Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk: cudne sny a strach - Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk

Jump to content

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

cudne sny a strach Ohodnotiť článok: -----

#1 Užívateľ je offline   Tony_vicks Icon

• Skúsený užívateľ
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 882
  • Dátum registrácie: 11-April 07

Napísal 12 May 2008 - 23:19

ako neviem ci som trafil grupu ale snad.

V poslednom case sa mi coraz viac opakuje jedna nocna mora. Strucne sa jedna oto ze v sne bezim(v pivniviach po ceste proste to je jedno kade) utekam pred niecim strasne sa toho bojim desi ma to. cely cas sa snazim unikat efektivne volim vhodnu cestu a tak az proste straim sustredenost a urobim chybny krok a povecinou spadnem na zem a teraz pikoska nedokazem vstat. proste sa valam po zemy ale nemam ani silu ani moznost sa postavit nedokazem to urobit nieco ma akoby drzalo (tu sa vacsinou zobudim) ale neviem pred cim utekam nikdy to nevidim neviem co to je a nikdy ma to nedobehne (resp vstanem skor). a minule som zas stal pred zrkadlom a strihal som si bradu a znicoho nic som dostal az panicky strach sa pozerat do zrkadla, proste ako keby som sa bal ze niekoho za sebou uvidim abo co. Toto sa mi este nikdy nestalo nechapem to a trocha sa obavam o svoje dusevne zdravie. priznam ze ked som bol maly ak som mal jeden zazitok odkedy som skoro az dodnes bojoval zo strachom ale nesuviselo to zo zrkadlom. niektory mi radili pozriet snar ale moc tomu vtej forme ako som snare videl nedoverujem.

bol by som rad keby ste napisali svoje nazory a postrehy.

je jasne ze ak chlapovi sa mi otom pise dost tazko ale zanechava to vo mne neprijemne pocity a neviem co stym tak sa obraciam sem.
"Dzungla vsetkych ludskych veci je postavena na prchavom okamziku krasy"

Najvacsia strata je ak stratime aj to co sme vobec nemali :crying:
0

#2 Užívateľ je offline   martinr Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 254
  • Dátum registrácie: 02-January 08

Napísal 13 May 2008 - 00:59

Tony nemas v poslednej dobe nejake tazkosti, v skole, praci, v sukromi? Mozno to troska suvisi s tvojim nedavnym rozchodom. Myslis na nieco ked zaspavas ? Lebo mne sa stava ze dost mam sny spojene s poslednymi myslienkami. A ako dlho to uz trva ?
0

#3 Užívateľ je offline   Tony_vicks Icon

• Skúsený užívateľ

Napísal 13 May 2008 - 06:35

uz to trva hodnu chvilu co to mam. a co sa tyka prace skoly a sukromia, mno je to doost tazke skola bieda , prace vela a sukromie mno ten rozchod sa nakoniec nejak urovnal(teda aspon nacas)
ale podobny tlak som maval uz a nic podobne nebolo, alebo ze by som bol cim dalej tym viac unaveny?

0

#4 Užívateľ je offline   Tigirik Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 874
  • Dátum registrácie: 26-November 07

Napísal 13 May 2008 - 07:22

Môžeš to pripisovať únave...veď teraz ťa čakajú v škole skúšky....možno máš strach že to nezvládneš a prenášaš to stále so sebou...dokonca ešte aj v sne možno unikáš len pred samím sebou....neviem...vážne neviem....

zas to zrkadlo...vraví sa že tam uvidíš niekoho kto už zomrel...hmmm ...
0

#5 Užívateľ je offline   Tony_vicks Icon

• Skúsený užívateľ

Napísal 13 May 2008 - 09:36

Tigirik said:

Môžeš to pripisovať únave...veď teraz ťa čakajú v škole skúšky....možno máš strach že to nezvládneš a prenášaš to stále so sebou...dokonca ešte aj v sne možno unikáš len pred samím sebou....neviem...vážne neviem....

zas to zrkadlo...vraví sa že tam uvidíš niekoho kto už zomrel...hmmm ...

