Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk: laska kde si kedy uz prides - Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk

Jump to content

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

laska kde si kedy uz prides Ohodnotiť článok: -----

#1 Užívateľ je offline   marekvw Icon

• Skúsený užívateľ
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 137
  • Dátum registrácie: 22-April 08

Napísal 23 April 2008 - 15:21

Chcem si najst vztah v ktorom budem stastný.....
0

#2 Užívateľ je offline   Tigirik Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 874
  • Dátum registrácie: 26-November 07

Napísal 23 April 2008 - 18:40

Hm....držím naozaj pršteky...
0

#3 Užívateľ je offline   marekvw Icon

• Skúsený užívateľ

Napísal 23 April 2008 - 20:18

hm...dakujem naozaj chcem uz niekoho milovat....chcem uz konecne prezit to comu sa hovori laska.
0

#4 Užívateľ je offline   Tigirik Icon

• Skúsený užívateľ

Napísal 23 April 2008 - 20:20

Ale to si istotne prežil...len to nevyšlo...neboj...pekne rovnými nohami do života...ono to pôjde...aj keď nie ľahko ale pôjde...
0

#5 Užívateľ je offline   marekvw Icon

• Skúsený užívateľ

Napísal 24 April 2008 - 12:26

Perzil som lasku taku aka je ale nebola to spravna a ja chcem tu spravnu...Nechcem aby mi ublizovali a trapit sa nad tým koho milujem....Zivot niekedy stoji za nic....Laska je pritom tak nadherna, ale vela ludi ju berie len ako slovo....
0

#6 Užívateľ je offline   deco4 Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 101
  • Dátum registrácie: 05-March 07

Napísal 24 April 2008 - 14:13

ahoj..to sme dvaja ktorí chcú niekoho konečne milovať ale niekedy sa to fakt nedá..bo ti to nie je súdené..musíš ešte vydržať a byť silný....veľa šťastia...
0

#7 Užívateľ je offline   moonlight Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 295
  • Dátum registrácie: 01-April 08

Napísal 24 April 2008 - 14:23

marekvw said:

Perzil som lasku taku aka je ale nebola to spravna a ja chcem tu spravnu...Nechcem aby mi ublizovali a trapit sa nad tým koho milujem....Zivot niekedy stoji za nic....Laska je pritom tak nadherna, ale vela ludi ju berie len ako slovo....

Zivot vzdy stoji za to! uvedom si to a zacni sa podla toho spravat namiesto toho, aby si sa stale len lutoval - tak nic nevyriesis a ublizujes len a len sam sebe...viem, ze sa to lahko hovori a tazsie urobi, ale je to tak...kludne si posmut, ked to potrebujes, ale snaz sa mat hlavu hore a mysliet pozitivne, casom to prejde a budes vidiet krasy sveta naokolo...co ma byt bude, skor alebo neskor...
0

#8 Užívateľ je offline   Tigirik Icon

• Skúsený užívateľ

Napísal 24 April 2008 - 14:55

Každý z nás prežil aspoň raz tú lásku ktorá moc trápila...ale asik aj o tom je láska...je plná sklamania,plná trápenia...ale aj plná nehy,krásy....ako som už viac krát spomínala všetko ma svoje pre a proti...a preto netreba vážne vešať hlavu...ako moonlight spomínala treba sa dívať so zdvyhnutou hlavou....keď treba treba si poplakať...treba sa vykričať....ale nikdy sa netreba vzdávať....
0

#9 Užívateľ je offline   alhor Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIP
  • Článkov: 19
  • Dátum registrácie: 26-April 08

Napísal 27 April 2008 - 12:08

Ja som na tom rovnako... tiez uz velmi dlho hladam a stale nenachadzam, neviem, kde je chyba, ci vo mne alebo to jednoducho ma tak byt... Je to tazke, tvarim sa, ze je vsetko v pohode, ale velmi casto ma ovladne smutok. Naozaj je ale velmi dolezite nevzdavat sa a stale dufat... nadej zomiera posledna. Drziim palce!
0

