Strana 1 z 1
Halooooo
Napísal 08 June 2008 - 17:03
No tak členovia rodinky kde ste všetci sa podeli?Už vás tu nejako nie je vidieť....:whistling::winkiss:
Nehľadaj riešenie na problémy.Problémy riešenie už dávno majú,tak na čo sa trápiť z ich riešením.A ak daný problém riešenie nemá tak načo sa trápiť s hľadaním riešenia ak neexistuje......:yes:-aristoteles-
Napísal 08 June 2008 - 20:34
no ja teba tiez stale mam v otazniku...hroza...co s tym?????????????????????????
Nehľadaj riešenie na problémy.Problémy riešenie už dávno majú,tak na čo sa trápiť z ich riešením.A ak daný problém riešenie nemá tak načo sa trápiť s hľadaním riešenia ak neexistuje......:yes:-aristoteles-
Napísal 09 June 2008 - 06:12
martinr said:
jo ja posielam kontaktne udaje ale nejde a nejde :) tony ty nemas skype ?
maam meno mas v mojom profile... vlastne je to to istee ake pouzivam tu na foore
"Dzungla vsetkych ludskych veci je postavena na prchavom okamziku krasy"
Najvacsia strata je ak stratime aj to co sme vobec nemali :crying:
Napísal 09 June 2008 - 09:41
Budeme sa len tesit....
Inak Tonyho mam neviem preco teba nie...
Inak Tonyho mam neviem preco teba nie...
Napísal 09 June 2008 - 11:56
to patrilo martinrovi ale aj teba si z radostou pridam...ja som aj tam Tigirik
Napísal 10 June 2008 - 02:54
No uz vas mam pridanych vsetkych heehhe, len neviem co s tebou tigirik skusim si ta odstranit a aj ty si ma odstran a potom znova vyhladaj a pridaj, posli kontaktne udaje.
Inak musim sa spytat admina ci sa da zmenit Nickname lebo toto je moje fiktovne meno a uz sa mi to nepaci, vet viete ako to je, na zaciatku je tu kazdy opatrny a boji sa aby niekto vas nespoznal ale teraz mi to uz je jedno hehe :)
Inak musim sa spytat admina ci sa da zmenit Nickname lebo toto je moje fiktovne meno a uz sa mi to nepaci, vet viete ako to je, na zaciatku je tu kazdy opatrny a boji sa aby niekto vas nespoznal ale teraz mi to uz je jedno hehe :)
Napísal 10 June 2008 - 18:02
LordZoltan said:
decka... neviete co je s Marion??? uz som velice dlho nevidel nejaky jej post...
neviem, aj mne uz zacala trochu chybat, snad as este ozve.
"Dzungla vsetkych ludskych veci je postavena na prchavom okamziku krasy"
Napísal 10 June 2008 - 20:05
Niečo spomínala že bude v zahraničí...či si ju s niekym mýlim??????????
Strana 1 z 1

Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
Pomoc

Citovať