tak dufam ze len unava bo inac to znamena ze cvokatiem:crying:

0

#6 Užívateľ je offline   Tigirik Icon

• Skúsený užívateľ

Napísal 13 May 2008 - 10:03

Ale nie...ty si silný jedinec..neboj sa to prejde...jednoducho po skúškach budeš kľudnejší....
0

#7 Užívateľ je offline   moonlight Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 295
  • Dátum registrácie: 01-April 08

Napísal 13 May 2008 - 10:24

aj ja si myslim, ze je to len odraz toho, co v skutocnosti prezivas...ked prejde zle obdobie, a vyriesis starosti a problemy, tak aj nocna mora sa vytrati...drzim palce, aby to bolo co najskor a co najlepsie :-))
0

#8 Užívateľ je offline   Tony_vicks Icon

• Skúsený užívateľ

Napísal 13 May 2008 - 22:48

hmmm, asi sa zacnem intenzivne ventylovat

0

#9 Užívateľ je offline   Tigirik Icon

• Skúsený užívateľ

Napísal 14 May 2008 - 07:23

a čím poradíš?....možno by som to skúsila aj ja:)
0

#10 Užívateľ je offline   Alpa Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIPPIP
  • Článkov: 30
  • Dátum registrácie: 20-January 08

Napísal 01 September 2008 - 20:16

ahoj Tony, ako dlho tie zle sny u Teba trvali? a ako si sa nakoniec s tym vysporiadal?
lebo ja mam uz dlhsiu dobu, asi dva-tri tyzdne tiez zle sny.. mozno nieco podobne ako ty.. ide o to ze vo sne nemozem behat.. hybat nohami vobec... hrozny pocit.. niekto, nieco ma nahana, alebo proste sa ruti na mna auto.. a ja nemozem spravit ani krok.. uff...
a preslo to u Teba po tych skuskach? teda po tom co sa Ti to trochu v zivote urovnalo?
lebo ja teraz ani nemam nejake stresove obdobie, praveze leto je v pohode.. mozno teraz ked zacne zas skola to bude horsie.. ale inac nepocitujem nejake stresy...
0

#11 Užívateľ je offline   Tony_vicks Icon

• Skúsený užívateľ

Napísal 01 September 2008 - 22:05

ahoj, tie sny trvali chvilu same sa to vytratilo ani neviem ako. Vazne netusim vcom bol problem. Zrejme nejaky podvedomy tlak alebo ktovie , pretazena fantazia.
Ale vazne je to hrozny pocit , dalo by sa tym asi aj vrazdit. A ani ty nevidis co ta nahana? nevidis co to je?
este mam ale jednu otazku a to ze ci je nieco coho sa naozaj bojis ale uplne vazne ze toho sa desis barskedy, nemusis to konktretizovat staci ak povies ze ano alebo nie.

0

#12 Užívateľ je offline   duch Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 294
  • Dátum registrácie: 01-January 08

Napísal 02 September 2008 - 07:29

tiez mam nocne mori a to dokonca dve: prva ze tiez pred niecim utekam ale potom sa otocim a vidim rozmazanu postavu tak sa postavým proti nej prebieha suboj na zivot a na smrt ,krutý suboj na mece a ona utoci a utoci a ja sa branim a branim potom odrazam utok na moju tvar ostrie jej meca prechadza po ostri mojho meca tesne pred ocami a v tedy sa zobudim celý spoteny ledva dýcham pozeram sa zdesene po izbe.

druhý : ze padam k zemi ,zem sa priblizuje a ja kricim a kricim a pri dopade sa zobudim.
:wheelchair: raz mi niekto povedal: starec pridaj bo ta vymenim
0