#10 Užívateľ je offline   smutnucka93 Icon

• Nový užívateľ
  • PIP
  • Článkov: 9
  • Dátum registrácie: 02-May 08

Napísal 02 May 2008 - 09:09

aahoj.mám 15 rokov.........a prečo ktorá ta trapila???,trapil si a velmi?aja hladam niekoho kto dokaže lubit a nie klamat a trapit??ak si ten tak možme pokecat a možno aj viac!:yes:
0

#11 Užívateľ je offline   smutnucka93 Icon

• Nový užívateľ
  • PIP
  • Článkov: 9
  • Dátum registrácie: 02-May 08

Napísal 02 May 2008 - 09:10

aj ty hladaš lasku*?aja ju hladam ale je velmi tažko ju najst*!mám 15 rokov.ty maš kolko???:kiss:
0

#12 Užívateľ je offline   mia7 Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIP
  • Článkov: 10
  • Dátum registrácie: 15-May 08

Napísal 16 May 2008 - 08:47

marekvw said:

Ani ja nechcem, aby mi ubližovali a v láske ma trápili... to poznám... Láska je naozaj krásna vec, nepoznám nič krajšie, ako byť zamilovaná... (možno aj ja nájdem niekedy toho pravého, ale zrejme to chce len čas :crying:)
0

#13 Užívateľ je offline   Marika Icon

• Nový užívateľ
  • PIP
  • Článkov: 1
  • Dátum registrácie: 05-June 08

Napísal 05 June 2008 - 22:48

Ja som tiež dlho dúfala a hľadala a ked sa mi zdalo, že som našla čo som hľadala, on spravil chybu, kvôli ktorej sme sa skoro navždy rozišli.Nebolo to o podvádzaní ale o dôvere.Vtedy som si uvedomila, že každý môže dostať druhú šancu a odpustila som, hoci nezabudla. Spomenula som si ako dlho som si pri padajúcich hviezdach želala, aby som konečne stretla niekoho, koho budem milovať a on mňa. Bolo to neuveriteľné, ale splnilo sa mi to behom pár dní. A milujem ho stále, hoci je tomu už pomaly rok. Za ten čas sme nemali žiadny konflikt, okrem toho jedného, čo som hore písala. Medzi nami je neuveriteľný súlad, sme citovo závislí na sebe a keď sa stretneme, to je gejzír lásky. A zaujímavé je i to, že už pri našom prvom milovaní som si uvedomila, že toto som dávno nezažila - to iskrenie a motýle v žalúdku a všetko to vzrušenie. Mimochodom prvýkrát sme sa milovali pri druhom stretnutí a práve som mala svoje dni. Nič nám nevadilo, ak by sa to nebolo vtedy stalo, tak snáď zošalieme od túžby a vzrušenia. I teraz sa denne viackrát milujeme a stále sa bozkávame. Je to krááásne....ˇŽelám to i Tebe.
0

#14 Užívateľ je offline   janicka Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 142
  • Dátum registrácie: 09-April 08

Napísal 13 June 2008 - 17:10

ahoj, ja som tiez zo ziliny. odkial presne si? ja solinky.....
ja som v presne tvojej pozicii. viem, nic to neznamena, ale ak by si si chcel popisat....som tu, teda lepsie, skôr ma najdes na ICQ....
0

#15 Užívateľ je offline   Aileen Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIP
  • Článkov: 11
  • Dátum registrácie: 03-August 08

Napísal 03 August 2008 - 23:53

aj ja, aj ja, aj ja!
0

#16 Užívateľ je offline   Aileen Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIP
  • Článkov: 11
  • Dátum registrácie: 03-August 08

Napísal 03 August 2008 - 23:53

marekvw said:

hm...dakujem naozaj chcem uz niekoho milovat....chcem uz konecne prezit to comu sa hovori laska.

aj ja, aj ja, aj ja!
0

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

1 užívatelia si čítajú tento článok
0 užívateľov, 1 návštevníkov, 0 anonymných užívateľov