Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk: Vpáčené bradavky - Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk

Jump to content

• (2 Strany)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

Vpáčené bradavky Ohodnotiť článok: -----

#1 Užívateľ je offline   Evinka Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIP
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 12
  • Dátum registrácie: 12-June 08

Napísal 12 June 2008 - 16:09

1. Mohli by ste mi prosím poradiť tí, ktorí viete niečo alebo máte skúsenosti s liečbou vtiahnutých bradaviek, čo sa s tým dá robiť?
2. Taktiež by som chcela vedieť názory mužov na takýto typ bradaviek, pretože mám kvôli tomu komplexy. Chcela by som najmä počuť názory tých, ktorý majú s tým skúsenosti.
Ďakujem
0

#2 Užívateľ je offline   sokoro111 Icon

• Nový užívateľ
  • PIP
  • Článkov: 2
  • Dátum registrácie: 19-June 08

Napísal 19 June 2008 - 12:04

ahoj, ja mám ten istý problém a ešte som si nezvykla na takéto bradavky, mám s tým stále problém, pred mužmi a ani preto nemám priateľa. Dá sa to odstrániť operáciou, stojí na Slovensku okolo 9tis. Chirmed s.r.o., pozri si túto stránku. Nič zatiaľ nepomohlo, krémy, masáže...tak bud sa s tým zmierime alebo...Mužom sa to veľmi nepáči, ale moj bývalý sa s bradavkami rád hral, keď ich mohol vyťahovať...No neviem ti viac poradiť, ahoj...
0

#3 Užívateľ je offline   Slecna XY Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIPPIP
  • Článkov: 49
  • Dátum registrácie: 09-June 08

Napísal 19 June 2008 - 19:12

sokoro111 said:

ahoj, ja mám ten istý problém a ešte som si nezvykla na takéto bradavky, mám s tým stále problém, pred mužmi a ani preto nemám priateľa. Dá sa to odstrániť operáciou, stojí na Slovensku okolo 9tis. Chirmed s.r.o., pozri si túto stránku. Nič zatiaľ nepomohlo, krémy, masáže...tak bud sa s tým zmierime alebo...Mužom sa to veľmi nepáči, ale moj bývalý sa s bradavkami rád hral, keď ich mohol vyťahovať...No neviem ti viac poradiť, ahoj...

Dakujem Ti za radu, si jediny clovek, ktory sa mi vobec ozval. Ja samotná som s tým zmierená, len sa obávam, na začiatku vzťahu sa s tým partnerovi priznať. Jednoducho mi je to trápne, neviem ako zareaguje a či mu to nebude vadiť. Viem, že do očí mi to nikdy nepovie, aby ma neranil, no ktovie, čo si myslí...
Spomínala si nejaké masáže...nevedala by si poradiť bližšie?
0

#4 Užívateľ je offline   Evinka Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIP

Napísal 19 June 2008 - 19:29

sokoro111 said:

Dakujem Ti za radu, si jediny clovek, ktory sa mi vobec ozval. Ja samotná som s tým zmierená, len sa obávam, na začiatku vzťahu sa s tým partnerovi priznať. Jednoducho mi je to trápne, neviem ako zareaguje a či mu to nebude vadiť. Viem, že do očí mi to nikdy nepovie, aby ma neranil, no ktovie, čo si myslí...
Spomínala si nejaké masáže...nevedala by si poradiť bližšie?
Pozerala som tu stranku, co si mi odporucila, no vysledky tej operacie nevyzeraju az tak lakavo..neviem. Mozno zla fotka..Myslis, ze sa to oplati riskovat pri prvom stadiu invertovanych bradaviek?
0

#5 Užívateľ je offline   vit Icon

• Skúsený užívateľ
  • PIPPIPPIP
  • Článkov: 99
  • Dátum registrácie: 25-December 07

