Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk: Anabolicke Steroidy - Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk

Jump to content

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

Anabolicke Steroidy Ohodnotiť článok: -----

#1 Užívateľ je offline   gugo91 Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIP
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 17
  • Dátum registrácie: 24-November 07

Napísal 04 June 2008 - 12:31

Ake ucinky maju tieto latky na lucke telo???
0

#2 Užívateľ je offline   Slecna XY Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIPPIP
  • Článkov: 49
  • Dátum registrácie: 09-June 08

Napísal 16 June 2008 - 08:27

Podávanie anabolických látok je trestným činom
0

#3 Užívateľ je offline   gugo91 Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIP

Napísal 04 July 2008 - 21:07

To si plne uvedomujem a respektujem ale zaujmaju ma vedlajsie ucinky ak nieco viete tak piste
0

#4 Užívateľ je offline   Tony_vicks Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 882
  • Dátum registrácie: 11-April 07

Napísal 04 July 2008 - 23:25

ahoj, vlastne skusenosti nemam a hlavne z dvovodu ze som nikdy nechcel vyzerat ako Arnold a aj to ze ja som skor na vytrvalost.
najvacsi problem pri steroidoch je ich posobenie na hormonalnu rovnovahu cim hlavne posoby aj na psychiku a celkovo poskodzuju vnutorne organy (pecen, oblicky, ...)
Ale jednoznacne poukazujem ze asi najhorsie je zvladnut agresivitu, lebo ruku na srdce nastrocny chlap v puberte niekedy sam nevie co zo sebou a nie este ked naberie trocha svalovej hmoty a nato vsetko este dorazi steroidmi. Kamo neviem preco sa oto zaujimas, ale ruky prec od toho, lebo ma to vela vedlajsich ucinkov.
"Dzungla vsetkych ludskych veci je postavena na prchavom okamziku krasy"

Najvacsia strata je ak stratime aj to co sme vobec nemali :crying:
0

#5 Užívateľ je offline   gugo91 Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIP

Napísal 09 July 2008 - 20:35

vedel by si ich popisat?su aj pripravky ktore tieto ucinky zmiernuju...ale kazdopadne no som na to len zvedavy nic podobneho neberem!
0

#6 Užívateľ je offline   xnvrs Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIP
  • Článkov: 20
  • Dátum registrácie: 02-September 08

Napísal 03 September 2008 - 09:31

gugo91 said:

vedel by si ich popisat?su aj pripravky ktore tieto ucinky zmiernuju...ale kazdopadne no som na to len zvedavy nic podobneho neberem!

Tak o steroidoch asi tolko. Sice nehovorim,ze su uplne bezpecne,jasne ze su pre organizmus neprirodzene. Ale na druhej strane mnoho ludi pocuje len to co zistia vedci na ojedinelom "nebezpecnom" pripade, ktory potom zovseobecnia, co na steroidy a ich "zneuzivacov" vrha zle svetlo...O neziaducich nasledkoch, no je to urcite velmi individualne, niekomu mozu uskodit, no u vacsiny to nenastane ,ale kazdy normalne zmyslajuci clovek by mal urcite pri neziaducich naznakoch aspon prerusit,ked uz nie uplne zastavit ich prisun. Steroidy mozu zle vplyvat napr. na krvny obeh,zrazanlivost krvi, srdce...Jednym z najviac zatazenych organov byva najma pecen.A to hlavne u oralnych foriem steroidov, ktore su pouzivane skor u zaciatocnikov. Maju vsak na rozdiel od svojich injekcnych foriem casto nizsiu ucinnost, a na pecen silnejsie ucinky.Preto sa casto pocas kury pouziva napr. Flavobion a po nej urcite esencialy, no nieje to potrebne zas pri vsetkych A.S.. Na trhu je totiz tolko druhov, ze je velmi tazke hovorit vo vseobecnosti o neziaducich ucinkoch, pretoze kazdy produkt je vynimocny niecim inym.Nebudem to velmi rozoberat ved niekde na nete si to urcite zistis aj bezo mna...p.s. Ak niesi zaryty kulturista, alebo nerobis bodybuilding sutazne tak na A.S. ani nemysli a pozri sa na ovela bezpecnejsie prostriedky (kreatin,BCAA,tribulus blabla...Je toho spustu) A najmä kvalitna strava a poctive cvicenie.
0

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

1 užívatelia si čítajú tento článok
0 užívateľov, 1 návštevníkov, 0 anonymných užívateľov