Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk: Posilovanie - Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk

Jump to content

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

Posilovanie Ohodnotiť článok: -----

#1 Užívateľ je offline   gugo91 Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIP
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 17
  • Dátum registrácie: 24-November 07

Napísal 15 May 2008 - 20:56

Dobry den vsetkym co citaju tuto kapitolu chcel by som sa spytat ohladom posilovania konkretnejsie ako posilovat takym sposobom ktorym sa telo orisuje pichacky a anabolika v tomto smere nepomozu?piste prosim svoje nazory skusenosti a plany ako posilovat dakujem
0

#2 Užívateľ je offline   gugo91 Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIP
  • Článkov: 17
  • Dátum registrácie: 24-November 07

Napísal 15 May 2008 - 21:01

este by som si velmi rad vypocul vase rady na stravu
0

#3 Užívateľ je offline   martinr Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 254
  • Dátum registrácie: 02-January 08

Napísal 27 May 2008 - 03:12

hehe pichacky a anabolika ci nepomozu :D No pomozu, to je jasne, ale ide o to aku mas telesnu stavbu, aky mas metabolizmus, aku mas genetiku po rodicoch.Niekto moze na anabolikach risovat a nabarat zaroven a niekto len pribera. Ale ver mi ide to aj bez nich. Ak chces priberat cistu svalovu hmotu odporucam ti kombinovat kreatin a proteiny. Okrem posilky musis mat aj vela pohybu, ja chodim 3krat do tyzdna do gymu, vzdy pred cvicenim mam rozbeh 20minut, potom az cvicim. 3krat do tyzna ked nie som v posilke chodim bezavat von na 40minut. A stravujem sa normalne okrem vyprazaneho, masneho, orieskou, chipsov a malo pijem :D no ako kedy ale to tiez treba obmedzit.Po piatich mesiacoch mam vysledny nasledovne s 90kg som schudol na 68kg, objem na rukach a hrudniku, chrbte stupol. brucho, nohy, zadok, spodok chrbata vsade isiel dole tuk. takze aj naberam ale aj risujem.
0

#4 Užívateľ je offline   LipFi Icon

• Nový užívateľ
  • PIP
  • Článkov: 4
  • Dátum registrácie: 02-April 08

Napísal 02 June 2008 - 15:36

heh no ja si skor myslim ze najprv sa nabera svalova hmota a az potom sa risuje svalstvo..a pri kazdom risovami sa straca trocha svalovej hmoty..a na risovanie urcite kreatin nieje!!ale presne naopak je na priberanie svalovej hmoty...na risovanie staci jednoducho proste stredne vahy a vela opakovani a znizit intenzitu oddychovania medzi seriami...gugo91 neviem aku postavu mas ale skus 2 dni nepit skoro nic a malo jest a potom pozri sa do zrkadla ci sa ti opticky nevyrisuju svaly:20:ako myslis to robia kulturisti tesne pred sutazou:-D
0

#5 Užívateľ je offline   martinr Icon

• Skúsený užívateľ

Napísal 04 June 2008 - 04:26

ano ale kulturisti tesne po sutazi odpadavaju a to doslova lebo su dehydratovany a to totalne. Takze radit niekomu aby nepil dva dni je dost blby napad :) a este k tomu ked je vonku 30 stupnov.

Jasne ze kazdy ma iny typ postavi , ja priiberam na svalovej hmote a zaroven rysujem. Da sa priberat aj cistejsia svalova hmota bez tukov ale ide to riadne do penazi, ako som spominal kvalitny protein a kreatin. A pokym viem kreatin podporuje nabeh na sile, regeneraciu svalstva, to neznamena ze priberas tuky .
0

#6 Užívateľ je offline   LipFi Icon

• Nový užívateľ
  • PIP
  • Článkov: 4
  • Dátum registrácie: 02-April 08

Napísal 04 June 2008 - 20:59

Ja som nikomu neradil aby vobec nepil 2 dni..staci iba pit menej a vysledok hned vydno..a mas pravdu ze kulturisti odpadavaju:))..a co sa tyka toho kreatinu jasne ked ho beries a popritom cvicis tak naberas silu a svalstvo ale ked to bude brat niekto a nebude cvicit tak nabere akurat tuk...pri brani kreatinu je najlavnejsie cvicit,potom robi divy:cool:ale ak si niekto mysli ze sa napicha a bude z neho svalnaty cavo tak sa mily:6:
0

#7 Užívateľ je offline   martinr Icon

• Skúsený užívateľ

Napísal 05 June 2008 - 00:43

no ked bude brat kreatin a nebude cvicit svalstvo sa mu tak maximalne zavodni. z kreatinu ide hore sila, tym ze zdvyhas vacsie vahy namaha viacej svalstvo a to rastie s toho.
0

#8 Užívateľ je offline   Malakian Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 348
  • Dátum registrácie: 04-May 07

Napísal 05 June 2008 - 13:46

ja ako sportovec beriem creatine hlavne koli energii,ale jeho ucinky na moje telo uz uplne pominuli.

dolezite je cvicit zdravo sa stravovat a ked budes mat nieco nacvicene mozes skusit nejaky ten gajner,proteiny a sam uvidis ako nato tvoje telo zareaguje

a k umelým svalom sa nevyjadrujem, nici to telo
najvacsia slabost je zaroven aj najsilnejsia zbran cloveka."CIT", cesť vinimkam ;) :D
0

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

1 užívatelia si čítajú tento článok
0 užívateľov, 1 návštevníkov, 0 anonymných užívateľov