Vpáčené bradavky
Napísal 12 June 2008 - 16:09
2. Taktiež by som chcela vedieť názory mužov na takýto typ bradaviek, pretože mám kvôli tomu komplexy. Chcela by som najmä počuť názory tých, ktorý majú s tým skúsenosti.
Ďakujem
Napísal 19 June 2008 - 12:04
Napísal 19 June 2008 - 19:12
sokoro111 said:
Dakujem Ti za radu, si jediny clovek, ktory sa mi vobec ozval. Ja samotná som s tým zmierená, len sa obávam, na začiatku vzťahu sa s tým partnerovi priznať. Jednoducho mi je to trápne, neviem ako zareaguje a či mu to nebude vadiť. Viem, že do očí mi to nikdy nepovie, aby ma neranil, no ktovie, čo si myslí...
Spomínala si nejaké masáže...nevedala by si poradiť bližšie?
Napísal 19 June 2008 - 19:29
sokoro111 said:
Dakujem Ti za radu, si jediny clovek, ktory sa mi vobec ozval. Ja samotná som s tým zmierená, len sa obávam, na začiatku vzťahu sa s tým partnerovi priznať. Jednoducho mi je to trápne, neviem ako zareaguje a či mu to nebude vadiť. Viem, že do očí mi to nikdy nepovie, aby ma neranil, no ktovie, čo si myslí...
Spomínala si nejaké masáže...nevedala by si poradiť bližšie?
Pozerala som tu stranku, co si mi odporucila, no vysledky tej operacie nevyzeraju az tak lakavo..neviem. Mozno zla fotka..Myslis, ze sa to oplati riskovat pri prvom stadiu invertovanych bradaviek?
Napísal 23 June 2008 - 14:38
Evinka said:
2. Taktiež by som chcela vedieť názory mužov na takýto typ bradaviek, pretože mám kvôli tomu komplexy. Chcela by som najmä počuť názory tých, ktorý majú s tým skúsenosti.
Ďakujem
Ja mam tiez vtiahnute bradavky, a myslim ze je to problem , kt. ttreba riesit... ci uz koli psychike alebo koli babatku:)) Ak ich mas uplne vpadnute, skus niplette system. Je drahsi ale ucinok je vraj 100%-tny. Aj ja si ho planujem kupit, tak uvidim:)
Napísal 23 June 2008 - 14:51
nicolet said:
Kukla som ten niplette system na nete..dík za radu, predtým som o tom nepočula...myslím, že to môže byť účinné..Ak s tým má niekto skúsenosti, prosím ozvite sa
ja som uvažovala o tom zákroku, čo robia v BA a KE, ale podľa ich pred a po zákrokových fotiek, to nevyzerá nejak dobre.
Ja mám prvý stupeň invertovaných bradaviek, aspoň podľa popisu, čo som našla na nete..lekárka mi povedala, že to nič nie je...ale mňa to aj tak psychicky trápi...tak musím hľadať možnosti sama
Napísal 23 June 2008 - 15:01
nicolet said:
Kukla som ten niplette system na nete..dík za radu, predtým som o tom nepočula...myslím, že to môže byť účinné..Ak s tým má niekto skúsenosti, prosím ozvite sa
ja som uvažovala o tom zákroku, čo robia v BA a KE, ale podľa ich pred a po zákrokových fotiek, to nevyzerá nejak dobre.
Ja mám prvý stupeň invertovaných bradaviek, aspoň podľa popisu, čo som našla na nete..lekárka mi povedala, že to nič nie je...ale mňa to aj tak psychicky trápi...tak musím hľadať možnosti sama
Napísal 23 June 2008 - 15:18
Evinka said:
Operacny zakrok je vhodny vtedy ked uz nebudes chcet mat babatko, resp.nebudes chciet kojit.Pretoze ti narusia mliecovody.je aj zakrok kedy sa neprerusia, no vysledok nemusi byt dostacujuci a bradavka sa moze vtiahnut spat. A je to ovela drahsie si myslim. Aj mna to velmi trapi, a to som este fakt mlada, a podla skusenosti inych uzivateliek je to jedine mozne riesenie. Existuju aj formovace bradaviek, kt. vsak vraj vobec nepomahaju, Tak neviem.
Napísal 01 July 2008 - 11:41
Napísal 18 July 2008 - 18:44
nicolet said:
To je super :) potešila si ma :yes:
Dá sa to kúpiť aj niekde v lekárni alebo v predajni so zdravotníckymi potrebami, aby som si to nemusela objednávať poštou? A koľko to stojí?
Napísal 20 July 2008 - 14:57
Evinka said:
Dá sa to kúpiť aj niekde v lekárni alebo v predajni so zdravotníckymi potrebami, aby som si to nemusela objednávať poštou? A koľko to stojí?
No vies je to dost drahe, ked chces na obe bradavky tak vyse 2300 sk(co je velmi predrazene), ale ja som si vystihla inzerat, jedna to predavala za 400 sk obe... takze skus aj ty:) Nosim to denne sice viac ako 8 hodin ale ten pocit je na nezaplatenie:) Drzim palce
Napísal 20 July 2008 - 14:58
Evinka said:
Evinka said:
Este sa vtiahnu...ale tak nosit sa to ma 1 az 3 mesiace pre trvaly vysledok a ja to pouzivam 6 dni:) A pri podrazdeni mi vylezu, sice len jedna ale aj to je pokrok:)
Napísal 25 July 2008 - 11:13
Antónia said:
Daj si do Googla niplette system...ja som tam nasla viac stranok, kde to ponukaju, aj rozne ceny za to iste....tiez uvazujem, ze si to objednam

Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
Pomoc

Citovať