Napísal 23 June 2008 - 06:48

...dievčence ja sa vám čudujem,máte za problémy.To ako keby iné problémy neboli bývajú aj horšie takých dievčeniec je veľa a žijú, milujú sa, a množia sa.Pokial vám chutí milovanie tak je to ok.Zivot nestojí na bradavkách, ale na porozumení dvoch ludí.
0

#6 Užívateľ je offline   nicolet Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIP
  • Článkov: 15
  • Dátum registrácie: 17-November 07

Napísal 23 June 2008 - 14:38

Evinka said:

1. Mohli by ste mi prosím poradiť tí, ktorí viete niečo alebo máte skúsenosti s liečbou vtiahnutých bradaviek, čo sa s tým dá robiť?
2. Taktiež by som chcela vedieť názory mužov na takýto typ bradaviek, pretože mám kvôli tomu komplexy. Chcela by som najmä počuť názory tých, ktorý majú s tým skúsenosti.
Ďakujem

Ja mam tiez vtiahnute bradavky, a myslim ze je to problem , kt. ttreba riesit... ci uz koli psychike alebo koli babatku:)) Ak ich mas uplne vpadnute, skus niplette system. Je drahsi ale ucinok je vraj 100%-tny. Aj ja si ho planujem kupit, tak uvidim:)
0

#7 Užívateľ je offline   Evinka Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIP

Napísal 23 June 2008 - 14:51

nicolet said:

Ja mam tiez vtiahnute bradavky, a myslim ze je to problem , kt. ttreba riesit... ci uz koli psychike alebo koli babatku:)) Ak ich mas uplne vpadnute, skus niplette system. Je drahsi ale ucinok je vraj 100%-tny. Aj ja si ho planujem kupit, tak uvidim:)

Kukla som ten niplette system na nete..dík za radu, predtým som o tom nepočula...myslím, že to môže byť účinné..Ak s tým má niekto skúsenosti, prosím ozvite sa
ja som uvažovala o tom zákroku, čo robia v BA a KE, ale podľa ich pred a po zákrokových fotiek, to nevyzerá nejak dobre.
Ja mám prvý stupeň invertovaných bradaviek, aspoň podľa popisu, čo som našla na nete..lekárka mi povedala, že to nič nie je...ale mňa to aj tak psychicky trápi...tak musím hľadať možnosti sama
0

#8 Užívateľ je offline   Evinka Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIP

Napísal 23 June 2008 - 15:01

nicolet said:

Kukla som ten niplette system na nete..dík za radu, predtým som o tom nepočula...myslím, že to môže byť účinné..Ak s tým má niekto skúsenosti, prosím ozvite sa
ja som uvažovala o tom zákroku, čo robia v BA a KE, ale podľa ich pred a po zákrokových fotiek, to nevyzerá nejak dobre.
Ja mám prvý stupeň invertovaných bradaviek, aspoň podľa popisu, čo som našla na nete..lekárka mi povedala, že to nič nie je...ale mňa to aj tak psychicky trápi...tak musím hľadať možnosti sama
0

#9 Užívateľ je offline   nicolet Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIP

Napísal 23 June 2008 - 15:18

Evinka said:

Operacny zakrok je vhodny vtedy ked uz nebudes chcet mat babatko, resp.nebudes chciet kojit.Pretoze ti narusia mliecovody.je aj zakrok kedy sa neprerusia, no vysledok nemusi byt dostacujuci a bradavka sa moze vtiahnut spat. A je to ovela drahsie si myslim. Aj mna to velmi trapi, a to som este fakt mlada, a podla skusenosti inych uzivateliek je to jedine mozne riesenie. Existuju aj formovace bradaviek, kt. vsak vraj vobec nepomahaju, Tak neviem.
0

#10 Užívateľ je offline   Antónia Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIP
  • Článkov: 10
  • Dátum registrácie: 01-July 08