#13 Užívateľ je offline   Mike_BossO Icon

• Nový užívateľ
  • PIP
  • Článkov: 1
  • Dátum registrácie: 02-September 08

Napísal 02 September 2008 - 19:05

pokial ide o mna ja sny nemavam(alebo velmy zriedkavo) a ak mavam tak si ich asi nepamatam :). ale spat k problemu, ak ma clovek nocnu moru je dolezite aby sa nesnazil na nu co najskor zabudnut! musis o tom sne premyslat, kazdy sen z niecoho vypliva, skus popremyslat nad svojim snom mozno na nieco prides, mozno nakoniec zistis ze tvoj tvoj sen ma korene uplne inde ako si si myslel. vela zdaru... ;)
0

#14 Užívateľ je offline   Alpa Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIPPIP

Napísal 02 September 2008 - 20:46

Tony_vicks said:

ahoj, tie sny trvali chvilu same sa to vytratilo ani neviem ako. Vazne netusim vcom bol problem. Zrejme nejaky podvedomy tlak alebo ktovie , pretazena fantazia.
Ale vazne je to hrozny pocit , dalo by sa tym asi aj vrazdit. A ani ty nevidis co ta nahana? nevidis co to je?
este mam ale jednu otazku a to ze ci je nieco coho sa naozaj bojis ale uplne vazne ze toho sa desis barskedy, nemusis to konktretizovat staci ak povies ze ano alebo nie.

No neviem presne co ma nahana, je toho viacej, raz je to to spominane auto, kamion, alebo aj vlak co sa na mna ruti a ja len tak stojim na kolajniciach a neviem sa pohnut.. alebo potom ze pada nejaka lavina a nemozem spravit ziadny krok.. a najcastejsie sa mi sniva to s autom.. ze proste sa neviem - nedokazem uhnut z cesty.. ale snivalo sa mi cez vikend aj o nejakom chlapovi co ma nahanal so sekerou.. no hroza.. esteze sa vzdy vcas zobudim..:crying:
nemam pocit ze by som sa niecoho nejak uplne vazne bala, mozno podvedome, ale neuvedomujem si to..
0

#15 Užívateľ je offline   Tony_vicks Icon

• Skúsený užívateľ

Napísal 07 September 2008 - 23:02

Alpa said:

No neviem presne co ma nahana, je toho viacej, raz je to to spominane auto, kamion, alebo aj vlak co sa na mna ruti a ja len tak stojim na kolajniciach a neviem sa pohnut.. alebo potom ze pada nejaka lavina a nemozem spravit ziadny krok.. a najcastejsie sa mi sniva to s autom.. ze proste sa neviem - nedokazem uhnut z cesty.. ale snivalo sa mi cez vikend aj o nejakom chlapovi co ma nahanal so sekerou.. no hroza.. esteze sa vzdy vcas zobudim..:crying:
nemam pocit ze by som sa niecoho nejak uplne vazne bala, mozno podvedome, ale neuvedomujem si to..

ja som sa pytal stoho dovodu ci sa niecoho bojis lebo ja som za tie roky co som zistil ze moj podvedomy strach k tme sa prehlby ak uvidim jednu konkretnu vec a potom mam dlhe obdobie prekonat to a mozno to je aj dovod tych snov. aspon to je moja hypoteza

0

#16 Užívateľ je offline   Alpa Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIPPIP

Napísal 14 September 2008 - 18:37

no nastastie nejak to uz pominulo.. konecne je to prec.. ani neviem ako a preco.. ale ani ma to netrapi.. hlavne ze uz mam lepsie sny.. dakujem za pomoc :thumbup:
0

#17 Užívateľ je offline   Tony_vicks Icon

• Skúsený užívateľ

Napísal 14 September 2008 - 21:44

neviem ani ja ale hlavne ze je to fuc. ale vazne by som rad vedel odkial sa to berie.

0

#18 Užívateľ je offline   Alpa Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIPPIP

Napísal 19 September 2008 - 11:08

kde sa to berie? to by som aj ja rada vedela.. ale to by sme asi mohli rozoberat dlho.. :unsure:
niekedy nevieme ci je lepsie proti tomu bojovat alebo to nechat tak.. a spoliehat sa na to ze to proste prejde.. hlavne ze prejde :)
0

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

1 užívatelia si čítajú tento článok
0 užívateľov, 1 návštevníkov, 0 anonymných užívateľov