudne.Strach z odmietnutia ...myslím si ze to ma kazdý bez výnimky,hmmm strach z dievcat ....poznam aj takých !sdokonca poznam aj takých co sa boja vlastnej zeny a dcery!

No pre deca4 nebudem ti sem písat rady ved ti tu radí kazdý a aj sam vies v com je problem,ved si to sem napísal.
:wheelchair: raz mi niekto povedal: starec pridaj bo ta vymenim
0

#20 Užívateľ je offline   Tigirik Icon

• Skúsený užívateľ

Napísal 02 May 2008 - 07:59

Áno každý máme strach z odmietnutia...ale keď neskúsiš?Viem hovorí sa mi to ľahko a ťahšie sa to robí...ale nikdy nevieš kedy kde ťa kto prekvapí....
0

• (3 Strany)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

1 užívatelia si čítajú tento článok
0 užívateľov, 1 návštevníkov, 0 anonymných užívateľov