Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk: Utópia - Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk

Jump to content

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

Utópia Ohodnotiť článok: -----

#1 Užívateľ je offline   Tony_vicks Icon

• Skúsený užívateľ
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 882
  • Dátum registrácie: 11-April 07

Napísal 06 May 2008 - 22:19

zdravim
vopred sa ospravedlnujem lebo mam cosi vypite a duafm ze neurobim preklep alebo inu nechutnost.

ale mate soju utopiu? dokonaly svet podla vasich predstav? ktory nikdy nebol sni nebude?
ja ano sice ho neviem popisat ako by mal vyzerat ale dokonale ho viem precitit. a teraz nemyslim na take veci ako budem bohac a kazda sexbpmba by so mnou chcela sex tak , ale proste miesto alebo svet kde by ste boli spokojmy nikym neruseny.mali cas na konicky a boli v podstate nesmrtelny. som prekvapeny aky zhluk udalosi dokaze takyto pocit dostavit. dostatok alkoholu , nejaka pesnicka , slovo basnicka jednym slovom daka prkotina co vo vas prebudi spiaci sen a vy si poviete "ano, tak toto by som dokazal si uzivat vecne"

slovami ani nedokazem popisat aky je to pocit ale zanecha to vo mne dojem tak silny ako nocna mora co ma aspon mesacne raz utyra skoro k smrti.

mate svoju utopiu?
"Dzungla vsetkych ludskych veci je postavena na prchavom okamziku krasy"

Najvacsia strata je ak stratime aj to co sme vobec nemali :crying:
0

#2 Užívateľ je offline   Tigirik Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 874
  • Dátum registrácie: 26-November 07

Napísal 07 May 2008 - 07:46

Áno....uťahujem sa na také miesto keď už nevládzem....dostanem sa do svojho sveta kde je všetko dokonalé...kde som len ja ...kde nie je nik kto by mi dával tie nekonečne zdrvujúce otázky na ktoré aj tak neviem odpoveď...som tam sama...len ja a to čo ma vie urobiť náramne šťastnou...ale všetko sa končí...a znova treba reálne žiť:(
0

#3 Užívateľ je offline   moonlight Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 295
  • Dátum registrácie: 01-April 08

Napísal 07 May 2008 - 12:03

utopia...dokonaly svet...podla mna kazdy ma nieco take...sen, predstavu, ze toto by som chcela a keby to takto vyzeralo a fungovalo, bola by som stastna a vsetci ludia okolo mna tiez...v mojom sne sme vsetci zdravi, vsetkeho mame dostatok, navzajom sa lubime a pomahame si, kazdy nasiel svoju lasku a ma svoju stastnu rodinu...ale ako som uz niekedy spominala, tak by sme si to nevedeli vazit, keby bolo vsetko take jednoduche a dokonale...a dokonalost musi byt nudna podla mna...ja ked potrebujem zabudnut na okolity svet, pomaha mi zobrat psa a ist na prechadzku do lesa a na moju oblubenu luku, kde vacsinou nikoho nestretnem, sadnem si, kocham sa vyhladom, pes-Lola beha okolo mna a potom si sadne ku mne, pritulim si ju na chvilku, potom zacne dobiedzat, ze podme uz, tak sa zobudim a idem dalej...do boja so vsednou realitou...hmmm, nechala som sa uniest, tento oddych v prirode mi velmi chyba...ale este stale mam hudbu, to je tiez vyborny balzam na dusu...a veci ako necakane stretnutie s milym clovekom...alebo potesit niekoho darcekom ci len usmevom alebo tym, ze ho vypocujem alebo mu poviem nieco pekne...a naopak, dostat to od druhych...pre toto som rada na svete a v takych chvilach nepotrebujem ten svoj vlastny nerealny...
0

#4 Užívateľ je offline   Alpa Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIPPIP
  • Článkov: 30
  • Dátum registrácie: 20-January 08

Napísal 07 May 2008 - 15:22

kazdy ma nieco o com sniva.. ma nejake predstavy.. co je pre neho dokonale..co ho urobi najstastnejsim.. niekto o spominanych peniazoch, sexbombách, niekto o tom aby mal pokoj.. mne sa velmi casto stava, ze sa nejak tak prichytim ako snivam.. snivam o tom ako by som chcela aby to bolo.. co chcem aby sa stalo.. aby bolo vsetko tak ako chcem.. aj ked je realita uplne ina.. clovek sa aspon v taktomto sneni a v predstavach citi stastny a spokojny.. ked je mi najtazsie a nejak neviem najst co ma potesi a rozveseli v realnom zivote, zvyknem sa do takychto prestav schovavat.. velmi mi to pomaha a dava silu.. lebo pri tom nejak zabudnem na skutocny svet aky je.. ake problemy v nom mam a pod.. a nejak v kutiku duse dufam ze mozno sa raz toho svojho dokonaleho sveta, dokonaleho stastia dockam... mojim dokonalym svetom je najst take vnutorne stastie.. ani neviem ci je to to bohatstvo, ci je to laska, nadherny svet alebo nieco take.. ide o to, ze podla sitacie si ten svoj dokonaly svet vytvorim.. mozno je za kazdym iny.. ale najcastejsie ide o svet plny lasky, porozumenia, spokojnosti.. ze zo sveta zmizne zavist, hnev, pycha, nenavist.. pretože to je to z coho vznikajú vlastne problemy.. proste zmizne vsetko zle co brani ludom dostavat sa viac k sebe... lebo to je to co podla mna v dnesnom svete dost velmi chyba.. kazdy sa niekam zenie, ponahla.. a pri tom nejak zabuda na ludi okolo seba.....
0

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

1 užívatelia si čítajú tento článok
0 užívateľov, 1 návštevníkov, 0 anonymných užívateľov