Napísal 01 July 2008 - 11:41

Nikdy som si nemyslela, že vtiahnuté bradavky sú nejaký veľký problém. Myslela som si, že sa vytiahnu, ale ako vidím, tak sa im veľmi nechce. A to ma hrozne štve. Ja chcem mať normálne bradavky. Priateľovi to síce nevadí, ale mne áno. A čo budem robiť, keĎ príde bábo.....operácie nevyzerajú veľmi lákavo, teda hlavne výsledky....
0

#11 Užívateľ je offline   nicolet Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIP

Napísal 18 July 2008 - 12:34

Kupila som si niplette, pouzívam to 5 den, a uz vidim vysledky..fakt:)
0

#12 Užívateľ je offline   Evinka Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIP

Napísal 18 July 2008 - 18:44

nicolet said:

To je super :) potešila si ma :yes:
Dá sa to kúpiť aj niekde v lekárni alebo v predajni so zdravotníckymi potrebami, aby som si to nemusela objednávať poštou? A koľko to stojí?
0

#13 Užívateľ je offline   Evinka Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIP

Napísal 18 July 2008 - 18:45

nicolet said:

A zabudla som sa opýtať, či sa Ti potom v priebehu dňa vtiahnu bradavky späť alebo ostanú?
0

#14 Užívateľ je offline   nicolet Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIP

Napísal 20 July 2008 - 14:57

Evinka said:

Dá sa to kúpiť aj niekde v lekárni alebo v predajni so zdravotníckymi potrebami, aby som si to nemusela objednávať poštou? A koľko to stojí?

No vies je to dost drahe, ked chces na obe bradavky tak vyse 2300 sk(co je velmi predrazene), ale ja som si vystihla inzerat, jedna to predavala za 400 sk obe... takze skus aj ty:) Nosim to denne sice viac ako 8 hodin ale ten pocit je na nezaplatenie:) Drzim palce
0

#15 Užívateľ je offline   nicolet Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIP

Napísal 20 July 2008 - 14:58

Evinka said:

Evinka said:

A zabudla som sa opýtať, či sa Ti potom v priebehu dňa vtiahnu bradavky späť alebo ostanú?

Este sa vtiahnu...ale tak nosit sa to ma 1 az 3 mesiace pre trvaly vysledok a ja to pouzivam 6 dni:) A pri podrazdeni mi vylezu, sice len jedna ale aj to je pokrok:)
0

#16 Užívateľ je offline   nicolet Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIP

Napísal 20 July 2008 - 14:59

A zabudla som, neviem ci to maju aj v lekarni, asi skor cez net.
0

#17 Užívateľ je offline   Antónia Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIP

Napísal 24 July 2008 - 20:29

A kde sa to dá najsť na nete? Lebo ja som v lekárni skúšala, lebo mi tam robí známa a oni to nemajú. A to potom to už nebudem musieť užívať?
0

#18 Užívateľ je offline   Evinka Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIP

Napísal 25 July 2008 - 11:13

Antónia said:

A kde sa to dá najsť na nete? Lebo ja som v lekárni skúšala, lebo mi tam robí známa a oni to nemajú. A to potom to už nebudem musieť užívať?

Daj si do Googla niplette system...ja som tam nasla viac stranok, kde to ponukaju, aj rozne ceny za to iste....tiez uvazujem, ze si to objednam
0

#19 Užívateľ je offline   Antónia Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIP

Napísal 25 July 2008 - 20:59

Evinka said:

Daj si do Googla niplette system...ja som tam nasla viac stranok, kde to ponukaju, aj rozne ceny za to iste....tiez uvazujem, ze si to objednam

dakujem ti za radu, pojdem sa tam pozriet. lebo fakt by som to chcela a dufam, ze to pomoze.
0

#20 Užívateľ je offline   marekvw Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 137
  • Dátum registrácie: 22-April 08

Napísal 02 August 2008 - 21:03

to su za starosti bradavky.Ano mozno ked budes mat dieta tak to moze robit problemy ale hlavne ze ich mate:-)A co lekar?
0

• (2 Strany)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

1 užívatelia si čítajú tento článok
0 užívateľov, 1 návštevníkov, 0 anonymných užívateľov