Strana 1 z 1
laska kde si kedy uz prides
Napísal 24 April 2008 - 14:23
marekvw said:
Perzil som lasku taku aka je ale nebola to spravna a ja chcem tu spravnu...Nechcem aby mi ublizovali a trapit sa nad tým koho milujem....Zivot niekedy stoji za nic....Laska je pritom tak nadherna, ale vela ludi ju berie len ako slovo....
Zivot vzdy stoji za to! uvedom si to a zacni sa podla toho spravat namiesto toho, aby si sa stale len lutoval - tak nic nevyriesis a ublizujes len a len sam sebe...viem, ze sa to lahko hovori a tazsie urobi, ale je to tak...kludne si posmut, ked to potrebujes, ale snaz sa mat hlavu hore a mysliet pozitivne, casom to prejde a budes vidiet krasy sveta naokolo...co ma byt bude, skor alebo neskor...
Napísal 24 April 2008 - 14:55
Každý z nás prežil aspoň raz tú lásku ktorá moc trápila...ale asik aj o tom je láska...je plná sklamania,plná trápenia...ale aj plná nehy,krásy....ako som už viac krát spomínala všetko ma svoje pre a proti...a preto netreba vážne vešať hlavu...ako moonlight spomínala treba sa dívať so zdvyhnutou hlavou....keď treba treba si poplakať...treba sa vykričať....ale nikdy sa netreba vzdávať....
Napísal 27 April 2008 - 12:08
Ja som na tom rovnako... tiez uz velmi dlho hladam a stale nenachadzam, neviem, kde je chyba, ci vo mne alebo to jednoducho ma tak byt... Je to tazke, tvarim sa, ze je vsetko v pohode, ale velmi casto ma ovladne smutok. Naozaj je ale velmi dolezite nevzdavat sa a stale dufat... nadej zomiera posledna. Drziim palce!
Napísal 16 May 2008 - 08:47
marekvw said:
Perzil som lasku taku aka je ale nebola to spravna a ja chcem tu spravnu...Nechcem aby mi ublizovali a trapit sa nad tým koho milujem....Zivot niekedy stoji za nic....Laska je pritom tak nadherna, ale vela ludi ju berie len ako slovo....
Ani ja nechcem, aby mi ubližovali a v láske ma trápili... to poznám... Láska je naozaj krásna vec, nepoznám nič krajšie, ako byť zamilovaná... (možno aj ja nájdem niekedy toho pravého, ale zrejme to chce len čas :crying:)
Napísal 05 June 2008 - 22:48
Ja som tiež dlho dúfala a hľadala a ked sa mi zdalo, že som našla čo som hľadala, on spravil chybu, kvôli ktorej sme sa skoro navždy rozišli.Nebolo to o podvádzaní ale o dôvere.Vtedy som si uvedomila, že každý môže dostať druhú šancu a odpustila som, hoci nezabudla. Spomenula som si ako dlho som si pri padajúcich hviezdach želala, aby som konečne stretla niekoho, koho budem milovať a on mňa. Bolo to neuveriteľné, ale splnilo sa mi to behom pár dní. A milujem ho stále, hoci je tomu už pomaly rok. Za ten čas sme nemali žiadny konflikt, okrem toho jedného, čo som hore písala. Medzi nami je neuveriteľný súlad, sme citovo závislí na sebe a keď sa stretneme, to je gejzír lásky. A zaujímavé je i to, že už pri našom prvom milovaní som si uvedomila, že toto som dávno nezažila - to iskrenie a motýle v žalúdku a všetko to vzrušenie. Mimochodom prvýkrát sme sa milovali pri druhom stretnutí a práve som mala svoje dni. Nič nám nevadilo, ak by sa to nebolo vtedy stalo, tak snáď zošalieme od túžby a vzrušenia. I teraz sa denne viackrát milujeme a stále sa bozkávame. Je to krááásne....ˇŽelám to i Tebe.
Strana 1 z 1

Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
Pomoc

Citovať