Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk: Vpáčené bradavky - Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk

Jump to content

• (2 Strany)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

Vpáčené bradavky Ohodnotiť článok: -----

#21 Užívateľ je offline   Evinka Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIP
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 12
  • Dátum registrácie: 12-June 08

Napísal 03 August 2008 - 16:47

marekvw said:

to su za starosti bradavky.Ano mozno ked budes mat dieta tak to moze robit problemy ale hlavne ze ich mate:-)A co lekar?

No neviem ko by si sa tváril, keby si prvý krát zbadal aké bradavky má tvoja partnerka :crying:
Čo na to lekár ?Lekár ti nič svetaborné k tomuto nepovie...mne povedala lekárka, že je to ok a takéto bradavky má okolo 3% žien...
0

#22 Užívateľ je offline   nicolet Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIP
  • Článkov: 15
  • Dátum registrácie: 17-November 07

Napísal 05 August 2008 - 12:44

kocky, poviem vam pouzivam to, ako som uz hovorila, a sice cely den nie su este vonku, ale ked som vo vode, alebo mi je zima, alebo proste staci ze fuka vietor, uz su stale vonku (a to som ich predtym mala vzdy schovane), takze vam do odporucujem fakt... a v lekarni to tusim ani nepredavaju... skuste maderna.sk, tam je to najlacnejsie, alebo poruke.sk, tak je zadara doprava:)

A marekvw - v podtstate ich mame, ale zaroven nemame:)
Antónia - Budes to musiet pouz. cca 2-3 mesiace a potom by sa to to malo natrvalo upravit:) popr. prilezitostne:)
0

#23 Užívateľ je offline   Evinka Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIP

Napísal 05 August 2008 - 15:02

nicolet...nemam na to teraz dost prachov a nechcem si poziciavat, chcem to vybavit v anonymite. Myslis, ze by mi stacil ten jeden niplette 1 ks, ked jednu bradavku mam celkom v pohode, len ju treba este trochu dotiahnut a druhu mam vpadnutu?
Ako dlho to treba cez den nosit?
0

#24 Užívateľ je offline   Antónia Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIP
  • Článkov: 10
  • Dátum registrácie: 01-July 08

Napísal 05 August 2008 - 20:31

ahoj, počuj nicolet....a ako dlho denne to nosíš? a vyzerajú potom bradavky prirodzene?
0

#25 Užívateľ je offline   nicolet Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIP

Napísal 09 August 2008 - 22:46

Evinka, myslim ze ak mas jednu fajn tak uplne staci 1 ks - ved si to predsta mozes bud striedat, ale najprv "vybavit" jednu:D a potom druhu... a inak skus nejake inzeraty pohladat, da sa pekne usetrit (skus http://www.modrykoni...?vEntryID=80511 neviem ale ci je to este platne)

a Antonia - nosim to vascinom ako sa podari, CO NAJDLHSIE, obcas si ich dam dole nech sa nenamahaju, a snazim sa aj po veceroch, len problem je ze spim na bruchu tak niekedy sa ten povoli s spadnu, takze... A ako vyzeraju? ani neviem co je to prirodzene:D:D Ked "sa postavia" tak su fajn, ale inak take normalne, neviem, este to nie je uplne ono.
0

#26 Užívateľ je offline   Evinka Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIP

Napísal 14 August 2008 - 09:20

nicolet...tiež som si kúpila spomínaný niplette system a dneska ho začínam používať...ale mne akosi pod tým klobúčikom bradavka "povoľuje" spod toho tlaku až napokon sama spľasne. Je to normálne?
0

#27 Užívateľ je offline   nicolet Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIP

Napísal 14 August 2008 - 13:04

Evinka, vies bradavka je take nieco /aspon mne to tak pripada:D / ako sval kt. musis tiez natiahnut... takze len trpezlivost, a venuj tomu aj dlhsiu dobu, natiahni trosku, vyckaj, natiahni znova, ide len o prax:)) Mne niekedy velkost klobucika uz nestaci:D
Keby daco, kludne sa ozvi:)
0

#28 Užívateľ je offline   nicolet Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIP

Napísal 14 August 2008 - 13:06

mne to tiez zvyklo padat prve dni, ma to dost aj bolelo, a mala som ich divne fijalove:D ale fakt je to len zvyk...a doteraz v tom poriadne neviem spat...
0

#29 Užívateľ je offline   Evinka Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIP

Napísal 17 August 2008 - 19:57

nicolet...nrmohla by si mi dať na teba nejaký kontakt, aby som sa ťa mohla poradiť ohľadne toho niplette?...nechcem to tu takto rozoberať pred všetkými
0

#30 Užívateľ je offline   nicolet Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIP

Napísal 24 August 2008 - 12:26

napis mi na niplette@zmail.sk :)
0

• (2 Strany)
  • +