Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk: ?????????? - Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk

Jump to content

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

?????????? Ohodnotiť článok: -----

#1 Užívateľ je offline   Veronka Icon

• Skúsený užívateľ
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 164
  • Dátum registrácie: 23-April 08

Napísal 05 June 2008 - 09:11

skuste poradit nejake dobre triky, cvicenia sposoby na upravu postavy... myslim tym schudnut ani velmi necem... meriam nejakych 153 a vazim 47, ale cela by som skor trosku tej postave "dat ten spravny tvar"... trosku vyformovat, upravit a spevnit... a najproblematickejsie su u mna asi boky, stehna...

pred masiacom som naozaj poctivo pravidelne cvicila kazdy den (pilates), ale potom zasa mesiac nic, lebo nebolo casu kvoli skole velmi... a teraz sa opat snazim, len popritom statnice tak nie je moc casu...

co je este vhodne, casovo nie prilis narocne?... niekto kto je viac kompetentny v tomto...

VDAKA
:clap:Každá myšlienka, nech je akokoľvek úžasná a veľká, kým ju neuskutočníme aj zbytočná a nepodstatná.
R. Bach

0

#2 Užívateľ je offline   moonlight Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 295
  • Dátum registrácie: 01-April 08

Napísal 05 June 2008 - 11:19

kompetentna nie som, ale vcera som sa dozvedela na joge, ze vraj ak cvicis kazdy den pozdrav slnku (tusim 15x za sebou), tak nic ine nepotrebujes, lebo tymi 12 poziciami precvicis cele telo...sk stranku nepoznam, ale skus pozriet
http://www.santosha....yanamaskar.html
0

#3 Užívateľ je offline   jasy Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 193
  • Dátum registrácie: 19-February 08

Napísal 05 June 2008 - 11:22

skusila by som asi bicykel spining ale aj na to musis vediet ako ist..minimalne pol hodinu tam musis vzdy vydrzat az vtedy zacnes totiz spalovat a nesediet stale menit..boky by mali ist dole aj stehna ale bohuzial aj zadok :) chce to aerobne cvicenia cize aj taky aerobic by nebol zly..ale je to nadlhsie..odbornik nie som no do posilnovni som sa cosi nachodila..asi takto nejak..takto sa to ale tazko pise a radi..neviem co presne totiz chces..
0

#4 Užívateľ je offline   Veronka Icon

• Skúsený užívateľ

Napísal 05 June 2008 - 12:53

no co scem... trosku skresat zo stehien, mozno brucho trochu a hlavne vsetko spevnit, stehna, zadok, brucho...
:clap:Každá myšlienka, nech je akokoľvek úžasná a veľká, kým ju neuskutočníme aj zbytočná a nepodstatná.
R. Bach

0

#5 Užívateľ je offline   Veronka Icon

• Skúsený užívateľ

Napísal 05 June 2008 - 12:55

kym som este chodila na tanecnu a potom ked som este ucila detska male, v skole este do minuleho roku aspon raz do tyzdna aerobick tak to celkom slo, ale celkovo vobec posledny rok a pol to asi bude pocitujem vacsi problem ako dovtedy s udrziavanim postavy... tak ale hladam sposoby aj teraz...
R. Bach

0

#6 Užívateľ je offline   Malakian Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 348
  • Dátum registrácie: 04-May 07

Napísal 05 June 2008 - 13:54

aerobne cvicenia su nato asi najlepsie
ja ti odporucam beh a bicykel, myslim ze nato co chces by ti to malo stacit. pri behu nieco zo seba dostanes, vyformujes boky, pri bicyklovani spevnis stehna

vela stastia
najvacsia slabost je zaroven aj najsilnejsia zbran cloveka."CIT", cesť vinimkam ;) :D
0

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

1 užívatelia si čítajú tento článok
0 užívateľov, 1 návštevníkov, 0 anonymných užívateľov